![]() |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobio stari laptop, on je IBM ThinkPad sa samo 3 čeze harddrive.previously sam se windows98 instaliran na njemu, koji je u redu, čak i ako to je bio vrlo slow.recently sam pokušao instalirati XP koji je vjerojatno grešku na moj dio, ali prilikom instalacije sam smrznuta plavi ekran s pogreškom na it.every vremena i pokušajte ponovno podizanje sustava ja dobiti iste plave screen.i pokušao baciti natrag na 98 ali to nije to što i sada ja licemjerje koristiti svoj laptop na svim . bi se bilo tko znati kako ja mogu uništiti sve i početi again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste pokušali učiniti ništa iznad goli minimum instalirati onda ste ran out of hdd prostor. XP zahtijeva apsolutni minimum od 1.5gb prostora. Ako pokušate instalirati 'tipičnih' ili 'puni' onda ste u nevolji. Htio formatirati disk i pokrenuti je. Da li je to zaista isplati, jer s bilo driver instalira, uredski software etc ide uzmi ostatak vaše sposobnosti ostavljajući ti ništa, ako ništa drugo ne uklapa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP je idući u biti beskoristan s tom malom prostoru.
| |||
| |||
| Yup, trebate formatirati disk prije nego što bilo što drugo. I samo iz interesa, koliko će te uzeti za laptop? : p |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Warcraft III patch dosadnih probs ... | Black Magic | PC & konzole Igre | 0 | 20. listopad 2008 08:04 |
| Newbie, pomoć! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 15. svibanj 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 26 siječanj 2008 09:29 |
| Probs sa slučajnim isključiti | rbroller815 | General Hardware Chat | 7 | 23 siječanj 2008 00:47 |
| Profil probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | 30. travanj 2007 05:41 |
| Thread Tools | |
| |