![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un notebook Dell şi au avut probleme cu el recent implică ciudat forma când am juca jocuri, etc, oricum m-am gândit că a fost o problemă, dar grafica dell care au lucrat pe el la distanţă, în seara asta, spune-mi-l isnt. Ei cred ca ar putea fi de ecran - poate cineva sa-mi spuneţi dacă este uşor să vă conectaţi meu ntebook până la un monitor, aşa că am putea verifica aceasta, vă rugăm să |
|
| |||
| |||
| Ei bine prietenul meu are un laptop Dell şi dacă îmi amintesc corect, există o VGA (cred) de port de pe faţă. Uită-te în jurul tău laptop pentru o astfel de conexiune şi încercaţi să vă conectaţi prin acest port. Deci, ia conexiune prin cablu, care este monitorul şi computerul de pe calculator, şi a pus-o în notebook. Acesta ar trebui să meargă Notebook ----> cablu VGA ---> Desktop monitor Sper că acest lucru vă va ajuta (si speram sa dreapta! Sunt încă un noob aici în aceste forumuri ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
In functie de laptop-ar putea să fie capabil de a clona că pentru o mai bună cale de comparisson. Altfel, în cazul în care acesta a Intel grafică puteţi să faceţi clic dreapta pe desktop şi să monitorizeze clona sau ceva de genul asta ... Este destul de evident, sunt doar execută Knoppix deci nu se poate uita la mine. Sau sub proprietăţi, ultima pane, şi apoi de ieşire pentru a monitoriza numai două, sau du-te şi selectaţi opţiunile avansate clona. A nu se extinde de ecran. Care le va da o imagine împărţite peste doi. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Multumesc mult - sa nu-mi ecran de cel puţin!! Am ghicitul Dell sunt doar teste de hardware - este posibil ca un virus de a manipula grafică de un joc etc Stie cineva? |
|
| |||
| |||
| Nu am mai auzit de un virus care face. S-ar putea fi "păcăleală ware". |
|
| |||
| |||
| Stie cineva de o companie pentru a repara notebook vă rog? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cât de vechi este, încă în garanţie? unele computerul local magazine normaly face reparaţii
| |||
| |||
| Are destul de vechi Presupun - Am cumpărat-o în octombrie 2004 şi Dell oferă o garanţie ani - aceasta ar putea să nu fie în valoare de reparaţii, dacă ceva se întâmplă pentru a merge mai repede. Mulţumesc, am o firma de lucru intra în prima zi de luni din fiecare lună pentru a face întreţinere - ar putea să le cereţi în cazul în care ei ar putea face ceva. Mulţumesc încă o dată |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, din nou, I s-au jucat cu setările de meu ATI Mobility Radeon 9700 carte şi orizontale şi verticale cu zăbrele denaturări care se află pe computerul meu schimbat la două diagonali distorsiuni atunci când am schimbat Direct3D setări. Are acest lucru confirma o problemă cu placă grafică şi pot doar swap-l cu orice, dacă aceasta nu? Mulţumesc în avans - Bolnav şi îţi promit să contribuie la acest forum de o zi mai repede! |