![]() |
|
| |||
| |||
| Mam starego laptopa, to IBM ThinkPad z tylko 3 kabriolet harddrive.previously miałem Windows98 użytkownika zainstalowany na to co było dobrze, nawet jeśli był bardzo slow.recently Próbowałem zainstalować XP, który był prawdopodobnie błąd w mojej części, ale w czasie instalacji mam zamrożone niebieski ekran błędu it.every czas i spróbuj ponownie uruchomić komputer i uzyskać tym samym niebieskim screen.i próbowano umieścić z powrotem na 98, ale mając wasnt to i obecnie i cant korzystać z mojego laptopa na wszystkich . Czy ktoś wie jak mogę wymazać wszystko i zacząć again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chciał zrobić coś ponad minimum następnie zainstalować Ciebie Uciekłam z hdd miejsca. XP wymaga absolutnego minimum 1.5gb przestrzeni. Jeśli spróbujesz zainstalować "typowe" lub "pełny" to jesteś w tarapatach. I'd sformatować dysk i zacząć od nowa. Ale to jest naprawdę warte, ponieważ z każdą instaluje sterownik, oprogramowania biurowego itp. zamierza podjąć resztę swojego potencjału pozostawiając ci nic, jeśli rzeczywiście niczego innego pasuje.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP będzie bezużyteczny z tym niewiele miejsca.
| |||
| |||
| Yup, musisz sformatować dysk przed robienie niczego innego. I tylko z odsetkami, jak wiele można by podjąć na laptopa? : p |