az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Ben bunları istiyorum

Reply

Konu Araçları
Old 16. Eylül 2008, 09:28
Üye Grubu

Default Ben bunları istiyorum

olarak ive zaten bir dizüstü var şey Sohbet bir BT Teknisyeni ve her gün benim gibi farklı okul ve normal dizüstü için çanta içinde sığdırabilirim gidip çalışmak için bir deri breifcase take Bilmiyorum hava veya bir almalıyız ancak sıkı bir zorla ama bu, herhangi bir boşluk atall almak alışkanlık dolayısıyla Sohbet gerçekten yo9ur çocuklar için yardım istiyor?

bağlantıyı heres

http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx
Old 16. Eylül 2008, 10:00
Bağış Grubu

Şüphelenerek iyi fiyat gibi, bu büyük olamaz.

Depends ne gerek .. ne sizin technicianing yapmak için iyi bir bilgisayara ihtiyacım var?

Veya sadece ihtiyacınız var XP ve Komut İstemi çalışabiliyor olmak ister misiniz? () lol

Sadece daha büyük bir çanta satın alabilirsiniz?

Ya da bir dizüstü bilgisayar çantası almak sadece kağıt vb için evrak çantası kullanabilir?

Bir bilgisayar bir çanta içinde montaj değil, yeni bir dizüstü bilgisayar almak için tek nedeni ...
.. ama sonra nerede gelen, hepimiz şimdi ve sonra da yeni bir tane her gibi görmek, tercihen şimdi!
Old 16. Eylül 2008, 10:12
Bağış Grubu

Gibi, yalnızca not ya da benzeri düşük güç görev almak için gerek bunu da ne gerekiyorsa, bağlıdır ki, bu iyi olurdu ve büyük olasılıkla size diğer bir rarther daha etrafına çekmek için tercih edecekler gibi görülmeye aynı zamanda çok hafif olacak. Ancak eğer yüksek güç programları çalıştırmak gerekir gibi OS emülatörlerine vs sonra muhtemelen güçlü olmayacak, atleast kullanımı kolay yapmak için yeterli değil.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 16. Eylül 2008, 10:35
Moderatör Grubu

Bahh.

Bir Asus Eee PC 900 ve ana bilgisayar fazla kullanabilir.

Bu benim için arzu edebileceği en iyi araçtır ağ sorun giderme, yeniden görüntüleme, uzaktan masaüstü, sunucu için yönetici vs vs vs

Ve bu nedenle sadece yere sunucuya raflar ortasındaysa (olarak) kadar hızlı (özellikle şimdi XP üzerinde sahip botlar bu yerleştirebilirsiniz) taşınabilir, kapalı hızlı dönüyor ve çok bağlantı noktası bağlantısı için tarafında vardır.

Güç açısından Whilst ve kesme kenarı değil, bu size ihtiyacınız olan herşeyi yapacaktır. Hatta sahip Photoshop ve Dreamweaver mayının üstünde ve mükemmel çalışır.

Iş göz önüne alındığında, seni çok bir memnuniyet duyarım düşünüyorum.

Eğer şimdi alıyordum, I get ediyorum tek bağlantılı için, çünkü Acer Henüz modeller yayımlanan hiç bir öyle olduğunu var tek sebebi. Burada elde çok iyi değerlendirmeleri şimdi.

Bu Acer ile ilgili tek şey bu, benim gibi bir katı hal bir yerine sahip normal bir sabit disk vardır. Gerçekten, her zaman bu düşürme ve mayın suistimal değil hiç etkilenen almak yapar. Ama, bir sabit, normal size daha fazla yer almak .... sürücü

Ayrıca Asus Eee 900 veya 901, veya belki Asus gelen 10 "ekran modeller bakmak isteyebilirsiniz.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından