менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Im виникли проблеми з моїм ноутбуком

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 листопада 2007, 15:28
Нові члени групи

Default Im виникли проблеми з моїм ноутбуком

У мене є ноутбук Dell і були проблеми з його недавніх участю дивній формі, коли граю в ігри і т.п. в будь-якому випадку я думаю, що це проблема, але графіка Dell, які працювали над його віддалено, сьогодні сказати мені, хіба. Вони думають, що це може бути на екрані - може хтось сказати мені свій, якщо просто підключити ntebook до монітора, щоб я міг перевірити це, будь ласка
Old 22 листопада 2007, 15:46
Член групи

Ну мій друг ноутбук Dell, і якщо я правильно пам'ятаю, є VGA (я думаю) порту на стороні. Подивіться навколо вашого ноутбука для такого з'єднання і спробуйте підключити його через цей порт. Так прийміть Кабель зв'язку ваш монітор і комп'ютер, з комп'ютера, і поклав його в блокнот. Вона повинна йти

Ноутбук ----> VGA кабелю ---> настільний монітор

Сподіваюся, що це допомагає (і сподіваюся, що його право! Я ще Noob тут, у цих форумах)
Old 22 листопада 2007, 17:41
MJM
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав SHEPH3RD View Post
Ну мій друг ноутбук Dell, і якщо я правильно пам'ятаю, є VGA (я думаю) порту на стороні. Подивіться навколо вашого ноутбука для такого з'єднання і спробуйте підключити його через цей порт. Так прийміть Кабель зв'язку ваш монітор і комп'ютер, з комп'ютера, і поклав його в блокнот. Вона повинна йти

Ноутбук ----> VGA кабелю ---> настільний монітор

Сподіваюся, що це допомагає (і сподіваюся, що його право! Я ще Noob тут, у цих форумах)
Ну, це речі пов'язані припускаючи, що він має VGA вихід (ніколи не бачив без нього). Тепер, якщо ваш ноутбук "hotbutton", або як їх називають, ви можете зробити це з однієї простої просте натиснення клавіш Fn (як правило, зберігаються в більш світлий колір), а потім ключ, який має зображення такого роду виглядає як ноутбук / екран. Більшість портативних комп'ютерів мають з ними на функціональні клавіші. Він також може бути екран зі стрілкою вказав. Хіт, поки не з'явиться на екрані монітора.
Залежно від вашого ноутбука ви зможете клонувати, що шлях до кращого comparisson.

В іншому випадку, якщо він має Intel Graphics Ви можете правою кнопкою миші на робочому столі і йти контролю клону або щось ... Це досить очевидно, я просто працює Knoppix тому він не може шукати себе. Або за властивостями, останньою панелі, а потім виводяться на моніторі тільки два, або відкрийте додаткові опції та виберіть клон.

Чи не продовжити на екрані. Це дасть зображення розділити на два.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 23 листопада 2007, 01:16
Нові члени групи

Велике спасибі - його екран не моя по крайней мере! Я вгадати Dell тільки тестування апаратного забезпечення - це можливо вірус маніпулювати графіком ігри і т.д. Хто-небудь знає?
Old 23 листопада 2007, 05:11
MJM
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав angloengland View Post
Велике спасибі - його екран не моя по крайней мере! Я вгадати Dell тільки тестування апаратного забезпечення - це можливо вірус маніпулювати графіком ігри і т.д. Хто-небудь знає?
Я ніколи не чув про те, що робить вірус. Це може бути "містифікації Ware".
Old 24 листопада 2007, 09:14
Нові члени групи

Хто-небудь знає хорошого компанія з ремонту ноутбуки, будь ласка?
Old 24 листопада 2007, 10:59
Донор групи

Коли ж це було, ще в гарантію? деяких місцевих магазинах комп'ютер Normaly робити ремонт

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 24 листопада 2007, 13:27
Нові члени групи

Її досить стара Я вважаю, - я купила його в жовтні 2004 і Dell дати років гарантії - це не може коштувати ремонт, якщо щось ще буде йти найближчим часом.

Спасибо, у нас є компанія вступає в роботу перший понеділок кожного місяця, щоб зробити обслуговування - запитайте їх, якщо це те, що вони можуть зробити. Ще раз спасибі
Old 25 листопада 2007, 04:44
Нові члени групи

Вітаю ще раз,

Я грав з настройками моєї ATI Mobility Radeon 9700 карт, а також горизонтальних і вертикальних спотворень решітки, які знаходяться на моєму комп'ютері змінилася до двох різних діагональні викривлення, коли я змінив Direct3D налаштуваннях. Чи означає це підтвердити проблеми з відеокартою, і я можу просто поміняти його в будь-яке, якщо воно робить?

Спасибо заранее - і я обіцяю, Ill внесок у цей форум один день відразу ж!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Я хочу оновити мій ноутбук процесор! Hkcuong Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 22 липня 2009 17:51
Проблема з моїм ноутбуком комусь допомагаємо PLS HelenHorbik General Software чат 2 19 березня 2008 08:05
Новий ноутбук бездротового чіпсета Cew27 Мережа, Модеми & VoIP 3 17 лютого 2008 13:17
Думаючи про розгін ноутбук GPU nvidiaguy8600 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 8 грудня 2007 18:37
Процесори для ноутбуків Томас McA Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 9 вересня 2007 03:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.