![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα dell notebook και είχε προβλήματα πρόσφατα με τη συμμετοχή περίεργο σχήμα όταν παίζω παιχνίδια κλπ, έτσι κι αλλιώς, νόμιζα ότι ήταν ένα πρόβλημα αλλά dell γραφικών που εργάστηκαν για αυτό από μακριά να μου πει ότι απόψε isn't. Θεωρούν ότι θα μπορούσε να είναι η οθόνη - μπορεί κάποιος να μου πει αν τα εύκολα να συνδεθεί μου ntebook μέχρι ενός παρακολουθούν γι 'αυτό παρακαλούμε να ελέγξετε |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο φίλος μου έχει ένα laptop της Dell και αν θυμάμαι καλά υπάρχει VGA (νομίζω) από την πλευρά του λιμένα. Κοιτάξτε γύρω σας laptop για μια τέτοια σύνδεση και προσπαθήστε να συνδέσετε μέσω του εν λόγω λιμένα. Πάρτε λοιπόν το καλώδιο σύνδεσης που είναι η οθόνη σας και ο υπολογιστής από τον υπολογιστή, και την έβαλε σε τετράδιο. Θα πρέπει να Notebook ----> καλώδιο VGA ---> Desktop παρακολουθεί Hope this helps (και ελπίζω το δικαίωμα! Είμαι ακόμα εδώ noob σε αυτά τα φόρα ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ανάλογα με το laptop σας μπορεί να είναι σε θέση να κλώνος 'αυτόν τον τρόπο για ένα καλύτερο comparisson. Διαφορετικά, εάν έχει Intel γραφικών μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και να παρακολουθεί κλώνου ή κάτι ... Είναι προφανές, ότι είμαι απλώς εκτελεί Knoppix, ώστε δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό μου. Ή υπό του ιδιότητες, το τελευταίο τμήμα του, και στη συνέχεια η παραγωγή για να παρακολουθήσει μόνο δύο, ή πηγαίνετε προηγμένες επιλογές και επιλέξτε κλώνος. Να μην επεκταθεί η οθόνη. Αυτό θα δώσει μια εικόνα διαχωρισμός μεταξύ των δύο. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Σ 'ευχαριστώ πολύ - δεν μου την οθόνη τουλάχιστον! I μαντέψουν Dell δοκιμές είναι μόνο το hardware - είναι δυνατόν για έναν ιό για να χειρίζεται τα γραφικά του παιχνιδιού κλπ Ξέρει κανείς; |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν έχω ακούσει από έναν ιό που κάνει. Θα μπορούσε να είναι "Hoax Ware". |
|
| |||
| |||
| Ξέρει κανείς από μια καλή εταιρεία για την επισκευή σημειωματάρια παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσο χρονών είναι, ακόμα σε εγγύηση; ορισμένες τοπικές υπολογιστή κανονικά καταστήματα κάνουν επισκευές
| |||
| |||
| Η αρκετά παλιά υποθέτω - το αγόρασα τον Οκτώβριο του 2004 και η Dell δίνει χρόνια εγγύηση - μπορεί να μην είναι αξίζει επισκευή εάν κάτι άλλο πρόκειται να προχωρήσει σύντομα. Χάρη, έχουμε μια εταιρεία που έρχονται σε εργασία πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα για να κάνουν συντήρηση - μπορεί να τους ζητήσει αν μπορούν να κάνουν κάτι. Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, Έχω να παίζουν με τις ρυθμίσεις μου ATI Mobility Radeon 9700 κάρτα και η οριζόντια και κάθετη Lattice στρεβλώσεις που είναι στον υπολογιστή μου άλλαξε σε δύο διαφορετικές διαγώνιο στρεβλώσεις όταν αλλάξει το Direct3D ρυθμίσεις. Μήπως αυτό επιβεβαιώνει ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και θα ήθελα απλά swap με οποιαδήποτε και αν το κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων - και σας υπόσχομαι Ill συνεισφέρει σε αυτό το φόρουμ μία ημέρα σύντομα! |