menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

IBM probs

Reply

Thread Tools
Old 16.listopadu 2007, 11:44
Nový člen skupiny

Default IBM probs

Mám starý notebook je IBM Thinkpad s iba 3 koncert harddrive.previously som sa Windows98 inštalovaný na to, ktoré bolo pokutu, aj keď to bolo veľmi slow.recently som sa pokúsil nainštalovať XP, ktorá bola pravdepodobne chyba na mojej časti, ale počas inštalácie som dostal mrazeným modrá obrazovka s chybou na it.every času zkusím restart aj v rovnakej modrej screen.i snažil dať späť na 98, ale to wasn'ta s ňou a teraz i cant používať svoj prenosný počítač na všetkých . by niekto vedieť, ako môžem vytrieť všetko a začať again.thanks ................
Old 16.listopadu 2007, 23:54
Darcu Skupina

Default IBM probs

Ak ste sa snažili urobiť niečo nad minimum nainštalovať potom ste běžel z hdd priestoru.

XP vyžaduje absolútne minimum 1,5 gigabajt priestoru. Ak sa pokúsite nainštalovať 'typický' alebo 'plné' potom ste v průšvih.

Já bych naformátovať disk a začať odznova. Ale je to naozaj stojí za to, pretože s nijakým nainštaluje ovládač, kancelársky softvér atď bude trvať celý zvyšok svojho odchodu kapacita vám nič nie je, ak naozaj niečo iného zapadá.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 17.listopadu 2007, 07:21
Moderátor skupiny

Default IBM probs

XP bude k ničomu, že sa len málo priestoru.

Nikdy nebudete môcť ukladať čokoľvek.

Vráťte sa do 98.

Aj v prípade, 98 běžel pomaly, mám strach, aby si XP by plniť!

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 27. novembra 2007, 16:32
Člen Skupina

Default IBM probs

Jo, je potrebné formátovať disk, ako robiť niečo iné. A práve z úrokov, koľko by ste mať na notebooku? : P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Warcraft III prudente náplasť probs ... Black Magic PC a herné konzoly 0 20. októbra 2008 08:04
Nováček, pomoc! HP dv4000 probs Englishmastiff Notebooky, Mobily a PDA 1 15. mája 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Notebooky, Mobily a PDA 1 26. januára 2008 09:29
Probs s nahodnymi vypne rbroller815 Všeobecné Hardware Chat 7 23. január 2008 00:47
Profil probs! shroomo Spoločenstva Novinky a chat 4 30. apríla 2007 05:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.