![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю про погоду чи не я повинен отримати як один Ive вже є ноутбук, але справа в тому, їм ІТ-техніки, і кожен день я вважати шкіра breifcase зі мною на роботу, як я йду до різних шкіл і нормальний ноутбук може поміститися в портфелі але його важкому становищі, але при цьому вона не займе будь-який простір таким atall їм дійсно просять yo9ur хлопці допомогти? Херес посиланням http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx |
|
| |||
| |||
| Підозріло гарною ціною, оскільки в ньому не може бути більше. Залежить, що вам треба .. Вам потрібен хороший комп'ютер за все, що ви робите в technicianing? Чи вам просто необхідно мати можливість запускати XP і командний рядок? (LOL) Ви можете просто купити більший портфель? Або виграти ноутбук сумки і використовувати тільки портфель для документів тощо? Комп'ютера, що не входять в мішок незрозумілої причини, щоб отримати новий ноутбук ... .. Але потім я бачу, де від вашого приїзду, ми всі як нова, то й справа, особливо зараз!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як сказав, це залежить, що вам потрібно з нього, якщо він вам потрібен тільки для взяття до відома або аналогічних завдань низьким влади, було б добре, і ви будете, мабуть, вважали за краще взяти його з собою близько rarther ніж ваш друг, бачачи, як Він також буде набагато легше. Проте, якщо вам потрібно запускати високоякісні програми влади, як ОС емуляторів і т.д., то це, ймовірно, не буде досить потужним, Atleast не зробити його зручним у використанні.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bahh. У мене Asus Eee PC 900 і використовувати її більш, ніж на основному комп'ютері. Це є найкращим інструментом я міг би бажати для усунення неполадок мережі, повторно зображеннями, Remote Desktop адміністратора сервера і т.д. і т.д. т.д. Її таких портативних можна просто помістити його в будь-якому місці (у середині серверних стійок), завантажується швидко (особливо зараз воно XP на ньому), відключається швидко, і має безліч портів на стороні підключення. Поки його не передній край з точки зору влади, вона буде робити все, що вам потрібно. У мене навіть є, Знайомства і шлюб з розмінування і вони виконуються ідеально. З огляду на вашу роботу, я думаю, ви були б дуже щасливі з одним. Якщо я купую зараз, я б отримати той, який ви пов'язані, єдина причина, я отримав я його тому, що Acer не випустила ще є моделями. Там отримати дуже хороші відгуки зараз. Єдина річ про Acer є те, що він звичайний жорсткий диск, а не суцільним, як моя держава має. Я дійсно зловживають моїм, поклавши його весь час, і вона ніколи не отримаєте порушені. Але, з нормальною жорсткого диска ви отримаєте більше місця .... Ви також можете подивитися на Asus Eee 900 або 901, або, може бути, 10 "екран з моделями Asus.