![]() |
|
| |||
| |||
| Mám starý notebook je IBM Thinkpad s iba 3 koncert harddrive.previously som sa Windows98 inštalovaný na to, ktoré bolo pokutu, aj keď to bolo veľmi slow.recently som sa pokúsil nainštalovať XP, ktorá bola pravdepodobne chyba na mojej časti, ale počas inštalácie som dostal mrazeným modrá obrazovka s chybou na it.every času zkusím restart aj v rovnakej modrej screen.i snažil dať späť na 98, ale to wasn'ta s ňou a teraz i cant používať svoj prenosný počítač na všetkých . by niekto vedieť, ako môžem vytrieť všetko a začať again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste sa snažili urobiť niečo nad minimum nainštalovať potom ste běžel z hdd priestoru. XP vyžaduje absolútne minimum 1,5 gigabajt priestoru. Ak sa pokúsite nainštalovať 'typický' alebo 'plné' potom ste v průšvih. Já bych naformátovať disk a začať odznova. Ale je to naozaj stojí za to, pretože s nijakým nainštaluje ovládač, kancelársky softvér atď bude trvať celý zvyšok svojho odchodu kapacita vám nič nie je, ak naozaj niečo iného zapadá.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP bude k ničomu, že sa len málo priestoru.
| |||
| |||
| Jo, je potrebné formátovať disk, ako robiť niečo iné. A práve z úrokov, koľko by ste mať na notebooku? : P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Warcraft III prudente náplasť probs ... | Black Magic | PC a herné konzoly | 0 | 20. októbra 2008 08:04 |
| Nováček, pomoc! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. mája 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 26. januára 2008 09:29 |
| Probs s nahodnymi vypne | rbroller815 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 23. január 2008 00:47 |
| Profil probs! | shroomo | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 30. apríla 2007 05:41 |
| Thread Tools | |
| |