![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Neviem o počasí alebo ne by som mal dostať ako IVE už dostal laptop, ale vec je im a IT technik a každý deň mať aj kožený breifcase sa mi do práce, chodím do rôznych škôl a bežných notebookov vojde v môj kufrík ale jeho tesnej zmaèkol, ale s týmto je zvyknutý brať akýkoľvek priestor atall tak im naozaj shánět yo9ur chlapci pomôcť? Heres odkaz http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| |||
| |||
| Podozrivo dobrú cenu, pretože v ňom nemôže byť veľký. Závisí to, čo potrebujete .. Potrebujete dobrý počítač pre to, čo ste si vo vašom technicianing? Alebo si proste musíte byť schopní spustiť XP a MS-DOS? (lol) Mohl bys kúpiť väčšiu aktovku? Alebo si laptop vak a používať iba aktovku pre papierovanie apod? Počítač nie je montáž v sáčku je nepárne dôvod si kúpiť nový laptop ... .. Ale potom som sa zistiť, kde vaša pochádzajú, všetci sa ako nový každú chvíľu, najlepšie sa teraz!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rád uviedol, záleží, čo budete potrebovať, ze ak si len potrebujete pre prijatie na vedomie, alebo podobné nízkovýkonových úlohy, bolo by dobré, budete pravdepodobne radšej si ju asi so sebou rarther než s inou, ako je vidieť bude aj veľa ľahšie. Ak však potrebujete spustiť vysoko výkonné programy, ako je OS emulátory atď, potom pravdepodobne nebude dostatočne silný, atleast nie umožňujú jednoduché použitie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. Mám Asus Eee PC 900 a používať ho viac ako môj hlavný počítač. Jedná sa o najlepší nástroj som mohol priať pre sieťové riešenia problémov, opätovné zobrazovanie, remote desktop, server admin atd atd atd Jej prenosná tak stačí ju umiestniť kamkoľvek (uprostred server regále), topánky do fast (najmä teraz, že XP na ňom), vypne rýchly a má veľa prístavov na strane pre pripojenie. I keď nie je jej špici, pokiaľ ide o výkon, bude robiť všetko, čo potrebujete. Dokonca som si Photoshop a Dreamweaver na baňu a oni beží perfektne. Vzhľadom k vašej práci, myslím, že by ste byť veľmi šťastný s jedným. Kdybych bol nákup hned, já bych si ten, súvisí to, že jediný dôvod, prečo som na jednej som bol, pretože Acer nebola uvoľnená tam ešte modely. Tam získali veľmi dobré recenze dnes. Jediná vec, o Acer je, že má normálne pevný disk, ako na pevnom stave, ako jedna moje má. Naozaj nezneužila bane, pád je po celú dobu, a to nie je niekedy ovplyvnená. Ale s normálnym pevnom disku získate viac priestoru .... Môžete sa tiež pozrieť na Asus Eee 900 alebo 901, alebo možno o 10 "displej modely Asus.