μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

IBM probs

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 11:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default IBM probs

Θα έχουμε ένα παλιό φορητό υπολογιστή, είναι ένα IBM Thinkpad με μόνο 3 GIG harddrive.previously είχα Windows98 θα εγκατασταθεί σε αυτό που ήταν μια χαρά, ακόμη και αν ήταν πολύ slow.recently i προσπαθήσατε να εγκαταστήσετε XP που ήταν πιθανότατα λάθος μου μέρει, αλλά κατά την εγκατάσταση πήρα ένα κατεψυγμένα μπλε οθόνη με ένα λάθος για it.every φορά που προσπαθώ να επανεκκινήσει έχω την ίδια μπλε screen.i προσπάθησε να επιστρέψει στις 98, αλλά αυτό wasn't έχοντας αυτό και τώρα θ επίκλισης χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή μου σε όλα τα . καθένας θα ξέρει πώς μπορώ να εξαφανίσουν τα πάντα και να ξεκινήσει again.thanks ................
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 23:54
Ομάδα Δωρητών

Default IBM probs

Αν έχετε προσπαθήσει να κάνει κάτι πάνω από το ελάχιστο που έχετε εγκαταστήσει στη συνέχεια έμειναν από hdd χώρο.

XP απαιτεί απόλυτο ελάχιστο 1.5gb του διαστήματος. Εάν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το «τυπικό» ή «πλήρης», τότε έχετε πρόβλημα.

Είχα μορφή και να αρχίσει η μετάδοση της κίνησης πάνω. Είναι όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο, διότι με κάθε οδηγού εγκαθιστά, του λογισμικού γραφείου κτλ πρόκειται να αναλάβει το υπόλοιπο της ικανότητας σας δεν σας αφήνει, αν όντως κάτι άλλο ταιριάζει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 17 Νοεμβρίου, 2007, 07:21
Συντονιστής Ομάδας

Default IBM probs

XP θα είναι άχρηστο με αυτό το μικρό διάστημα.

Ποτέ δεν θα είναι σε θέση να αποθηκεύουν τίποτα.

Go back to 98.

Επίσης, αν έτρεξε 98 αργή, εγώ τολμώ να σκεφτούμε πώς θα εκτελέσει XP!

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27, Νοεμβρίου 2007, 16:32
Μέλος Ομάδα

Default IBM probs

Ναι, πρέπει να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου για να κάνουμε κάτι άλλο. Και μόνο από το ενδιαφέρον, πόσο πολύ θα πάρετε για το φορητό υπολογιστή; : p
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... Black Magic PC & Console Gaming 0 20 Οκτ 2008 08:04
Newbie, βοήθεια! HP dv4000 probs Englishmastiff Laptops, Κινητά & PDA 1 15 Μαΐου 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Laptops, Κινητά & PDA 1 26 Ιαν 2008 09:29
Probs με τυχαία κλειστή rbroller815 Γενική Συζήτηση Hardware 7 23 Ιαν 2008 00:47
Προφίλ probs! shroomo Κοινότητας Νέα & Chat 4 30 Απρ 2007 05:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.