menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Chcem, aby raz z týchto

Reply

Thread Tools
Old 16. September 2008, 09:28
Člen Skupina

Neviem o počasí alebo ne by som mal dostať ako IVE už dostal laptop, ale vec je im a IT technik a každý deň mať aj kožený breifcase sa mi do práce, chodím do rôznych škôl a bežných notebookov vojde v môj kufrík ale jeho tesnej zmaèkol, ale s týmto je zvyknutý brať akýkoľvek priestor atall tak im naozaj shánět yo9ur chlapci pomôcť?

Heres odkaz

http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx
Old 16. September 2008, 10:00
Darcu Skupina

Podozrivo dobrú cenu, pretože v ňom nemôže byť veľký.

Závisí to, čo potrebujete .. Potrebujete dobrý počítač pre to, čo ste si vo vašom technicianing?

Alebo si proste musíte byť schopní spustiť XP a MS-DOS? (lol)

Mohl bys kúpiť väčšiu aktovku?

Alebo si laptop vak a používať iba aktovku pre papierovanie apod?

Počítač nie je montáž v sáčku je nepárne dôvod si kúpiť nový laptop ...
.. Ale potom som sa zistiť, kde vaša pochádzajú, všetci sa ako nový každú chvíľu, najlepšie sa teraz!
Old 16. September 2008, 10:12
Darcu Skupina

Rád uviedol, záleží, čo budete potrebovať, ze ak si len potrebujete pre prijatie na vedomie, alebo podobné nízkovýkonových úlohy, bolo by dobré, budete pravdepodobne radšej si ju asi so sebou rarther než s inou, ako je vidieť bude aj veľa ľahšie. Ak však potrebujete spustiť vysoko výkonné programy, ako je OS emulátory atď, potom pravdepodobne nebude dostatočne silný, atleast nie umožňujú jednoduché použitie.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 16. September 2008, 10:35
Moderátor skupiny

Bahh.

Mám Asus Eee PC 900 a používať ho viac ako môj hlavný počítač.

Jedná sa o najlepší nástroj som mohol priať pre sieťové riešenia problémov, opätovné zobrazovanie, remote desktop, server admin atd atd atd

Jej prenosná tak stačí ju umiestniť kamkoľvek (uprostred server regále), topánky do fast (najmä teraz, že XP na ňom), vypne rýchly a má veľa prístavov na strane pre pripojenie.

I keď nie je jej špici, pokiaľ ide o výkon, bude robiť všetko, čo potrebujete. Dokonca som si Photoshop a Dreamweaver na baňu a oni beží perfektne.

Vzhľadom k vašej práci, myslím, že by ste byť veľmi šťastný s jedným.

Kdybych bol nákup hned, já bych si ten, súvisí to, že jediný dôvod, prečo som na jednej som bol, pretože Acer nebola uvoľnená tam ešte modely. Tam získali veľmi dobré recenze dnes.

Jediná vec, o Acer je, že má normálne pevný disk, ako na pevnom stave, ako jedna moje má. Naozaj nezneužila bane, pád je po celú dobu, a to nie je niekedy ovplyvnená. Ale s normálnym pevnom disku získate viac priestoru ....

Môžete sa tiež pozrieť na Asus Eee 900 alebo 901, alebo možno o 10 "displej modely Asus.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.