μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Im ελπίζοντας να βελτιωθεί laptop μου για gaming!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2007, 16:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Επειδή έχω laptop μου, ένα HP Compaq Presario C300, θα ήταν μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Ωστόσο πρόσφατα ξεκίνησε παίζοντας παιχνίδια ή δικτύωσης MMOs. Είχε μια μεγάλη επίδραση στη μου 1gig RAM, 120GB Hard Drive, Intel πραγματική (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz System (φτωχό γραφικά, πιο αργή απόκριση, χαμηλό ποσοστό του φορτίου). IVe εξετάζει να βελτιώσουν το σύστημά μου, όμως ποτέ δεν έχω καταλάβει ή χρειάζεται να κατανοήσουν τον τρόπο, με την αγορά κάρτας γραφικών ή αναβάθμιση μου Ram. Η σύνδεση στο internet είναι τόσο καλή όσο θα έρθετε στην Ιρλανδία.

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε αν 3 συναυλίες του κριού θα κάνουν τη διαφορά και αυτό που θα μπορούσε να ψάχνει για i im όταν αγοράζουν ένα κάρτα γραφικών (ρολόι φορές)

Επίσης IVE ήταν για πολλούς δικτυακούς τόπους που αναζητούν συμβουλές και ορισμένες θέσεις που λέει ότι έχει 3 συναυλίες του Ram συνηθίζει να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή ταχύτητας μου, εκτός αν im χαμηλή μνήμη, αλλά IVE πάντα την πιο Ram και πήρε το πάει πιο γρήγορα.

ευχαριστώ
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2007, 16:58
Ομάδα Δωρητών

Ξεχάστε χρησιμοποιώντας 3GB RAM.
2GB μνήμης RAM σε διπλή κανάλι θα έχει υψηλές επιδόσεις 3GB.Assuming Laptop σας υποστηρίζει διπλή κανάλι.
Γρήγορα γρήγορα γιατί οι υπολογιστές από ένα συνδυασμό παραγόντων.
Αναβάθμιση των συστατικών σε ένα laptop είναι ακριβά και δεν είναι πάντοτε δυνατό.
Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη μνήμη και ότι θα βοηθήσει, αλλά για τα νέα παιχνίδια σου επεξεργαστής είναι σχετικά αργή και επί του σκάφους, τα γραφικά δεν πρόκειται να κόβουμε.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2007, 17:26
Νέο Μέλος Ομάδα

αναλαμβάνοντας έτσι μπορώ να υποστηρίξω τη διπλή κανάλι, το οποίο κακώς μάθετε μόλις ξέρω πώς, και θα προτείνουμε την αγορά ενός 2gig αναβάθμιση και θα είναι ένα grahics κάρτα μου opion καλύτερο;
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2007, 18:29
Ομάδα Δωρητών

Ναι αυτό θα ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά είναι ακόμα δυνατή η αναβάθμιση των γραφικών του Compaq Presario C300;
I επίκλιση βρείτε πληροφορίες σχετικά με κάθε αναβάθμιση του.
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2007, 20:58
Ομάδα Δωρητών

Όχι, εκεί ήταν ένα σύντομο φλερτάρισμα με μια ενιαία κριτήρια για την αναβάθμιση της lappy υπό μορφή MXM. Όμως, ποτέ δεν απογειώθηκε. Πάρα πολλά προβλήματα με τους κατασκευαστές του πλαισίου "που θέλουν να πάνε με διαγράμματα διαφόρων οδών και άλλα θέματα.

Το μόνο που έχω γνωστές μάρκες για να το προσφέρει (δεν σήμερα) είναι Alienware, Dell και Ροκ. Αυτό ήταν το ένα ζευγάρι του έτους πριν από την επιλογή της σταδιακής έξω.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 21ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:49
Νέο Μέλος Ομάδα

τόσο με άλλα λόγια IVE έχεις έναν υπολογιστή dat i επίκλισης αναβάθμιση;
Old 21ης Σεπτεμβρίου 2007, 07:00
Ομάδα Δωρητών

Είναι πολύ δύσκολο για την αναβάθμιση των laptops .... συνήθως έχουν εποχούμενου κάρτα γραφικών (νομίζω thats πώς ονομάζονται) και επεξεργαστή είναι όντως στη μητρική κάρτα (που σημαίνει ότι μπορείτε επίκλισης λάβει off) ... αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε ram υπολογιστές για τη βελτίωση της ταχύτητας
αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω αρχίσει να επιφάνεια εργασίας καθώς και ένα laptop που θέλω να αναβαθμίσουν όταν χρειαστεί

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 21ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:09
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kevinmcnicholas View Post
τόσο με άλλα λόγια IVE έχεις έναν υπολογιστή dat i επίκλισης αναβάθμιση;

Εσείς θα μπορούσε ενδεχομένως να αναβαθμίσουν την CPU, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η ψύξη μπορεί να χειριστεί την εγκατάσταση επιπλέον απόβλητα θερμότητα και ότι η lappy θα παρέχουν αρκετή τάση. Αυτό δεν είναι μια σημαντική δουλειά, αλλά, και πάλι, θα χρειαστεί τον έλεγχο πριν από την εγκατάσταση.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια ταχύτερη hdd αλλά το μόνο όφελος θα φόρτωσης παιχνίδια με τη μείωση του φορτίου.

Η προσθήκη επιπλέον μνήμης RAM θα βοηθήσει όταν multitasking όπως πιστεύω ότι έχετε μια ολοκληρωμένη λύση γραφικών προσθήκη επιπλέον μνήμης RAM, ώστε δεν θα με βοηθήσει, όπως αυτό που κλέβει είναι κριάρι πόρους από το σύστημα RAM, οπότε πιθανότατα θα maxed ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το αν ή δεν να προστεθούν περισσότερα.

Αν το κάνετε ρίξτε μια ματιά στο BIOS για να βεβαιωθείτε ότι η κατανομή gpu είναι ίδια, το ανώτατο ποσό της μνήμης RAM.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.