kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Im sikerült az én notebook

Reply

Téma eszközök
Old November 22, 2007, 15:28
Új tag Csoport

Default Im sikerült az én notebook

Van egy Dell notebook, és problémák voltak vele járó közelmúltban furcsa alak mikor játszhat stb egyébként azt hittem, egy grafikus probléma, hanem a Dell, aki dolgozott rajta távolról este mondd, hogy isnt. Azt hiszem, ez lehet a képernyőn - tud valaki mondani nekem, hogy ha egyszerűen csatlakoztatni az én ntebook fel a monitort úgy tudom ellenőrizni, hogy legyen szíves
Old November 22, 2007, 15:46
Csoport tagja

Hát barátom egy Dell laptop, és ha jól emlékszem van egy VGA (azt hiszem) port az oldalán. Nézz körül a laptop egy ilyen kapcsolat, és próbálja meg keresztül csatlakoztassuk, hogy a port. Na meg a kábelt, hogy a kapcsolat a monitor és a számítógép ki a számítógépet, és tedd be a notebook. Meg kell

Notebook ----> VGA kábel ---> Asztali monitor

Remélem ez segít (és remélem, hogy jó! Én még noob itt ezek a fórumok)
Old November 22, 2007, 17:41
MJM
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by SHEPH3RD View Post
Hát barátom egy Dell laptop, és ha jól emlékszem van egy VGA (azt hiszem) port az oldalán. Nézz körül a laptop egy ilyen kapcsolat, és próbálja meg keresztül csatlakoztassuk, hogy a port. Na meg a kábelt, hogy a kapcsolat a monitor és a számítógép ki a számítógépet, és tedd be a notebook. Meg kell

Notebook ----> VGA kábel ---> Asztali monitor

Remélem ez segít (és remélem, hogy jó! Én még noob itt ezek a fórumok)
Nos, ez az anyag kapcsolódik feltételezve azt a VGA kimenet (soha nem láttam nélkül). Nos, ha a laptop a "hotbutton", vagy amit fel őket, akkor ezt egy egyszerű csak hitting Fn (általában tartani a könnyebb színű), majd a legfontosabb, hogy van egy kép, amely a fajta, mint egy laptop / képernyőn. A legtöbb laptop ezeket az F gombokat. It is a képernyőn a nyíl mutat ki. Hit, amíg nem látja a képernyőn a monitoron.
Attól függően, hogy a laptop akkor lehet, hogy klón így a jobb comparisson.

Ellenkező esetben, ha az Intel grafikus akkor jobb klikk az asztalon, és menj monitor klón, vagy valami ... Elég nyilvánvaló, én csak futó Knoppix így nem látod magam. Vagy tulajdonságok, utolsó panelen, majd a kimenet csak a két monitort, vagy új lehetőségek és válasszuk klón.

Nem terjed a képernyőn. Ez ad egy képet a két osztott.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old November 23, 2007, 01:16
Új tag Csoport

Kösz szépen -, hogy nem a képernyőre, legalább! Én csak találgatás Dell vizsgálat a hardver - Lehetséges az, hogy a vírus manipulálni a grafikát a játék stb Tudja valaki?
Old November 23, 2007, 05:11
MJM
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by angloengland View Post
Kösz szépen -, hogy nem a képernyőre, legalább! Én csak találgatás Dell vizsgálat a hardver - Lehetséges az, hogy a vírus manipulálni a grafikát a játék stb Tudja valaki?
Még soha nem hallottam egy vírus csinálja. Lehet, "álhír áruburgonya".
Old November 24, 2007, 09:14
Új tag Csoport

Tudja valaki, egy jó társaság javítás notebook kérem?
Old November 24, 2007, 10:59
Donor Group

Hány éves is, még garanciális? Néhány helyi számítástechnikai üzletekben általában ezt a javítást

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old November 24 2007, 13:27
Új tag Csoport

A meglehetősen régi gondolom - én vásárolta meg 2004 októberében, és a Dell egy év garancia -, hogy esetleg nem érdemes-javítás, ha valami más is megyek hamarosan.

Köszönöm, hogy van egy cég kerülő munka első hétfőjén havonta csinálni karbantartás - lehet kérni őket, ha valamit tudnak csinálni. Köszönöm
Old November 25 2007, 04:44
Új tag Csoport

Hello újra

Már játszott a beállításokat az én ATI Mobility Radeon 9700-kártya és a vízszintes és függőleges lattice torzulásokat, amelyek a számítógépet a változás két különböző diagonális torzulások, amikor megváltoztatta a Direct3D beállítások. Vonatkozik-e megerősíteni a probléma a grafikus kártya, és csak a csere, hogy minden, ha nem?

Köszi előre -, és ígérem, Ill hozzájárulnak ezen a fórumon egy nap soon!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Wanna Feljavít My Notebook CPU! Hkcuong Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 22. július 2009 17:51
Problem with my notebook pls anybody help HelenHorbik General Chat szoftver 2 19. március 2008 08:05
Új noteszgép a vezeték nélküli lapkakészletet Cew27 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 17. február 2008 13:17
Thinking About overclocking notebook GPU nvidiaguy8600 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 8. december 2007 18:37
Notebook processzorok Tomas MCA Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 9. Szeptember 2007 03:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.