мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

ИБМ пробс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Мар 2007, 11:44
Нови члан групе

Default ИБМ пробс

Ја сам добио стари преносиви рачунар, то је ИБМ ТхинкПад са само 3 свирке харддриве.превиоуслы сам имала Уиндоус98 себи инсталиран на њему који је био у реду, чак и ако је врло слоу.рецентлы сам покушао да инсталира КСП који је вероватно грешка на мом део, али у току инсталације сам добио плави екран са замрзнутих грешке на ит.еверы време покушавам да рестартујете да добијем исту плаву сцреен.и покушао да стави на 98 назад, али уасн'т имају га и сада користе и цант мој лаптоп на свим би ико знати. како могу избрисати све и почети агаин.тханкс ................
Old 16. Мар 2007, 23:54
Донаторска Група

Default ИБМ пробс

Ако сте покушали да урадите нешто изнад минимум инсталирате онда сте понестало ХДД простора.

КСП захтева апсолутни минимум од 1.5ГБ простора. Ако покушате да инсталирате "типичан" или "пун" онда си у невољи.

Хтео форматирали диск и почели. Али, то је стварно исплати јер са било ког драјвера инсталира, софтвер итд канцеларија ће да се остатак свог капацитета остављајући вас ништа, ако заиста ништа друго одговара.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 17. Мар 2007, 07:21
Модератор / ица групе

Default ИБМ пробс

КСП ће бити бескористан са тим мало простора.

Никада нећете моћи да сачувате нешто.

Вратите се назад на 98.

Такође, ако је 98 водио спор, ја мислим да прожме КСП-како би извр?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27. новембар 2007, 16:32
Мембер Гроуп

Default ИБМ пробс

Ыуп, морате да форматирате диск пре него што било шта друго. И само из интереса, колико би вас за лаптоп? : П
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц