kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

IBM probs

Reply

Téma eszközök
Old November 16, 2007, 11:44
Új tag Csoport

Default IBM probs

Én is kaptam egy régi laptopot, egy IBM ThinkPad mindössze 3 koncert harddrive.previously volt Windows98 se telepíteni, ami szép volt, még akkor is, ha nagyon slow.recently próbáltam telepíteni XP ami valószínűleg hiba az én részét, de a telepítés közben kaptam egy befagyott kék képernyő hibája it.every alkalommal megpróbálok újraindíthatod jutok ugyanolyan kék screen.i igyekezett, hogy 98 vissza, de miután wasn't, és most én vidám használ az én-m laptop minden . azt bárki tudja, hogyan lehet törölni, és meg kell kezdeni mindent again.thanks ................
Old November 16, 2007, 23:54
Donor Group

Default IBM probs

Ha megpróbáltam tenni valamit a fenti minimális szinten telepíteni akkor már kifogytak a hdd térben.

XP igényel abszolút minimum 1.5Gb üres hely. Ha megpróbáljuk telepíteni a "tipikus" vagy "teljes" akkor bajban van.

Szeretném formázni a meghajtót, és kezdje újra. De vajon tényleg megéri, mert minden vezetőnek telepíti, irodai szoftverek, stb megy, hogy vegye fel a többi a kapacitást hagyva meg semmit, ha valóban semmi más elfér.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 17, 2007, 07:21
Moderátor Csoport

Default IBM probs

XP lesz haszontalan, hogy kevés helyet foglal.

Te soha nem lesz képes tárolni semmit.

Menj vissza 98.

Továbbá, ha 98 spárgagombolyog lassú, rettegés, hogy én hogyan gondolom XP volna végezni!

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old November 27 2007, 16:32
Csoport tagja

Default IBM probs

Ja, meg kell formázni a meghajtót, mielőtt bármi mást csinál. És csak a kamatot, hogy mennyit akarsz venni a laptop? : p
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Warcraft III patch probs idegesítő ... Black Magic PC és konzol játékok 0 20. október 2008 08:04
Newbie, help! HP dv4000 probs Englishmastiff Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 15. május 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 26. január 2008 09:29
Probs véletlen kikapcsol rbroller815 Általános fémáru Chat 7 23. január 2008 00:47
Szolgáltatások probs! shroomo Közösségi Hírek & Chat 4 30. április 2007 05:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.