![]() |
|
| |||
| |||
| Ја сам добио стари преносиви рачунар, то је ИБМ ТхинкПад са само 3 свирке харддриве.превиоуслы сам имала Уиндоус98 себи инсталиран на њему који је био у реду, чак и ако је врло слоу.рецентлы сам покушао да инсталира КСП који је вероватно грешка на мом део, али у току инсталације сам добио плави екран са замрзнутих грешке на ит.еверы време покушавам да рестартујете да добијем исту плаву сцреен.и покушао да стави на 98 назад, али уасн'т имају га и сада користе и цант мој лаптоп на свим би ико знати. како могу избрисати све и почети агаин.тханкс ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте покушали да урадите нешто изнад минимум инсталирате онда сте понестало ХДД простора. КСП захтева апсолутни минимум од 1.5ГБ простора. Ако покушате да инсталирате "типичан" или "пун" онда си у невољи. Хтео форматирали диск и почели. Али, то је стварно исплати јер са било ког драјвера инсталира, софтвер итд канцеларија ће да се остатак свог капацитета остављајући вас ништа, ако заиста ништа друго одговара.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП ће бити бескористан са тим мало простора.
| |||
| |||
| Ыуп, морате да форматирате диск пре него што било шта друго. И само из интереса, колико би вас за лаптоп? : П |