![]() |
|
| |||
| |||
| Mám starý notebook je IBM Thinkpad s pouze 3 koncert harddrive.previously jsem se Windows98 instalován na to, které bylo pokutu, i když to bylo velmi slow.recently jsem se pokusil nainstalovat XP, která byla pravděpodobně chyba na mé části, ale během instalace jsem dostal zmrazeným modrá obrazovka s chybou na it.every času zkusím restart i ve stejné modré screen.i snažil dát zpátky na 98, ale to wasn't s ní a nyní i cant používat svůj přenosný počítač na všech . by někdo vědět, jak můžu vytřít všechno a začít again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste se snažili udělat něco nad minimum instalovat pak jste běžel z hdd prostoru. XP vyžaduje absolutní minimum 1,5 gigabajt prostoru. Pokud se pokusíte nainstalovat 'typický' nebo 'plné' pak jste v průšvihu. Já bych naformátovat disk a začít znovu. Ale je to opravdu stojí za to, protože s žádným nainstaluje ovladač, kancelářský software atd. bude trvat celý zbytek svého odchodu kapacita vám nic není, pokud opravdu něco jiného zapadá.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP bude k ničemu, že se jen málo prostoru.
| |||
| |||
| Jo, je třeba naformátovat disk, než dělat něco jiného. A právě z úroků, kolik byste mít na notebooku? : p |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Warcraft III prudění náplast probs ... | Black Magic | PC a herní konzole | 0 | 20. října 2008 08:04 |
| Nováček, pomoc! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. května 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 26. ledna 2008 09:29 |
| Probs s náhodnými vypne | rbroller815 | Obecné Hardware Chat | 7 | 23. leden 2008 00:47 |
| Profil probs! | shroomo | Společenství Novinky a chat | 4 | 30. dubna 2007 05:41 |
| Thread Nástroje | |
| |