![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И дунно временске или не бих требао добити неки као имам већ добио лаптоп, али је ствар им ИТ техничар и сваки дан сам се кожа бреифцасе са мном на посао као ја ићи у различитим школама и нормалног лаптоп може стати у мој актовка али његова уској провући, али уз то обичај узети било који простор аталл па им стварно траже ыо9ур момачки помоћ? Хересу линк хттп://ууу.јохнлеуис.цом/Тецхнологы/...одуцтТыпе.аспкс |
|
| |||
| |||
| Сумњиво добра цена, као што се у њему не може бити велик. Зависи што вам је потребно .. треба добро рачунар за што вам је чинити у свом тецхницианинг? Или ти само треба бити у могућности да тече КСП и Цомманд Промпт? (лол) Те могао праведан купити већи актовка? Или добити лаптоп торбу и користити само за администрирање актенташка итд? Рачунар не доликује у врећи је непаран разлог како би добили нови лаптоп ... .. Али онда сам видети где долази из ваше, сви смо ми сваки нови сад, а потом, по могућности у аукцији!
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је рекао, то зависи шта треба да га са, ако је потребно само за добивање белешку, или сличне мале снаге задатке, било би добро, па ћете вероватно радије однесите га около са собом рартхер од друга, кад је Такође ће бити много лакши. Међутим, ако вам је потребна за покретање програма високе снаге, као ОС емулаторс итд онда вероватно неће бити довољно снажан, атлеаст не олакшавају коришћење.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бахх. Имам Асус Еее ПЦ 900 и користити више од мог главног рачунара. То је најбољи алат сам могла пожељети мрежа за решавање проблема, поново снимање, Ремоте Десктоп, сервер админ итд итд итд Његова портабле тако можете једноставно ставите га нигде (у средини серверу Сталци), чизме до брз (поготово сад је КСП на њега), се искључује брз, и има доста прикључака на страни за Повезивање. Док се његова не сјечиво у погледу снаге, она ће учинити све што вам је потребно. И чак су Пхотосхоп и Дреамуеавер о минско и они трчање савршено. С обзиром на свом послу, мислим да бих се јако радо са једном. Ако сам се купују сада бих добити један везан за вас, једини разлог Имам један нисам била јер није ослобођен Ацер модела постоји још. Има јако добре рецензије узимајући сада. Једина ствар о Ацер је да је нормалан хард диск, а не неко као чврстом стању минско има. ЈА стварно злоупотребио моја, падају све то време, и то не увек добити погођена. Али, са нормалним хард диск те добити више простора .... Ви мај такође желе погледати на Асус еее 900 или 901, или можда 10 "екран од Асус модели.