![]() |
|
| |||
| |||
| Turiu seną laptopa, tai yra IBM ThinkPad tik 3 koncertą harddrive.previously turėjau Windows98 se įrengtų jis buvo gerai, net jei ji buvo labai slow.recently Bandžiau įdiegti XP, kuri galbūt buvo klaida mano dalis, bet diegimo metu aš sušaldyti mėlynas ekranas su klaida it.every kartą pabandykite paleisti gaunu tą patį mėlynos screen.i bandė įgyvendinti 98 atgal, bet ji wasnt turintys ir dabar i cant use my laptop visais . Gal kas žino, kaip galėčiau ištrinti viską ir pradėti again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei bandėte ką nors virš minimumo įdiegti tada jūs pritrūko vietos standžiajame diske. XP reikalauja absoliutus minimumas 1.5GB laisvos vietos. Jei bandysite įdiegti "tipiškas" arba "visiškas", tada jums į bėdą. Norėčiau formato diską ir pradėti iš naujo. Bet ar tikrai verta, nes su įrengia vairuotojas, biuro įranga ir pan ketina imtis savo gebėjimus poilsio palieka jums nieko, jei iš tikrųjų ką nors tinkančio.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP bus nenaudingas ir kad mažai vietos.
| |||
| |||
| Yup, jums reikia formatuoti diską, prieš ką nors kita. Ir tik iš palūkanų, kiek norėtumėte imtis už nešiojamas? : P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Warcraft III erzina pleistras probs ... | Black Magic | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 20 spalis 2008 08:04 |
| Naujokas, help! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 15, 2008 10:27 |
| ACER 3.690 HDD probs | karlosshughes | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 26 sausis 2008 09:29 |
| Probs su atsitiktinai išjungti | rbroller815 | General Hardware Chat | 7 | 23 sausis 2008 00:47 |
| Profilis probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | Balandis 30, 2007 05:41 |
| Temos įrankiai | |
| |