az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Defter ile Im yaşıyorsanız sorun

Reply

Konu Araçları
Old 22 Kasım 2007, 15:28
Yeni Üye Grubu

Default Defter ile Im yaşıyorsanız sorun

Ben ve bir Dell dizüstü var onunla son ben yine de bunu bir grafik sorun var ama bu uzaktan gece isnt bana söyle çalıştım Dell düşünce oyunları vb oyun garip şekil ilgili sorunlar oldu. Bunun ekran düşünüyoruz - Ben de lütfen kontrol edebilirsiniz birisi izlemek için ntebook kadar bağlanmak için bana kendi halinde kolay anlayabilirsiniz
Old 22 Kasım 2007, 15:46
Üye Grubu

Iyi arkadaşım ve bir Dell dizüstü bilgisayar var eğer düzgün bir VGA (I) yanındaki liman düşünmek olduğunu unutmayın. Böyle bir bağlantı için dizüstü göz atın ve o bağlantı noktası üzerinden bağlanmaya çalışır. Böylece izleme ve bilgisayar çıkışı ve defter koydu bağlantı kablo çekmek. Bu gitmeli

Dizüstü ----> VGA kablosu ---> Masaüstü monitör

Hope this helps (ve doğru umut! Hala bu forumlarda bir noob burada yaşıyorum)
Old 22 Kasım 2007 17:41,
MJM
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SHEPH3RD View Post
Iyi arkadaşım ve bir Dell dizüstü bilgisayar var eğer düzgün bir VGA (I) yanındaki liman düşünmek olduğunu unutmayın. Böyle bir bağlantı için dizüstü göz atın ve o bağlantı noktası üzerinden bağlanmaya çalışır. Böylece izleme ve bilgisayar çıkışı ve defter koydu bağlantı kablo çekmek. Bu gitmeli

Dizüstü ----> VGA kablosu ---> Masaüstü monitör

Hope this helps (ve doğru umut! Hala bu forumlarda bir noob burada yaşıyorum)
Peki, bu şeyler o bir VGA vardır varsayarak bağlı's (görmedim onu olmadan). Şimdi eğer dizüstü "" hotbutton ya da bunları arama varsa, sadece Fn vuruş ile (genellikle hafif bir renk) ve sonra da muhafaza anahtarı bir görüntü bu çok kolay yapabileceğiniz bir dizüstü bilgisayar gibi görünüyor çeşit / ekran. En çok dizüstü bilgisayarlar F tuşlarına bu var. Ayrıca bir ekran bir ok işaret olabilir. Siz monitörde ekran görmek tıklayın.
Dizüstü bilgisayarınızı size daha iyi bir comparisson için böyle klonlanabileceğini olabilir göre.

Aksi takdirde, eğer yapabilirsiniz sağ tıklayın masaüstü Intel grafik ve klon falan monitör git ... bu güzel, sadece bu yüzden Knoppix kullanıyorum kendime bakmak değil açık's. Veya son bölmede özellikleri, küçük ve sonra çıkış sadece, iki monitör veya gelişmiş seçenekleri ve klon gidin.

Ekran genişletmek musunuz. Bu iki arasında ikiye bölünmüş bir görüntü verecektir.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 23 Kasım 2007, 01:16
Yeni Üye Grubu

Çok teşekkürler - onun değil benim ekran en az! Ben tahmin Dell sadece donanım test ediyoruz - bir virüs herkes biliyor bir oyun vs grafikleri işlemek için bu mümkün mü?
Old 23 Kasım 2007, 05:11
MJM
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by angloengland View Post
Çok teşekkürler - onun değil benim ekran en az! Ben tahmin Dell sadece donanım test ediyoruz - bir virüs herkes biliyor bir oyun vs grafikleri işlemek için bu mümkün mü?
Bir virüs yapmanın duymadım var. Bu "oyun eşya" olabilir.
Old 24 Kasım 2007, 09:14
Yeni Üye Grubu

Herkes iyi bir şirketin defter lütfen onarmak için biliyor mu?
Old 24 Kasım 2007, 10:59
Bağış Grubu

kaç yaşında, hala garanti de o? bazı yerel bilgisayar mağazasından normaly onarım yapmak

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 24 Kasım 2007, 13:27
Yeni Üye Grubu

Bu oldukça Sanırım eski - Ben 2004 Ekim ayında aldım ve Dell bir yıl garanti vermek - bu tamir eğer başka bir şey yakında gideceğim bir değer olmayabilir.

Sayesinde, bir çalışma olarak her ayın ilk Pazartesi bakım yapmak geldiniz - eğer bir şeyi yapabilirim onlara sormalısınız. Tekrar teşekkürler
Old 25 Kasım 2007, 04:44
Yeni Üye Grubu

Yeniden merhaba,

Ben ATI Mobility Radeon 9700 kartının ayarları ve benim bilgisayar üzerinde yatay ve dikey kafes distorsiyonları iki farklı köşegen distorsiyonları değiştirildi Ben Direct3D ayarları değiştirildi oynamaya edilmiştir. Bu ve grafik kartı ile ilgili bir sorun onaylamak Sadece ile takas olabilir varsa değil mi?

Şimdiden teşekkür ederiz - ve Ill bu forum bir gün yakında katkıda söz!
Reply

Register

Bookmarks