![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук Dell і були проблеми з його недавніх участю дивній формі, коли граю в ігри і т.п. в будь-якому випадку я думаю, що це проблема, але графіка Dell, які працювали над його віддалено, сьогодні сказати мені, хіба. Вони думають, що це може бути на екрані - може хтось сказати мені свій, якщо просто підключити ntebook до монітора, щоб я міг перевірити це, будь ласка |
|
| |||
| |||
| Ну мій друг ноутбук Dell, і якщо я правильно пам'ятаю, є VGA (я думаю) порту на стороні. Подивіться навколо вашого ноутбука для такого з'єднання і спробуйте підключити його через цей порт. Так прийміть Кабель зв'язку ваш монітор і комп'ютер, з комп'ютера, і поклав його в блокнот. Вона повинна йти Ноутбук ----> VGA кабелю ---> настільний монітор Сподіваюся, що це допомагає (і сподіваюся, що його право! Я ще Noob тут, у цих форумах ) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Залежно від вашого ноутбука ви зможете клонувати, що шлях до кращого comparisson. В іншому випадку, якщо він має Intel Graphics Ви можете правою кнопкою миші на робочому столі і йти контролю клону або щось ... Це досить очевидно, я просто працює Knoppix тому він не може шукати себе. Або за властивостями, останньою панелі, а потім виводяться на моніторі тільки два, або відкрийте додаткові опції та виберіть клон. Чи не продовжити на екрані. Це дасть зображення розділити на два. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі - його екран не моя по крайней мере! Я вгадати Dell тільки тестування апаратного забезпечення - це можливо вірус маніпулювати графіком ігри і т.д. Хто-небудь знає? |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не чув про те, що робить вірус. Це може бути "містифікації Ware". |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає хорошого компанія з ремонту ноутбуки, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ж це було, ще в гарантію? деяких місцевих магазинах комп'ютер Normaly робити ремонт
| |||
| |||
| Її досить стара Я вважаю, - я купила його в жовтні 2004 і Dell дати років гарантії - це не може коштувати ремонт, якщо щось ще буде йти найближчим часом. Спасибо, у нас є компанія вступає в роботу перший понеділок кожного місяця, щоб зробити обслуговування - запитайте їх, якщо це те, що вони можуть зробити. Ще раз спасибі |
|
| |||
| |||
| Вітаю ще раз, Я грав з настройками моєї ATI Mobility Radeon 9700 карт, а також горизонтальних і вертикальних спотворень решітки, які знаходяться на моєму комп'ютері змінилася до двох різних діагональні викривлення, коли я змінив Direct3D налаштуваннях. Чи означає це підтвердити проблеми з відеокартою, і я можу просто поміняти його в будь-яке, якщо воно робить? Спасибо заранее - і я обіцяю, Ill внесок у цей форум один день відразу ж! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я хочу оновити мій ноутбук процесор! | Hkcuong | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 22 липня 2009 17:51 |
| Проблема з моїм ноутбуком комусь допомагаємо PLS | HelenHorbik | General Software чат | 2 | 19 березня 2008 08:05 |
| Новий ноутбук бездротового чіпсета | Cew27 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 17 лютого 2008 13:17 |
| Думаючи про розгін ноутбук GPU | nvidiaguy8600 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 8 грудня 2007 18:37 |
| Процесори для ноутбуків | Томас McA | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 9 вересня 2007 03:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |