![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Dell notebook, és problémák voltak vele járó közelmúltban furcsa alak mikor játszhat stb egyébként azt hittem, egy grafikus probléma, hanem a Dell, aki dolgozott rajta távolról este mondd, hogy isnt. Azt hiszem, ez lehet a képernyőn - tud valaki mondani nekem, hogy ha egyszerűen csatlakoztatni az én ntebook fel a monitort úgy tudom ellenőrizni, hogy legyen szíves |
|
| |||
| |||
| Hát barátom egy Dell laptop, és ha jól emlékszem van egy VGA (azt hiszem) port az oldalán. Nézz körül a laptop egy ilyen kapcsolat, és próbálja meg keresztül csatlakoztassuk, hogy a port. Na meg a kábelt, hogy a kapcsolat a monitor és a számítógép ki a számítógépet, és tedd be a notebook. Meg kell Notebook ----> VGA kábel ---> Asztali monitor Remélem ez segít (és remélem, hogy jó! Én még noob itt ezek a fórumok ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Attól függően, hogy a laptop akkor lehet, hogy klón így a jobb comparisson. Ellenkező esetben, ha az Intel grafikus akkor jobb klikk az asztalon, és menj monitor klón, vagy valami ... Elég nyilvánvaló, én csak futó Knoppix így nem látod magam. Vagy tulajdonságok, utolsó panelen, majd a kimenet csak a két monitort, vagy új lehetőségek és válasszuk klón. Nem terjed a képernyőn. Ez ad egy képet a két osztott. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Kösz szépen -, hogy nem a képernyőre, legalább! Én csak találgatás Dell vizsgálat a hardver - Lehetséges az, hogy a vírus manipulálni a grafikát a játék stb Tudja valaki? |
|
| |||
| |||
| Még soha nem hallottam egy vírus csinálja. Lehet, "álhír áruburgonya". |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, egy jó társaság javítás notebook kérem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hány éves is, még garanciális? Néhány helyi számítástechnikai üzletekben általában ezt a javítást
| |||
| |||
| A meglehetősen régi gondolom - én vásárolta meg 2004 októberében, és a Dell egy év garancia -, hogy esetleg nem érdemes-javítás, ha valami más is megyek hamarosan. Köszönöm, hogy van egy cég kerülő munka első hétfőjén havonta csinálni karbantartás - lehet kérni őket, ha valamit tudnak csinálni. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Hello újra Már játszott a beállításokat az én ATI Mobility Radeon 9700-kártya és a vízszintes és függőleges lattice torzulásokat, amelyek a számítógépet a változás két különböző diagonális torzulások, amikor megváltoztatta a Direct3D beállítások. Vonatkozik-e megerősíteni a probléma a grafikus kártya, és csak a csere, hogy minden, ha nem? Köszi előre -, és ígérem, Ill hozzájárulnak ezen a fórumon egy nap soon! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I Wanna Feljavít My Notebook CPU! | Hkcuong | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 22. július 2009 17:51 |
| Problem with my notebook pls anybody help | HelenHorbik | General Chat szoftver | 2 | 19. március 2008 08:05 |
| Új noteszgép a vezeték nélküli lapkakészletet | Cew27 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 17. február 2008 13:17 |
| Thinking About overclocking notebook GPU | nvidiaguy8600 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 8. december 2007 18:37 |
| Notebook processzorok | Tomas MCA | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 9. Szeptember 2007 03:34 |
| Téma eszközök | |
| |