![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že i můj notebook, HP Compaq Presario C300, jsem byl až doposud velice spokojený s jeho výkonem. Nicméně i nedávno začal hrát síťové hry nebo MMOs. To má velký vliv na můj 1gig Ram, 120gigabajt pevný disk, Intel skutečné (R) Core 160Ghz Duální, 160 Ghz systému (špatná grafika, pomalejší reakce, nízká míra zatížení). Ive hledal na zlepšení mého systému, nicméně jsem nikdy rozumět, nebo potřebné k pochopení, jak by koupi grafické karty nebo modernizace můj Ram. Moje připojení k internetu je tak dobré, jak jsme se tady v Irsku. Může někdo, prosím, řekněte mi, jestli 3 koncerty RAM bude nějaký rozdíl, a co by mohlo být i když hledáte im koupi grafické karty (hodiny krát) IVE byl také na mnoha místech hledají radu a některé příspěvky, že 3 koncerty RAM zvyklý provádět žádné změny na mé rychlosti, pokud im málo paměti, ale IVE vždycky učil více Ram a dostal rychleji to chodí. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapomeňte na použití 3gigabajt RAM.
2 GB RAM v duálním kanálem bude překonat 3GB.Assuming jste Laptop podporuje duální kanál. Rychlé počítačů se rychle díky kombinaci různých faktorů. Aktualizace komponent v notebooku je drahé a ne vždy je to možné. Můžete přidat více paměti a že pomůže, ale na nové hry vašeho procesoru je poměrně pomalý, grafika je na palubě, a nebudu ji snížit. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| tak i za předpokladu může podporovat duální kanál, který špatně zjistit, jakmile jsem vědět, jak by u navrhnout koupi 2gig a upgrade by grahics karty je můj nejlepší opion? |
|
| |||
| |||
| Ano, že by bylo nejlepší řešení, ale je to ještě možné upgradovat grafiku na Compaq Presario C300? I cant najít žádné info o modernizaci to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, byl stručný flirtování s vytváření jednotných kritérií pro upgrade lappy to ve formě MXM. Ale nikdy se nevypne. Příliš mnoho problémů s výrobci podvozku 'chtějí jít různých trasách se schémat a dalších otázkách. Jedinou značek jsem je známo, že nabídka je (ne hned) se Alienware, Dell a Rock. To bylo asi před pár lety roku, že se postupně možnost ven.
|
| |||
| |||
| takže jinými slovy IVE dostal počítač dat i cant upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
je velmi těžké upgrade notebooky .... obvykle mají na palubě s grafickou kartou (i to je myslím to, co nazývá své) a procesor je skutečně na základní desce (tedy vás dotírat brát ho) ... ale mohli jste upgrade ram na zlepšení rychlosti počítačů To je také důvod, proč jsem sehnat desktopu i notebooku, jak jsem chtěl upgrade v případě potřeby Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Ty by mohly potenciálně upgrade procesoru, ale museli by potvrdit chlazení nastavení zvládne extra odpadní teplo, a že by lappy poskytovat dostatek napětí. To však není hlavní zaměstnání, ale opět by bylo třeba mimo kontrolu před instalací. Ty by mohly přejít na rychlejší hdd, ale bude pouze využívat ložné hry snížením zatížení krát. Přidání extra ram pomůže při multitaskingu, jak jsem přesvědčen, že máte integrované grafické řešení, tak přidáním extra ram nebude pomohou s tím, že krade je to ram prostředky ze systému ram, tak to bude pravděpodobně maxed ven tak jako tak bez ohledu na to, zda budete přidávat více. Ačkoliv to se podívat v BIOSu, aby se ujistil, že GPU je přiděluje sama maximální množství paměti RAM.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgrade počítače na zlepšení hry. | thaull | Obecné Hardware Chat | 2 | 9. Červenec 2009 12:09 |
| Gaming Laptop | jeystone | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 10. ledna 2009 01:56 |
| Gaming Laptop | adamjm | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. Září 2008 12:08 |
| Nejlepší herní notebook pod 450 | mxmad32 | Notebooky, Mobily a PDA | 58 | 17. listopadu 2007 15:52 |
| Doufají, někdo může pomoci | acgillib | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 23. června 2007 08:27 |
| Thread Nástroje | |
| |