![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Dell notebook i imali problema s njom u zadnje vrijeme čudna oblika koji uključuju kad igramo etc ionako sam mislio da je to bila problem, ali grafika klanac koji su radili na njemu izdaleka večeras reći mene to nije. Oni misle da bi moglo biti ekran - može netko reći mene ako njegova lako spojiti moj ntebook do monitora tako da sam mogu provjeriti, molim |
|
| |||
| |||
| Pa moj prijatelj ima Dell laptopa, a ako JA sjećati se korektno je VGA (mislim) port na strani. Pregledajte svoj laptop za takvu vezu i pokušajte se povezati preko koje porta. Tako se kabel koji je veza vaš monitor i računalo iz računala, stavi ga u notebook. Trebao bi ići Notebook ----> VGA kabel ---> Desktop monitor Nadam se ovo pomaže (i nadamo se pravo! Sam noob i dalje ovdje, u ovim forumima ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ovisno o vašem laptop ti svibanj moći klon koji način za bolju comparisson. Inače, ako ima Intel graphics možete desnim klikom na desktop i idite monitor klon ili nešto ... svoj 'ljepušan očigledan, Im' pravedan trčanje Knoppix pa ne mogu gledati sebe. Ili pod properties, posljednja oknu, a zatim izlazom na samo dva monitora, ili idite napredne opcije i odaberite klon. Ne proširiti ekran. To će dati sliku Split preko dva. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot - njen ne moj zaslon najmanje! Ja guessing Dell su samo za testiranje hardware - je li moguće da se virus za manipulaciju grafika u igri, itd. se bilo tko znati? |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam čuo za taj virus. To bi moglo biti "hoax budan". |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko znati od dobra tvrtka za popravak računala molim te? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koliko je to staro, još uvijek u jamstvenom? neke lokalne trgovine računalne normaly obaviti popravke
| |||
| |||
| Njegova prilično stara Pretpostavljam - kupio sam ga u listopadu 2004 i Dell dati jamstvo godina - to bi moglo biti vrijedno popravak ako je nešto drugo će proći uskoro. Hvala, imamo tvrtku došao u radu svakog prvog ponedjeljka u mjesecu učiniti održavanje - moglo bi se zapitati da li im nešto što može učiniti. Hvala opet |
|
| |||
| |||
| Halo opet, Poznato mi je igranje s postavkama mog ATI Mobility Radeon 9700 kartica i horizontalne i vertikalne rešetke distorzijom da su na mom računalu promijenjen u dvije različite dijagonalan distorzijom kad sam promijenio Direct3D postavke. Da li to potvrditi problem s grafičkom karticom i mogu ga samo swap s bilo ako on ne? Thanks in advance - a ja obećanja lošem doprinijeti ovom forumu jedan dan uskoro! |