по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Im проблем с моя лаптоп

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри ноември 2007 г, 15:28
Новите държави Група

Имам Dell лаптоп и сте имали проблеми с нея напоследък, включващи странна форма, когато се играят игри и т.н. Както и аз помислих, че това е проблем, но Dell графики, които са работили по него от разстояние тази вечер ми кажеш, че isn't. Те мислят, че биха могли да бъдат на екрана - някой може да ми кажете му, ако лесно да се свързвате моята ntebook до монитора, за да го проверите, моля
Old 22-ри ноември 2007 г, 15:46
Член Група

Ами приятелката ми има Dell лаптоп и ако си спомням правилно е VGA (Мисля) пристанище на страната. Разгледайте своя лаптоп за такава връзка и се опитайте да го свържете чрез този порт. Затова внимавайте в кабела, който е връзката на вашия монитор и компютър на компютър, и да я тури в бележника. То трябва да върви

Бележник ----> VGA кабел ---> Desktop монитор

Надявам се това да помогне (и се надявам това свое право! Аз съм все още е Noob тук в тези форуми)
Old 22-ри Ноември, 2007, 17:41
MJM
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от SHEPH3RD View Post
Ами приятелката ми има Dell лаптоп и ако си спомням правилно е VGA (Мисля) пристанище на страната. Разгледайте своя лаптоп за такава връзка и се опитайте да го свържете чрез този порт. Затова внимавайте в кабела, който е връзката на вашия монитор и компютър на компютър, и да я тури в бележника. То трябва да върви

Бележник ----> VGA кабел ---> Desktop монитор

Надявам се това да помогне (и се надявам това свое право! Аз съм все още е Noob тук в тези форуми)
Е, това е нещо свързано приема че той е с VGA изложени (никога не е виждал без нея). Сега, ако вашият лаптоп е "hotbutton" или каквото и те ги наричат, които можете да направите това лесно с малко удари Fn (обикновено се отглеждат в по-светъл цвят), а след това и ключ, който има вид на образ, който изглежда като лаптоп / екран. Повечето преносими компютри са тези на F клавишите. Той може също да се екран със стрелки, сочещи изложени. Удари, докато не видя на екрана на монитора.
В зависимост от вашия лаптоп може да ви бъде в състояние да клонинг, че пътят за по-добро comparisson.

В противен случай, ако той е Intel Graphics право можете да щракнете върху работния плот и да следи клонинг или нещо такова ... това е доста очевидно, аз съм просто текат Knoppix, така не може да гледам себе си. Или по свойства, последният панел и след това производство да се наблюдава само две, или да отидете допълнителни опции и изберете клонинг.

Да не се разпростира на екрана. Това ще даде изображение разделени в две.

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 23-ти ноември, 2007, 01:16
Новите държави Група

Много благодаря - неговата не ми е на екрана най-малко! Аз се познае Dell са просто тестване на хардуер - е възможно за вирус да манипулират на графики на игра и т.н. Някой знае ли?
Old 23-ти Ноември 2007, 05:11
MJM
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от angloengland View Post
Много благодаря - неговата не ми е на екрана най-малко! Аз се познае Dell са просто тестване на хардуер - е възможно за вирус да манипулират на графики на игра и т.н. Някой знае ли?
Никога не съм чувал за вирус правиш това. То може да е "измислица фаянс".
Old 24-ти ноември 2007 година, 09:14
Новите държави Група

Някой знае ли на добра фирма за ремонт тетрадки моля?
Old 24-ти ноември 2007 година, 10:59
Номер на групата

на колко години е това, все още в гаранция? някои местни компютърни магазини normaly правя ремонт

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 24 ноември 2007, 13:27
Новите държави Група

Нейната доста стара предполагам - Купих го през октомври 2004 г. и Dell дават години гаранция - това може и да не си струва да се поправят, ако нещо друго ще отида скоро.

Мерси, ние имаме една компания влезе в работата първия понеделник на всеки месец да направя поддръжка - да ги попитам нещо, ако те могат да направят. Благодаря отново
Old 25 ноември 2007, 04:44
Новите държави Група

Здравейте отново,

Имам играе с настройките на моя Мобилност ATI Radeon 9700 картата и хоризонтална и вертикална решетка нарушенията, които са на компютъра ми се промени към две различни диагонал нарушенията, когато се променили Direct3D настройки. Това потвърди проблем с графична карта и мога ли просто суап с всеки, ако го прави?

Благодаря предварително - и обещавам Ill допринасят за този форум един ден най-скоро!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc