менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ibm Probs

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 листопада 2007, 11:44
Нові члени групи

Default Ibm Probs

У мене старий ноутбук, то IBM ThinkPad тільки 3 концерти harddrive.previously я Windows98 SE встановлено на якому воно було чудово, навіть якщо вона була дуже slow.recently я спробував встановити XP яка, ймовірно, було помилкою з мого частини, але під час встановлення я отримав заморожені синій екран з помилкою на it.every час я намагаюся перезавантаження я ж синій screen.i намагався поставити назад на 98, але маючи Wasn't, і тепер я нахиляє користуватися ноутбуком на всіх . би хто-небудь знає, як я можу стерти все і почати again.thanks ................
Old 16 листопада 2007, 23:54
Донор групи

Default Ibm Probs

Якщо ви намагалися зробити все, що вище мінімуму Встановити то ви вибігли з простір жорсткого диска.

XP вимагає абсолютного мінімуму 1,5 Гб простору. Якщо ви спробуєте встановити "типового" або "повне", потім у вас неприємності.

Я би формат диска і почати все спочатку. Але чи варто це, тому що з будь-який драйвер встановлює, офісне програмне забезпечення тощо збирається зайняти частину, що залишилася потенціалу залишивши вам нічого, якщо взагалі що-небудь ще підходить.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 17 листопада 2007, 07:21
Модератор групи

Default Ibm Probs

XP буде марно з цим мало місця.

Ви ніколи не зможете зберегти нічого.

Поверніться до 98.

Крім того, якщо 98 біг повільно, мені страшно подумати, як XP буде виконувати!

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 листопада 2007, 16:32
Член групи

Default Ibm Probs

Ага, вам потрібно відформатувати диск, перш ніж робити що-небудь ще. І тільки з інтересу, скільки б ви взяти для ноутбука? : P
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.