![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám dell notebook a mali problémy s ňou v poslednej dobe s účasťou podivný tvar, keď som hrať hry atď napriek tomu som si myslela, že je to problém grafiky, ale dell, ktorí pracovali na diaľku dneska povedať, že mi to isnt. Oni si myslia, že by mohol byť na obrazovke - môže mi niekto povedať, ak jeho jednoduché pripojenie môjho ntebook do monitora, aby som mohol skontrolovať, prosím |
|
| |||
| |||
| Tak moje kamarádka má Dell laptop a ak Pamätám si správne, že je VGA (myslím) port na boku. Pozrite sa okolo vášho notebooku pre toto spojenie a pokúsi pripojiť prostredníctvom tohto prístavu. Takže mať kábel, ktorý je pripojenie monitora a počítača, z počítača, a dajte sa do notebooku. Malo by ísť Notebook ----> VGA kábel ---> Desktop monitora Dúfam, že to pomôže (a dúfam, že svoje právo! Som stále Noob tu v týchto fórach ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
V závislosti na vašom notebooku môže byť schopní klonovat, že cesta k lepšiemu comparisson. Inak, ak má Intel grafiky môžete pravým tlačidlom myši na plochu a ísť sledovať klon, alebo tak niečo ... je to docela zrejmé, som práve beží Knoppix tak nemožno hľadať sám. Alebo na základe vlastností, posledný podokno a potom výstup na monitore len dva, alebo ísť pokročilé možnosti a vyberte klon. Nerozšíria obrazovky. Že bude dávať obraz rozdelený do dvoch. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Díky moc - jej nie je môj obrazovky najmenej! Já sa len hádať Dell testovania hardware - je to možné, vírus pre manipuláciu s grafikou z hry atď Vie to niekto? |
|
| |||
| |||
| Nikdy som nepočul o vírusu robiť. Mohlo by to byť "hoax tovaru". |
|
| |||
| |||
| Vie niekto v dobrej spoločnosti na opravy notebookov, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako je to staré, ešte v záruke? niektoré miestne počítač obchody normaly do opravy
| |||
| |||
| Jeho relatívne starý Predpokladám - Kúpil som ju v októbri 2004 a Dell dať roky záruka - to nemusí byť za opravu, ak niečo chystá ísť brzo. Vďaka, sme spoločnosť, príde do práce prvý pondelok každý mesiac robiť údržbu - mohli opýtať, ak je niečo, čo môžete urobiť. Vďaka znova |
|
| |||
| |||
| Zdravím ešte raz, Bol som hrať s nastavením môjho ATI Mobility Radeon 9700 karty a horizontálne a vertikálne mriežkou deformácie, ktoré sú na mojom počítači zmenil na dva rôzne diagonálnej deformácie, keď som zmenil nastavenie Direct3D. Znamená to potvrdiť problém s grafickou kartou a môžem len swap so všetkými-li se to? Thanks in advance - a slibuji Ill prispieť k tomuto fóru jeden deň čoskoro! |