![]() |
|
| |||
| |||
| У мене старий ноутбук, то IBM ThinkPad тільки 3 концерти harddrive.previously я Windows98 SE встановлено на якому воно було чудово, навіть якщо вона була дуже slow.recently я спробував встановити XP яка, ймовірно, було помилкою з мого частини, але під час встановлення я отримав заморожені синій екран з помилкою на it.every час я намагаюся перезавантаження я ж синій screen.i намагався поставити назад на 98, але маючи Wasn't, і тепер я нахиляє користуватися ноутбуком на всіх . би хто-небудь знає, як я можу стерти все і почати again.thanks ................ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви намагалися зробити все, що вище мінімуму Встановити то ви вибігли з простір жорсткого диска. XP вимагає абсолютного мінімуму 1,5 Гб простору. Якщо ви спробуєте встановити "типового" або "повне", потім у вас неприємності. Я би формат диска і почати все спочатку. Але чи варто це, тому що з будь-який драйвер встановлює, офісне програмне забезпечення тощо збирається зайняти частину, що залишилася потенціалу залишивши вам нічого, якщо взагалі що-небудь ще підходить.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP буде марно з цим мало місця.
| |||
| |||
| Ага, вам потрібно відформатувати диск, перш ніж робити що-небудь ще. І тільки з інтересу, скільки б ви взяти для ноутбука? : P |