![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл нотебоок и имали проблема са њом у задње време чудна облика који укључују кад играмо етц ионако сам мислио да је то била проблем, али графика кланац који су радили на њему издалека вечерас рећи мене то није. Они мисле да би могло бити екран - може неко рећи мене ако његова лако спојити мој нтебоок до монитора тако да сам могу проверити, молим |
|
| |||
| |||
| Па мој пријатељ има Делл лаптоп, а ако ЈА сећати се коректно је ВГА (мислим) порт на страни. Прегледајте свој лаптоп за такву везу и покушајте да се повежете преко које порта. Тако се кабл који је веза ваш монитор и рачунар из рачунара, стави га у нотебоок. Требало би да иде Нотебоок ----> ВГА кабл ---> Десктоп монитор Надам се ово помаже (и надамо се право! Сам нооб и даље овде, у овим форумима ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Зависно о вашем лаптоп ти мај моћи клон који начин за бољу цомпариссон. Иначе, ако има Интел грапхицс можете десним кликом на десктоп и идите монитор клон или нешто ... своју 'згодан очигледан, Им' праведан трчање Кноппикс па не могу гледати себе. Или под пропертиес, последња окну, а затим излазом на само два монитора, или идите напредне опције и изаберите клон. Не проширити екран. То ће дати слику Сплит преко два. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Тханкс а лот - њен не мој екран најмање! Ја гуессинг Делл су само за тестирање хардуаре - да ли је могуће да се вирус за манипулацију графика у игри, итд се било ко да зна? |
|
| |||
| |||
| Никад нисам чуо за тај вирус. То би могло бити "хоакс будан". |
|
| |||
| |||
| Се било ко кноткле над добра фирма за поправку рачунара молим те? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| колико је то старо, још увек у гарантни? неке локалне трговине рачунарске нормалы обавити поправке
| |||
| |||
| Његова прилично стара Претпостављам - купио сам га у октобру 2004 и Делл дати гаранција година - то би могло бити вриједно поправку ако је нешто друго ће проћи ускоро. Хвала, имамо фирму дошао у раду сваког првог понедељка у месецу учинити одржавање - могло би се запитати да ли им нешто што може да учини. Хвала опет |
|
| |||
| |||
| Паздрав опет, Познато ми је играње са подешавањима мог АТИ Мобилиты Радеон 9700 картица и хоризонталне и вертикалне решетке дисторзија да су на мом рачунару промењено у две различите дијагоналан дисторзија кад сам променио Дирецт3Д подешавања. Да ли то потврдити проблем са графичком картицом и могу га само суап са било ако он не? Тханкс ин адванце - а ја обећања лошем допринети овом форуму један дан ускоро! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желим Упграде Мој Нотебоок ЦПУ! | Хкцуонг | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 22. јула 2009 17:51 |
| Проблем са мој Беленжица ико плс хелп | ХеленХорбик | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 19 март 2008 08:05 |
| Нови преносник бел̌ичних цхипсет | Цеу27 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 17 фебруар 2008 13:17 |
| Размишљате о Оверцлоцкинг свеске ГПУ | нвидиагуы8600 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 8 децембар 2007 18:37 |
| Нотебоок процесори | Томас МЦА | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. септембра 2007 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |