![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Аз имам един стар лаптоп, това е IBM ThinkPad със само 3 концерта harddrive.previously имах windows98 бъде инсталирана на него, която е била добре, дори ако тя е била много slow.recently аз се опитах да инсталирате XP, която вероятно е грешка в моя част, но по време на инсталацията Имам замразени син екран с грешка на it.every време се опитвам да рестартира получавам същото синьо screen.i опитах да върна на 98, но тя wasn't като него и сега аз арго използвам моя лаптоп на всички . би някой знае как може да изтрие всичко и да започнете again.thanks ................
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако сте се опитвали да направят нещо по-горе голите минималните инсталирате след това от вас избяга от HDD пространство.
XP изисква абсолютен минимум 1.5gb пространство. Ако се опитате да инсталирате "типичен" или "пълно" и след това сте в беда. Бих формат за шофиране и започнете отначало. Но е то наистина си струва, защото с всеки драйвер се инсталира, офис софтуер и т.н. ще заемат останалите си капацитет напускането ти нищо, ако наистина нещо ми става.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP ще бъде безполезен с това малко пространство.
|
|||
|
|||
|
Мда, ще трябва да форматирате дяла, преди да правите нищо друго. И само от интерес, колко ще ти вземат за лаптоп? : P
|