az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

IBM probs

Reply

Konu Araçları
Old 16 Kasım 2007, 11:44
Yeni Üye Grubu

Default IBM probs

Ben eski bir dizüstü bilgisayar var, bir IBM sadece 3 iş harddrive.previously i Windows98 se üzerinde olan bile çok slow.recently Hangi muhtemelen bir hataydı XP yüklemeyi denedim oldu iyi olduğunu yüklü vardı ThinkPad benim Yükleme sırasında ben it.every Timne i bir hata ile dondurulmuş mavi ekran var parçası ama aynı mavi screen.i almak yeniden başlatmayı deneyin 98 geciktirmek çalıştım ama kalmadan ve hiç benim laptop kullanmak i cant wasnt . herkes nasıl herşeyi ve başlangıç again.thanks ................ silmek biliyorum da
Old 16 Kasım 2007, 23:54
Bağış Grubu

Default IBM probs

Eğer, HDD alanı bitti yükledikten sonra en az yalın yukarıda bir şey yapmanıza denedim.

XP 1.5gb alan bir mutlak asgari gerektirir. Eğer 'ya da' tipik yüklemeye çalışırken tam 'o zaman başı dertte demektir.

Ben ediyorum biçimi sürücüsüne başlamak. , Ofis yazılımları vb bir şey bırakmak, eğer gerçekten başka bir şey için kapasite Gerisi sürecekse Ama gerçekten değer herhangi bir sürücüyü yükler nedeni ile bu uyuyor.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 17 Kasım 2007, 07:21
Moderatör Grubu

Default IBM probs

XP, küçük alanı ile faydasız olacak.

Hiç bir şey saklamak mümkün hiçbir zaman.

98 geri gidin.

Ayrıca, 98 yavaş, ben korkulan nasıl XP gerçekleştirmek düşündüğünüz için koştu!

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 27 Kasım 2007, 16:32
Üye Grubu

Default IBM probs

Evet, biçimlendirmek için herhangi birşey yapmadan önce sürücü gerekir. Ve sadece dışarı çıkar, ne kadar, dizüstü bilgisayarınızın için alacak? : p
Reply

Register

Bookmarks