![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחברת Dell ו יש לי בעיות עם זה לאחרונה מעורבים צורה מוזרה כאשר אני משחק משחקים וכו 'בכל מקרה, חשבתי שזה גרפי אבל הבעיה Dell בעלי עובד על זה מרחוק הערב לספר לי את זה isn't. הם חושבים שזה יכול להיות מסך - מישהו יכול לומר לי אם את קלה לחיבור שלי ntebook עד לפקח על כך שאני יכול לבדוק את זה בבקשה |
|
| |||
| |||
| חבר טוב שלי יש מחשב נייד של Dell, אם אני זוכר נכון יש VGA (אני חושב) פורט בצד. תסתכל מסביבך הנייד שלך עבור חיבור כזה ונסה להתחבר דרך אותו כי היציאה. אז לקחת את הכבלים כי החיבור שלך הוא לפקח על המחשב מתוך המחשב, ולשים אותו לתוך המחברת. זה צריך ללכת Notebook ----> כבל VGA ---> שולחן עבודה צג מקווה שזה עוזר (ומקווים את הזכות! אני עדיין noob כאן בפורומים אלה ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
בהתאם הנייד שלך תוכל clone כך טובה יותר, comparisson. אחרת, אם יש לו גרפיקה אינטל תוכל ימין לחץ על שולחן העבודה וללכת לפקח clone או משהו ... זה די ברור, אני רק יכול להופיע Knoppix לא נראה כל כך בעצמי. או תחת נכסים, חלונית האחרון, ולאחר מכן פלט רק כדי לפקח על שתיים, או עבור אפשרויות מתקדמות ובחר clone. אין להאריך את המסך. זה ייתן תמונה מפוצל על פני שני. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה - זה לא המסך שלי לפחות! אני מנחש של Dell הן רק בדיקות החומרה - האם זה אפשרי עבור וירוס כדי לתפעל את הגרפיקה של המשחק וכו 'מישהו יודע? |
|
| |||
| |||
| אני מעולם לא שמעתי על וירוס עושה את זה. זה יכול להיות "מתיחה מכר". |
|
| |||
| |||
| מישהו יודע של חברה טובה לתקן notebooks בבקשה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בן כמה הוא, עדיין אחריות? כמה המחשב המקומי normaly חנויות לעשות תיקונים
| |||
| |||
| את די ישן אני מניח - קניתי אותה באוקטובר 2004 ו Dell לתת שנים אחריות - זה עשוי להיות לא שווה תיקון אם משהו אחר לא הולך לצאת בקרוב. תודה, יש לנו חברה נכנסים לעבוד יום שני הראשון של כל חודש כדי לעשות תחזוקה - אולי לשאול אותם אם הם יכולים לעשות משהו. שוב תודה |
|
| |||
| |||
| שלום שוב, הייתי משחק עם ההגדרות שלי ATI RADEON 9700 כרטיס ניידות ואת אופקית או אנכית סריגה distortions כי הם על המחשב שלי שונה לשני שונה אלכסונית distortions כאשר שיניתי את ההגדרות Direct3D. האם זו בעיה לאשר את כרטיס המסך ואת אני רק יכול להחליף את זה עם כל אם כן? תודה מראש - ואני מבטיח לתרום חולה פורום זה יום אחד בקרוב! |