mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Im probleme cu notebook-mi

Reply

Thread Tools
Old 22 noiembrie 2007, 15:28
Noile state Group

Am un notebook Dell şi au avut probleme cu el recent implică ciudat forma când am juca jocuri, etc, oricum m-am gândit că a fost o problemă, dar grafica dell care au lucrat pe el la distanţă, în seara asta, spune-mi-l isnt. Ei cred ca ar putea fi de ecran - poate cineva sa-mi spuneţi dacă este uşor să vă conectaţi meu ntebook până la un monitor, aşa că am putea verifica aceasta, vă rugăm să
Old 22 noiembrie 2007, 15:46
Grupul de stat

Ei bine prietenul meu are un laptop Dell şi dacă îmi amintesc corect, există o VGA (cred) de port de pe faţă. Uită-te în jurul tău laptop pentru o astfel de conexiune şi încercaţi să vă conectaţi prin acest port. Deci, ia conexiune prin cablu, care este monitorul şi computerul de pe calculator, şi a pus-o în notebook. Acesta ar trebui să meargă

Notebook ----> cablu VGA ---> Desktop monitor

Sper că acest lucru vă va ajuta (si speram sa dreapta! Sunt încă un noob aici în aceste forumuri)
Old 22 noiembrie 2007, 17:41
MJM
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de SHEPH3RD View Post
Ei bine prietenul meu are un laptop Dell şi dacă îmi amintesc corect, există o VGA (cred) de port de pe faţă. Uită-te în jurul tău laptop pentru o astfel de conexiune şi încercaţi să vă conectaţi prin acest port. Deci, ia conexiune prin cablu, care este monitorul şi computerul de pe calculator, şi a pus-o în notebook. Acesta ar trebui să meargă

Notebook ----> cablu VGA ---> Desktop monitor

Sper că acest lucru vă va ajuta (si speram sa dreapta! Sunt încă un noob aici în aceste forumuri)
Ei bine, asta-i marfa conectat presupunând că are un VGA out (mai văzut-o fără o). Acum, dacă-ţi laptop-ul are "hotbutton" sau orice altceva care ei îl numesc ei, puteţi face acest lucru doar de o uşoară lovind Fn (de obicei, păstrate într-o brichetă culoare) şi apoi pe tasta care are un fel de imagine pe care arata ca un laptop / ecran. Cele mai multe laptop-uri au aceste pe F cheile. Aceasta poate fi, de asemenea, un ecran cu o săgeată evidenţiate. Hit până când veţi vedea pe ecran de monitor.
In functie de laptop-ar putea să fie capabil de a clona că pentru o mai bună cale de comparisson.

Altfel, în cazul în care acesta a Intel grafică puteţi să faceţi clic dreapta pe desktop şi să monitorizeze clona sau ceva de genul asta ... Este destul de evident, sunt doar execută Knoppix deci nu se poate uita la mine. Sau sub proprietăţi, ultima pane, şi apoi de ieşire pentru a monitoriza numai două, sau du-te şi selectaţi opţiunile avansate clona.

A nu se extinde de ecran. Care le va da o imagine împărţite peste doi.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 23 noiembrie 2007, 01:16
Noile state Group

Multumesc mult - sa nu-mi ecran de cel puţin!! Am ghicitul Dell sunt doar teste de hardware - este posibil ca un virus de a manipula grafică de un joc etc Stie cineva?
Old 23 noiembrie 2007, 05:11
MJM
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de angloengland View Post
Multumesc mult - sa nu-mi ecran de cel puţin!! Am ghicitul Dell sunt doar teste de hardware - este posibil ca un virus de a manipula grafică de un joc etc Stie cineva?
Nu am mai auzit de un virus care face. S-ar putea fi "păcăleală ware".
Old 24 noiembrie 2007, 09:14
Noile state Group

Stie cineva de o companie pentru a repara notebook vă rog?
Old 24 noiembrie 2007, 10:59
Grupul de donator

cât de vechi este, încă în garanţie? unele computerul local magazine normaly face reparaţii

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 24 noiembrie 2007, 13:27
Noile state Group

Are destul de vechi Presupun - Am cumpărat-o în octombrie 2004 şi Dell oferă o garanţie ani - aceasta ar putea să nu fie în valoare de reparaţii, dacă ceva se întâmplă pentru a merge mai repede.

Mulţumesc, am o firma de lucru intra în prima zi de luni din fiecare lună pentru a face întreţinere - ar putea să le cereţi în cazul în care ei ar putea face ceva. Mulţumesc încă o dată
Old 25 noiembrie 2007, 04:44
Noile state Group

Bună ziua, din nou,

I s-au jucat cu setările de meu ATI Mobility Radeon 9700 carte şi orizontale şi verticale cu zăbrele denaturări care se află pe computerul meu schimbat la două diagonali distorsiuni atunci când am schimbat Direct3D setări. Are acest lucru confirma o problemă cu placă grafică şi pot doar swap-l cu orice, dacă aceasta nu?

Mulţumesc în avans - Bolnav şi îţi promit să contribuie la acest forum de o zi mai repede!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.