menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

IBM probs

Reply

Thread Nástroje
Old 16.listopadu 2007, 11:44
Nový člen skupiny

Default IBM probs

Mám starý notebook je IBM Thinkpad s pouze 3 koncert harddrive.previously jsem se Windows98 instalován na to, které bylo pokutu, i když to bylo velmi slow.recently jsem se pokusil nainstalovat XP, která byla pravděpodobně chyba na mé části, ale během instalace jsem dostal zmrazeným modrá obrazovka s chybou na it.every času zkusím restart i ve stejné modré screen.i snažil dát zpátky na 98, ale to wasn't s ní a nyní i cant používat svůj přenosný počítač na všech . by někdo vědět, jak můžu vytřít všechno a začít again.thanks ................
Old 16.listopadu 2007, 23:54
Dárce Skupina

Default IBM probs

Pokud jste se snažili udělat něco nad minimum instalovat pak jste běžel z hdd prostoru.

XP vyžaduje absolutní minimum 1,5 gigabajt prostoru. Pokud se pokusíte nainstalovat 'typický' nebo 'plné' pak jste v průšvihu.

Já bych naformátovat disk a začít znovu. Ale je to opravdu stojí za to, protože s žádným nainstaluje ovladač, kancelářský software atd. bude trvat celý zbytek svého odchodu kapacita vám nic není, pokud opravdu něco jiného zapadá.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 17.listopadu 2007, 07:21
Moderátor skupiny

Default IBM probs

XP bude k ničemu, že se jen málo prostoru.

Nikdy nebudete moci ukládat cokoliv.

Vraťte se do 98.

Také v případě, 98 běžel pomalu, mám strach, aby si XP by plnit!

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 27. listopadu 2007, 16:32
Člen Skupina

Default IBM probs

Jo, je třeba naformátovat disk, než dělat něco jiného. A právě z úroků, kolik byste mít na notebooku? : p
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Warcraft III prudění náplast probs ... Black Magic PC a herní konzole 0 20. října 2008 08:04
Nováček, pomoc! HP dv4000 probs Englishmastiff Notebooky, Mobily a PDA 1 15. května 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Notebooky, Mobily a PDA 1 26. ledna 2008 09:29
Probs s náhodnými vypne rbroller815 Obecné Hardware Chat 7 23. leden 2008 00:47
Profil probs! shroomo Společenství Novinky a chat 4 30. dubna 2007 05:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.