![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Dell Notebook ir turėjo problemų su neseniai jis dalyvavo keistą figūrą, kai aš žaisti žaidimus ir tt šiaip aš maniau jis buvo problema, bet grafika Dell, kurie dirbo ji nuotoliniu vakarą man jis forget. Jos nuomone, tai galėtų būti ekrane - gali kas nors pasakyti, jei jos lengvai prijungti mano ntebook iki stebi, kad galėčiau patikrinti prašome |
|
| |||
| |||
| Na mano draugas turi Dell nešiojamąjį kompiuterį ir jeigu aš atsimenu teisingai yra VGA (manau) uosto pusėje. Apsižvalgyti laptopa tokio ryšio ir pabandykite prijungti jį per tą uostą. So take kabelis, ryšys monitorių ir kompiuterį iš kompiuterio, ir įdėti jį į albumą. Reikia eiti Užrašų ----> VGA kabelis ---> Kompiuterio monitorius Hope this helps (ir tikiuosi savo teise! Aš vis dar noob čia šių forumų ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Priklausomai nuo jūsų nešiojamasis kompiuteris jums gali būti suteikta galimybė klonas, kad taip geriau comparisson. Priešingu atveju, jei jis Intel grafika galite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite darbalaukį ir eiti stebėti klonas ar kažkas ... It's pretty akivaizdu, I'm just veikia Knoppix todėl negali atrodyti save. Arba pagal savybes, paskutinį langelyje, tada produkcija tik stebėti dviejų ar daugiau Išplėstinės parinktys ir pasirinkite klonas. Neplės ekranas. Tai duos vaizdas padalinti per du. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot - jos ne mano ekrano bent! Aš spėlionės Dell "yra tik bandymo įranga - tai galimybė virusas manipuliuoti iš žaidimo grafika ir tt Ar kas nors žino? |
|
| |||
| |||
| Aš niekada girdėjusi apie viruso sekasi. Tai gali būti "Hoax gaminiai". |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors žino apie gerą bendrovės remonto Notebooks please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip sena yra, dar yra garantija? kai kompiuteryje parduotuvės normaly daryti remontas
| |||
| |||
| Jo seniai manau - aš nusipirkau ji spalio 2004 ir Dell suteikia metų garantiją - ji gali būti verta remontuoti jei kažkas rengiasi eiti greičiau. Ačiū, mes kompanija atėjo į darbą pirmą pirmadienį kiekvieną mėnesį atlikti techninę priežiūrą, - gali paprašyti jų, jei jis ką nors jie gali padaryti. Dar kartą ačiū |
|
| |||
| |||
| Sveiki dar kartą, Aš žaisti su mano ATI Mobility Radeon 9700 kortelę parametrai ir horizontalios ir vertikalios grotelės iškraipymus, kurie yra mano kompiuterio modelis su dviem skirtingais įstrižainės iškraipymų, kai aš pakeičiau Direct3D settings. Ar tai patvirtina su grafikos plokštę problemą ir ar galiu tik apsikeitimo jį bet jei jis daro? Thanks in advance - ir aš pažadą Netinkamas prisidėti prie šio forumo vieną dieną iškart! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Noriu Atnaujinti My Notebook CPU! | Hkcuong | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 22 liepa 2009 17:51 |
| Problem with My Notebook pls anybody help | HelenHorbik | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Kovas 19, 2008 08:05 |
| Naujas nešiojamas belaidis chipset | Cew27 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 17 vasaris 2008 13:17 |
| Mintys apie įsijungimas Notebook GPU | nvidiaguy8600 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 8 gruodis 2007 18:37 |
| Nešiojamų kompiuterių procesoriai | Tomas MCA | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 9 rugsėjis 2007 03:34 |
| Temos įrankiai | |
| |