![]() |
|
| |||
| |||
| Θα έχουμε ένα παλιό φορητό υπολογιστή, είναι ένα IBM Thinkpad με μόνο 3 GIG harddrive.previously είχα Windows98 θα εγκατασταθεί σε αυτό που ήταν μια χαρά, ακόμη και αν ήταν πολύ slow.recently i προσπαθήσατε να εγκαταστήσετε XP που ήταν πιθανότατα λάθος μου μέρει, αλλά κατά την εγκατάσταση πήρα ένα κατεψυγμένα μπλε οθόνη με ένα λάθος για it.every φορά που προσπαθώ να επανεκκινήσει έχω την ίδια μπλε screen.i προσπάθησε να επιστρέψει στις 98, αλλά αυτό wasn't έχοντας αυτό και τώρα θ επίκλισης χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή μου σε όλα τα . καθένας θα ξέρει πώς μπορώ να εξαφανίσουν τα πάντα και να ξεκινήσει again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε προσπαθήσει να κάνει κάτι πάνω από το ελάχιστο που έχετε εγκαταστήσει στη συνέχεια έμειναν από hdd χώρο. XP απαιτεί απόλυτο ελάχιστο 1.5gb του διαστήματος. Εάν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το «τυπικό» ή «πλήρης», τότε έχετε πρόβλημα. Είχα μορφή και να αρχίσει η μετάδοση της κίνησης πάνω. Είναι όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο, διότι με κάθε οδηγού εγκαθιστά, του λογισμικού γραφείου κτλ πρόκειται να αναλάβει το υπόλοιπο της ικανότητας σας δεν σας αφήνει, αν όντως κάτι άλλο ταιριάζει.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP θα είναι άχρηστο με αυτό το μικρό διάστημα.
| |||
| |||
| Ναι, πρέπει να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου για να κάνουμε κάτι άλλο. Και μόνο από το ενδιαφέρον, πόσο πολύ θα πάρετε για το φορητό υπολογιστή; : p |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... | Black Magic | PC & Console Gaming | 0 | 20 Οκτ 2008 08:04 |
| Newbie, βοήθεια! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 15 Μαΐου 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 26 Ιαν 2008 09:29 |
| Probs με τυχαία κλειστή | rbroller815 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Ιαν 2008 00:47 |
| Προφίλ probs! | shroomo | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 30 Απρ 2007 05:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |