мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Им имају проблема са моје свеске

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2007, 15:28
Нови члан групе

Default Им имају проблема са моје свеске

Имам Делл нотебоок и имали проблема са њом у задње време чудна облика који укључују кад играмо етц ионако сам мислио да је то била проблем, али графика кланац који су радили на њему издалека вечерас рећи мене то није. Они мисле да би могло бити екран - може неко рећи мене ако његова лако спојити мој нтебоок до монитора тако да сам могу проверити, молим
Old 22. Мар 2007, 15:46
Мембер Гроуп

Па мој пријатељ има Делл лаптоп, а ако ЈА сећати се коректно је ВГА (мислим) порт на страни. Прегледајте свој лаптоп за такву везу и покушајте да се повежете преко које порта. Тако се кабл који је веза ваш монитор и рачунар из рачунара, стави га у нотебоок. Требало би да иде

Нотебоок ----> ВГА кабл ---> Десктоп монитор

Надам се ово помаже (и надамо се право! Сам нооб и даље овде, у овим форумима)
Old 22. Мар 2007, 17:41
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы СХЕПХ3РД View Post
Па мој пријатељ има Делл лаптоп, а ако ЈА сећати се коректно је ВГА (мислим) порт на страни. Прегледајте свој лаптоп за такву везу и покушајте да се повежете преко које порта. Тако се кабл који је веза ваш монитор и рачунар из рачунара, стави га у нотебоок. Требало би да иде

Нотебоок ----> ВГА кабл ---> Десктоп монитор

Надам се ово помаже (и надамо се право! Сам нооб и даље овде, у овим форумима)
Па, то је у ствари повезан уз претпоставку да има ВГА оут (никад видео једног без њега). Сада ако ваш лаптоп има "хотбуттон" или шта год они називају их можете то учинити само једном лагано по ударање ФН (обично чувају у светлију боју) и онда кључ који има неку слику која изгледа као какав лаптоп / екрана. Већина ових преносних рачунара имају на Ф тастерима. Он мај такође бити екран са стрелице указујући. Хит док не видите на екрану монитора.
Зависно о вашем лаптоп ти мај моћи клон који начин за бољу цомпариссон.

Иначе, ако има Интел грапхицс можете десним кликом на десктоп и идите монитор клон или нешто ... своју 'згодан очигледан, Им' праведан трчање Кноппикс па не могу гледати себе. Или под пропертиес, последња окну, а затим излазом на само два монитора, или идите напредне опције и изаберите клон.

Не проширити екран. То ће дати слику Сплит преко два.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 23. Мар 2007, 01:16
Нови члан групе

Тханкс а лот - њен не мој екран најмање! Ја гуессинг Делл су само за тестирање хардуаре - да ли је могуће да се вирус за манипулацију графика у игри, итд се било ко да зна?
Old 23. Мар 2007, 05:11
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы англоенгланд View Post
Тханкс а лот - њен не мој екран најмање! Ја гуессинг Делл су само за тестирање хардуаре - да ли је могуће да се вирус за манипулацију графика у игри, итд се било ко да зна?
Никад нисам чуо за тај вирус. То би могло бити "хоакс будан".
Old 24. Мар 2007, 09:14
Нови члан групе

Се било ко кноткле над добра фирма за поправку рачунара молим те?
Old 24. Мар 2007, 10:59
Донаторска Група

колико је то старо, још увек у гарантни? неке локалне трговине рачунарске нормалы обавити поправке

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 24. новембар 2007, 13:27
Нови члан групе

Његова прилично стара Претпостављам - купио сам га у октобру 2004 и Делл дати гаранција година - то би могло бити вриједно поправку ако је нешто друго ће проћи ускоро.

Хвала, имамо фирму дошао у раду сваког првог понедељка у месецу учинити одржавање - могло би се запитати да ли им нешто што може да учини. Хвала опет
Old 25. новембар 2007, 04:44
Нови члан групе

Паздрав опет,

Познато ми је играње са подешавањима мог АТИ Мобилиты Радеон 9700 картица и хоризонталне и вертикалне решетке дисторзија да су на мом рачунару промењено у две различите дијагоналан дисторзија кад сам променио Дирецт3Д подешавања. Да ли то потврдити проблем са графичком картицом и могу га само суап са било ако он не?

Тханкс ин адванце - а ја обећања лошем допринети овом форуму један дан ускоро!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Желим Упграде Мој Нотебоок ЦПУ! Хкцуонг Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 22. јула 2009 17:51
Проблем са мој Беленжица ико плс хелп ХеленХорбик Уопштено Софтуаре Цхат 2 19 март 2008 08:05
Нови преносник бел̌ичних цхипсет Цеу27 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 17 фебруар 2008 13:17
Размишљате о Оверцлоцкинг свеске ГПУ нвидиагуы8600 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 8 децембар 2007 18:37
Нотебоок процесори Томас МЦА Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 9. септембра 2007 03:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц