![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir dell notebook, un tiem bija problēmas ar tā nesen iesaistot dīvaina forma, kad es spēlēt spēles utt anyway es domāju, ka tas grafikas problēmu, bet dell, kuri ir strādājuši pie tā attālināti šovakar man to isn't. Viņi domā, ka tas varētu būt ekrāns - var kāds man pateikt, tā ja viegli savienot manu ntebook līdz uzraudzīt, lai es varētu pārbaudīt to, lūdzu |
|
| |||
| |||
| Nu mans draugs ir Dell klēpjdatoru un, ja es atceros pareizi ir VGA (I think) ostas pusē. Paskatīties savu klēpjdatoru šādu savienojumu un mēģināt savienot to ar attiecīgajā ostā. Tātad to kabeli, kas ir savienojumu monitoru un no datora uz datoru, un nodot to notebook. Tam vajadzētu iet Notebook ----> VGA kabelis ---> Desktop kontrolēt Hope this helps (un ceru, ka tās tiesības! Es joprojām šeit noob šo forumu ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Atkarībā no jūsu portatīvo datoru jūs varat uz klona, ka veids, kā labāk comparisson. Pretējā gadījumā, ja tas ir Intel Graphics varat ar peles labo pogu noklikšķiniet uz darbvirsmas un doties kontrolēt klonu, vai kaut ... Ir diezgan skaidrs, es esmu tikai braukšanas Knoppix to nevar apskatīt sevi. Vai saskaņā ar īpašībām, pēdējā rūtī un pēc tam produkciju tikai uzraudzīt diviem, vai dodieties uz Papildu opcijas un izvēlieties klons. Nepaplašinās ekrāns. Kas dos attēls sadalīt pa diviem. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot - tā nav mana ekrāna vismaz! Es guessing Dell ir tikai testēšanas aparatūra - vai tas ir iespējams, vīrusa manipulēt ar spēli utt grafikas Vai kāds zina? |
|
| |||
| |||
| Es nekad neesmu dzirdējis par vīrusu darām. Tā varētu būt "mānīšana galda". |
|
| |||
| |||
| Vai kāds zina par labu uzņēmuma remonts notebooks please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cik vecs ir tas, kurš joprojām ir garantija? dažas vietējās datoru veikalos kāds parasti to remonts
| |||
| |||
| Tā diezgan vecs es domāju - es pirkusi 2004.gada oktobrī un Dell sniegt gadu garantija - tas var nebūt vērts labot ja kaut kas cits gatavojas doties drīz. Paldies, mēs esam sabiedrība stāties darbā pirmā pirmdiena no katru mēnesi veikt apkopi - var lūgt tos, ja tas kaut ko viņi var darīt. Thanks again |
|
| |||
| |||
| Hello again, Man ir bijusi rotaļājoties ar savu ATI Mobility Radeon 9.700 kartes iestatījumus un horizontālo un vertikālo režģa izkropļojumus, kas ir uz mana datora mainīta uz diviem dažādiem diagonālo traucējumus, kad es mainīts Direct3D uzstādījumus. Vai tas apstiprināt problēma ar grafikas karti, un es varu tikai swap to ar jebkuru, ja tā nav? Thanks in advance - un es apsolu Ill ieguldījumu šajā forumā vienu dienu soon! |
![]() |
|
| Bookmarks |