![]() |
|
|
|||
|
|||
|
i have got vecs klēpjdators, tas ir IBM ThinkPad tikai 3 GIG harddrive.previously man bija Windows98 se uzstādīta tā, kas bija naudas sods, pat ja tā bija ļoti slow.recently es mēģināju instalēt XP, kas iespējams bija kļūda manā daļu, bet instalācijas laikā es saņēmu saldēti zilu ekrānu ar kļūdu it.every laiku mēģinu atsāknēšana man pats zils screen.i mēģinājis izdarīt 98 atpakaļ, bet tas wasn't kam, un tagad nevaru izmantot savu klēpjdatoru visos . Vai kāds zina, kā es varu noslaucīt visu un sākt again.thanks ................
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja esat mēģinājis neko darīt, iepriekš absolūtu minimumu, install, tad esat ilga no hdd vietu.
XP nepieciešams absolūtais minimums 1.5Gb vietas. Ja jūs mēģināt instalēt "tipisko" vai "pilnībā", tad tu esi problēmas. I'd formāts vadīt transportlīdzekļus un sāktu no jauna. Bet ir tā vērts, jo ar visiem autovadītājiem, instalē, biroja programmatūra, utt gatavojas sākt pārējo savu jaudu atstājot jūs nekas, ja patiešām kaut kas cits der.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP būs bezjēdzīgi ar mazo telpu.
|
|||
|
|||
|
Yup, jums nepieciešams formatēt disku pirms tam kaut kas cits. Un tikai no procentiem, cik daudz jūs ņemt par klēpjdators? : p
|