![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell лаптоп и сте имали проблеми с нея напоследък, включващи странна форма, когато се играят игри и т.н. Както и аз помислих, че това е проблем, но Dell графики, които са работили по него от разстояние тази вечер ми кажеш, че isn't. Те мислят, че биха могли да бъдат на екрана - някой може да ми кажете му, ако лесно да се свързвате моята ntebook до монитора, за да го проверите, моля |
|
| |||
| |||
| Ами приятелката ми има Dell лаптоп и ако си спомням правилно е VGA (Мисля) пристанище на страната. Разгледайте своя лаптоп за такава връзка и се опитайте да го свържете чрез този порт. Затова внимавайте в кабела, който е връзката на вашия монитор и компютър на компютър, и да я тури в бележника. То трябва да върви Бележник ----> VGA кабел ---> Desktop монитор Надявам се това да помогне (и се надявам това свое право! Аз съм все още е Noob тук в тези форуми ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
В зависимост от вашия лаптоп може да ви бъде в състояние да клонинг, че пътят за по-добро comparisson. В противен случай, ако той е Intel Graphics право можете да щракнете върху работния плот и да следи клонинг или нещо такова ... това е доста очевидно, аз съм просто текат Knoppix, така не може да гледам себе си. Или по свойства, последният панел и след това производство да се наблюдава само две, или да отидете допълнителни опции и изберете клонинг. Да не се разпростира на екрана. Това ще даде изображение разделени в две. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Много благодаря - неговата не ми е на екрана най-малко! Аз се познае Dell са просто тестване на хардуер - е възможно за вирус да манипулират на графики на игра и т.н. Някой знае ли? |
|
| |||
| |||
| Никога не съм чувал за вирус правиш това. То може да е "измислица фаянс". |
|
| |||
| |||
| Някой знае ли на добра фирма за ремонт тетрадки моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на колко години е това, все още в гаранция? някои местни компютърни магазини normaly правя ремонт
| |||
| |||
| Нейната доста стара предполагам - Купих го през октомври 2004 г. и Dell дават години гаранция - това може и да не си струва да се поправят, ако нещо друго ще отида скоро. Мерси, ние имаме една компания влезе в работата първия понеделник на всеки месец да направя поддръжка - да ги попитам нещо, ако те могат да направят. Благодаря отново |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, Имам играе с настройките на моя Мобилност ATI Radeon 9700 картата и хоризонтална и вертикална решетка нарушенията, които са на компютъра ми се промени към две различни диагонал нарушенията, когато се променили Direct3D настройки. Това потвърди проблем с графична карта и мога ли просто суап с всеки, ако го прави? Благодаря предварително - и обещавам Ill допринасят за този форум един ден най-скоро! |