menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Im potíže s mým notebook

Reply

Thread Nástroje
Old 22.listopadu 2007, 15:28
Nový člen skupiny

Default Im potíže s mým notebook

Mám dell notebook a měli problémy s ní v poslední době s účastí podivný tvar, když jsem hrát hry atd. přesto jsem si myslela, že je to problém grafiky, ale dell, kteří pracovali na dálku dneska říct, že mi to isnt. Oni si myslí, že by mohl být na obrazovce - může mi někdo říct, pokud jeho snadné připojení mého ntebook do monitoru, abych mohl zkontrolovat, prosím
Old 22.listopadu 2007, 15:46
Člen Skupina

Tak moje kamarádka má Dell laptop a pokud Pamatuji si správně, že je VGA (myslím) port na boku. Podívejte se kolem vašeho notebooku pro toto připojení a pokusí připojit prostřednictvím tohoto přístavu. Takže mít kabel, který je připojení monitoru a počítače, z počítače, a dejte je do notebooku. Mělo by jít

Notebook ----> VGA kabel ---> Desktop monitoru

Doufám, že to pomůže (a doufám, že své právo! Jsem stále Noob zde v těchto fórech)
Old 22.listopadu 2007, 17:41
MJM
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal SHEPH3RD View Post
Tak moje kamarádka má Dell laptop a pokud Pamatuji si správně, že je VGA (myslím) port na boku. Podívejte se kolem vašeho notebooku pro toto připojení a pokusí připojit prostřednictvím tohoto přístavu. Takže mít kabel, který je připojení monitoru a počítače, z počítače, a dejte je do notebooku. Mělo by jít

Notebook ----> VGA kabel ---> Desktop monitoru

Doufám, že to pomůže (a doufám, že své právo! Jsem stále Noob zde v těchto fórech)
No, to je tak spojen s předpokladem, že má VGA výstup (jeden nikdy neviděl bez ní). Nyní, pokud váš notebook nemá "hotbutton" nebo jak jim říkají, můžete to udělat jedním jednoduchým jen mlátit Fn (obvykle uchovávají v světlejší barvy) a poté na klíč, který má obraz, který vypadá jako jakési notebooku / obrazovce. Většina těchto notebooků má na F kláves. Může být také obrazovka s šipkou ukazující ven. Hit, až uvidíte na obrazovce monitoru.
V závislosti na vašem notebooku může být schopni klonovat, že cesta k lepšímu comparisson.

Jinak, pokud má Intel grafiky můžete pravým tlačítkem myši na plochu a jít sledovat klon, nebo tak něco ... je to docela zřejmé, jsem právě běží KNOPPIX tak nelze hledat sám. Nebo na základě vlastností, poslední podokno a pak výstup na monitoru pouze dva, nebo jít pokročilé možnosti a zvolte klon.

Nerozšíří obrazovky. Že bude dávat obraz rozdělen do dvou.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 23.listopadu 2007, 01:16
Nový člen skupiny

Díky moc - její není můj obrazovky nejméně! Já se jen hádat Dell testování hardware - je to možné, virus pro manipulaci s grafikou ze hry atd. Ví to někdo?
Old 23.listopadu 2007, 05:11
MJM
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal angloengland View Post
Díky moc - její není můj obrazovky nejméně! Já se jen hádat Dell testování hardware - je to možné, virus pro manipulaci s grafikou ze hry atd. Ví to někdo?
Nikdy jsem neslyšel o viru dělat. Mohlo by to být "hoax zboží".
Old 24.listopadu 2007, 09:14
Nový člen skupiny

Ví někdo v dobré společnosti na opravy notebooků, prosím?
Old 24.listopadu 2007, 10:59
Dárce Skupina

jak je to staré, ještě v záruce? některé místní počítač obchody normaly do opravy

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 24. listopadu 2007, 13:27
Nový člen skupiny

Jeho poměrně starý Předpokládám - Koupil jsem ji v říjnu 2004 a Dell dát roky záruka - to nemusí být za opravu, pokud něco chystá jít brzo.

Díky, jsme společnost, přijde do práce první pondělí každý měsíc dělat údržbu - mohli zeptat, pokud je něco, co můžete udělat. Díky znovu
Old 25. listopadu 2007, 04:44
Nový člen skupiny

Zdravím ještě jednou,

Byl jsem hrát s nastavením mého ATI Mobility Radeon 9700 karty a horizontální a vertikální mřížkou deformace, které jsou na mém počítači změnil na dva různé diagonální deformace, když jsem změnil nastavení Direct3D. Znamená to potvrdit problém s grafickou kartou a mohu jen swap s veškerými-li se to?

Thanks in advance - a slibuji Ill přispět k tomuto fóru jeden den brzy!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chci upgradovat své Notebook CPU! Hkcuong Notebooky, Mobily a PDA 1 22. července 2009 17:51
Problém s mým notebook pls někdo pomůže HelenHorbik Obecné Software Chat 2 19. Březen 2008 08:05
Nový notebook bezdrátovou čipset Cew27 Sítě, Modemy & VoIP 3 17. Únor 2008 13:17
Přemýšlíte o přetaktování notebooku GPU nvidiaguy8600 Notebooky, Mobily a PDA 1 8. Prosinec 2007 18:37
Notebook procesory Tomas MCA Notebooky, Mobily a PDA 3 9. září 2007 03:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.