mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

IBM probs

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 16, 2007, 11:44
Naujas Narys

Default IBM probs

Turiu seną laptopa, tai yra IBM ThinkPad tik 3 koncertą harddrive.previously turėjau Windows98 se įrengtų jis buvo gerai, net jei ji buvo labai slow.recently Bandžiau įdiegti XP, kuri galbūt buvo klaida mano dalis, bet diegimo metu aš sušaldyti mėlynas ekranas su klaida it.every kartą pabandykite paleisti gaunu tą patį mėlynos screen.i bandė įgyvendinti 98 atgal, bet ji wasnt turintys ir dabar i cant use my laptop visais . Gal kas žino, kaip galėčiau ištrinti viską ir pradėti again.thanks ................
Old Lapkritis 16, 2007, 23:54
Donorų grupės

Default IBM probs

Jei bandėte ką nors virš minimumo įdiegti tada jūs pritrūko vietos standžiajame diske.

XP reikalauja absoliutus minimumas 1.5GB laisvos vietos. Jei bandysite įdiegti "tipiškas" arba "visiškas", tada jums į bėdą.

Norėčiau formato diską ir pradėti iš naujo. Bet ar tikrai verta, nes su įrengia vairuotojas, biuro įranga ir pan ketina imtis savo gebėjimus poilsio palieka jums nieko, jei iš tikrųjų ką nors tinkančio.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 17, 2007, 07:21
Moderatorius Grupė

Default IBM probs

XP bus nenaudingas ir kad mažai vietos.

Jūs niekada negalės laikyti nieko.

Go back to 98.

Be to, jei 98 vyko lėtai, aš Bijoti galvoti, kaip XP, tai atlikti!

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 27, 2007, 16:32
Narys

Default IBM probs

Yup, jums reikia formatuoti diską, prieš ką nors kita. Ir tik iš palūkanų, kiek norėtumėte imtis už nešiojamas? : P
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Warcraft III erzina pleistras probs ... Black Magic PC & konsolės Žaidimai 0 20 spalis 2008 08:04
Naujokas, help! HP dv4000 probs Englishmastiff Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Gegužė 15, 2008 10:27
ACER 3.690 HDD probs karlosshughes Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 26 sausis 2008 09:29
Probs su atsitiktinai išjungti rbroller815 General Hardware Chat 7 23 sausis 2008 00:47
Profilis probs! shroomo Community News & Chat 4 Balandis 30, 2007 05:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.