![]() |
|
| |||
| |||
| אני חייב מחשב נייד ישן, זה IBM thinkpad עם רק 3 חלטורה harddrive.previously היה לי windows98 se מותקן עליו שהיה בתוקף גם אם זה היה מאוד slow.recently ניסיתי להתקין XP שהיה כנראה טעות שלי אבל חלק במהלך ההתקנה יש לי מסך כחול קפוא עם שגיאה ב it.every פעם שאני מנסה אתחול מחדש אני מקבל את אותו כחול screen.i ניסו לשים 98 על הגב אך הוא נתקל wasn't אותו ועכשיו אני צביעות שימוש הנייד שלי בכלל . האם מישהו יודע איך אני יכול למחוק הכל ולהתחיל again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם כבר ניסו לעשות דבר מעל המינימום חשופים להתקין אז אתה כבר נגמרו HDD של שטח. XP דורש מינימום של 1.5gb המוחלט של שטח. אם אתה מנסה להתקין את 'טיפוסי' או 'מלא' אז אתה בצרות. אני מעוניין לאתחל את הכונן ולהתחיל מחדש. אבל האם זה באמת שווה את זה, כי עם כל נהג מתקינה, תוכנות Office ועוד הולך לקחת את שאר היכולת שלך עוזבת אותך שום דבר, שום דבר אחר, אם אכן מתאים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP הוא יהיה חסר תועלת עם מעט רווח.
| |||
| |||
| Yup, אתה צריך לאתחל את הכונן עושים לפני כל דבר אחר. ורק מתוך עניין, עד כמה היה לך לקחת את הנייד? : P |