rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Ibm probs

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 listopada 2007, 11:44
Nowe państwa grupy

Mam starego laptopa, to IBM ThinkPad z tylko 3 kabriolet harddrive.previously miałem Windows98 użytkownika zainstalowany na to co było dobrze, nawet jeśli był bardzo slow.recently Próbowałem zainstalować XP, który był prawdopodobnie błąd w mojej części, ale w czasie instalacji mam zamrożone niebieski ekran błędu it.every czas i spróbuj ponownie uruchomić komputer i uzyskać tym samym niebieskim screen.i próbowano umieścić z powrotem na 98, ale mając wasnt to i obecnie i cant korzystać z mojego laptopa na wszystkich . Czy ktoś wie jak mogę wymazać wszystko i zacząć again.thanks ................
Old 16 listopada 2007, 23:54
Grupa dawcy

Jeśli chciał zrobić coś ponad minimum następnie zainstalować Ciebie Uciekłam z hdd miejsca.

XP wymaga absolutnego minimum 1.5gb przestrzeni. Jeśli spróbujesz zainstalować "typowe" lub "pełny" to jesteś w tarapatach.

I'd sformatować dysk i zacząć od nowa. Ale to jest naprawdę warte, ponieważ z każdą instaluje sterownik, oprogramowania biurowego itp. zamierza podjąć resztę swojego potencjału pozostawiając ci nic, jeśli rzeczywiście niczego innego pasuje.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 17 listopada 2007, 07:21
Moderator grupy

XP będzie bezużyteczny z tym niewiele miejsca.

Nigdy nie być w stanie przechowywać niczego.

Wróć do 98.

Również w przypadku, gdy prowadził 98 powolny, I bać myśleć jak XP to wykonać!

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 27 listopada 2007, 16:32
Członek grupy

Yup, musisz sformatować dysk przed robienie niczego innego. I tylko z odsetkami, jak wiele można by podjąć na laptopa? : p
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.