![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тъй като аз имам лаптоп, A HP Compaq presario C300, аз бях до сега много доволни от неговото представяне. Все пак аз наскоро започнаха играят игри в мрежа или MMOs. Тя е имала голям ефект върху моята 1gig Рам, 120GB Hard Drive, Intel оригинални (R) Dual Core 160Ghz, 160 GHz система (бедни графики, бавен отговор, ниската степен на натоварване). Айв Търсих да подобри системата си, но аз никога не разбира, или е необходимо да се разбере как, чрез закупуване на графични карти или модернизирането ми RAM. Моят интернет връзка е толкова добро, колкото се тук в Ирландия. Може ли някой, моля уведомете ме, ако 3 участия на овена ще направи разлика и какво може да се търси, когато Im закупуването на графични карти (часовник пъти) Също така Айв били на много места търсят за съвет и някои мнения, според които 3 участия Арама приучавам правят всякакви промени в моята скорост, освен ако Im малко памет, но Ive винаги научи повече Рам U Взех бързо тя отива. благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забравете за използването на 3GB RAM.
2GB Арама в двойна канал ще outperform 3GB.Assuming ли Лаптоп поддържа двойна канал. Бързо компютри са бързи, защото от комбинация от фактори. Надграждането компонентите в лаптопа е скъпо и не винаги е възможно. Можете да добавите още памет и това ще помогне, но и за нови игри вашия процесор е сравнително бавен и графики на борда няма да го отрежете. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Аз така се приема че може да поддържа двойна канал, който болните разберете веднага, след като аз знам как, и ще предложи закупуване на 2gig ъпгрейд и един grahics картата бъде най-добрият ми opion? |
|
| |||
| |||
| Да, че ще бъде най-добрият избор, но дали това не е възможно дори да надстроите графики в Compaq Presario C300? Аз арго намерим никаква информация за модернизация него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, имаше кратък флирт с вземане на единен критерии за ъпгрейд на lappy под формата на MXM. Но той никога не се Изключено. Твърде много проблеми с производителите на шасито "искам да отида различни трасета с оформления и други въпроси. Единственият марки съм известен да предложи той (те не сега) са Alienware, Dell и Рок. Това е около една двойка на година преди, че те постепенно опцията изложени.
|
| |||
| |||
| така и в други думи Айв имам компютър DAT аз арго ъпгрейд? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
това е много трудно да надстроите лаптопи .... Обикновено те имат на борда графична карта (мисля, че този какво му нарича) и процесора е действително на дънната платка (т.е. вие арго го свали) ... но бихте могли да надстроите овен за подобряване на компютри скорост Това е причината, защо аз съм получаване на работния плот, както и лаптоп, както аз искам да надстроите, когато е необходимо Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Можеше потенциално ъпгрейд на процесора, но ще трябва да потвърдите настройката охлаждане могат да се справят с допълнителните отпадната топлина и че lappy ще осигури достатъчно напрежение. Това не е голяма работа, но пак ще трябва проверка преди инсталацията. Можете да преминете към по-бърз твърд диск, но ще се ползват само за товарене игри чрез намаляване на натоварването пъти. Добавянето на допълнително овен, ще помогне при multitasking както аз вярвам, че имате интегрирана графика разтвор така добавяне на допълнителни овен, няма да помогнат с това, както го открадне е овен ресурси от системата овен, така че вероятно ще бъде maxed изложени във всеки случай, независимо от това дали или не Вие добавяте още. Макар и да има поглед в BIOS, за да сте сигурни в gpu е разпределяне самата максималния размер на овена.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Надграждането Моят компютър, за да подобри Gaming. | thaull | Общи Хардуер Чат | 2 | 9 Юли 2009 12:09 |
| Gaming лаптоп | jeystone | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 10 Jan 2009 01:56 |
| Gaming лаптоп | adamjm | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 11 Сеп 2008 12:08 |
| Най-добър игрален лаптоп за под 450 | mxmad32 | Лаптопи, Mobiles & текст | 58 | 17 ноември 2007 15:52 |
| Надявайки се някой може да помогне | acgillib | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 23rd Юни 2007 08:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |