![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Επειδή έχω laptop μου, ένα HP Compaq Presario C300, θα ήταν μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Ωστόσο πρόσφατα ξεκίνησε παίζοντας παιχνίδια ή δικτύωσης MMOs. Είχε μια μεγάλη επίδραση στη μου 1gig RAM, 120GB Hard Drive, Intel πραγματική (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz System (φτωχό γραφικά, πιο αργή απόκριση, χαμηλό ποσοστό του φορτίου). IVe εξετάζει να βελτιώσουν το σύστημά μου, όμως ποτέ δεν έχω καταλάβει ή χρειάζεται να κατανοήσουν τον τρόπο, με την αγορά κάρτας γραφικών ή αναβάθμιση μου Ram. Η σύνδεση στο internet είναι τόσο καλή όσο θα έρθετε στην Ιρλανδία. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε αν 3 συναυλίες του κριού θα κάνουν τη διαφορά και αυτό που θα μπορούσε να ψάχνει για i im όταν αγοράζουν ένα κάρτα γραφικών (ρολόι φορές) Επίσης IVE ήταν για πολλούς δικτυακούς τόπους που αναζητούν συμβουλές και ορισμένες θέσεις που λέει ότι έχει 3 συναυλίες του Ram συνηθίζει να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή ταχύτητας μου, εκτός αν im χαμηλή μνήμη, αλλά IVE πάντα την πιο Ram και πήρε το πάει πιο γρήγορα. ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεχάστε χρησιμοποιώντας 3GB RAM.
2GB μνήμης RAM σε διπλή κανάλι θα έχει υψηλές επιδόσεις 3GB.Assuming Laptop σας υποστηρίζει διπλή κανάλι. Γρήγορα γρήγορα γιατί οι υπολογιστές από ένα συνδυασμό παραγόντων. Αναβάθμιση των συστατικών σε ένα laptop είναι ακριβά και δεν είναι πάντοτε δυνατό. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη μνήμη και ότι θα βοηθήσει, αλλά για τα νέα παιχνίδια σου επεξεργαστής είναι σχετικά αργή και επί του σκάφους, τα γραφικά δεν πρόκειται να κόβουμε. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| αναλαμβάνοντας έτσι μπορώ να υποστηρίξω τη διπλή κανάλι, το οποίο κακώς μάθετε μόλις ξέρω πώς, και θα προτείνουμε την αγορά ενός 2gig αναβάθμιση και θα είναι ένα grahics κάρτα μου opion καλύτερο; |
|
| |||
| |||
| Ναι αυτό θα ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά είναι ακόμα δυνατή η αναβάθμιση των γραφικών του Compaq Presario C300; I επίκλιση βρείτε πληροφορίες σχετικά με κάθε αναβάθμιση του. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, εκεί ήταν ένα σύντομο φλερτάρισμα με μια ενιαία κριτήρια για την αναβάθμιση της lappy υπό μορφή MXM. Όμως, ποτέ δεν απογειώθηκε. Πάρα πολλά προβλήματα με τους κατασκευαστές του πλαισίου "που θέλουν να πάνε με διαγράμματα διαφόρων οδών και άλλα θέματα. Το μόνο που έχω γνωστές μάρκες για να το προσφέρει (δεν σήμερα) είναι Alienware, Dell και Ροκ. Αυτό ήταν το ένα ζευγάρι του έτους πριν από την επιλογή της σταδιακής έξω.
|
| |||
| |||
| τόσο με άλλα λόγια IVE έχεις έναν υπολογιστή dat i επίκλισης αναβάθμιση; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Είναι πολύ δύσκολο για την αναβάθμιση των laptops .... συνήθως έχουν εποχούμενου κάρτα γραφικών (νομίζω thats πώς ονομάζονται) και επεξεργαστή είναι όντως στη μητρική κάρτα (που σημαίνει ότι μπορείτε επίκλισης λάβει off) ... αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε ram υπολογιστές για τη βελτίωση της ταχύτητας αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω αρχίσει να επιφάνεια εργασίας καθώς και ένα laptop που θέλω να αναβαθμίσουν όταν χρειαστεί Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εσείς θα μπορούσε ενδεχομένως να αναβαθμίσουν την CPU, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η ψύξη μπορεί να χειριστεί την εγκατάσταση επιπλέον απόβλητα θερμότητα και ότι η lappy θα παρέχουν αρκετή τάση. Αυτό δεν είναι μια σημαντική δουλειά, αλλά, και πάλι, θα χρειαστεί τον έλεγχο πριν από την εγκατάσταση. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια ταχύτερη hdd αλλά το μόνο όφελος θα φόρτωσης παιχνίδια με τη μείωση του φορτίου. Η προσθήκη επιπλέον μνήμης RAM θα βοηθήσει όταν multitasking όπως πιστεύω ότι έχετε μια ολοκληρωμένη λύση γραφικών προσθήκη επιπλέον μνήμης RAM, ώστε δεν θα με βοηθήσει, όπως αυτό που κλέβει είναι κριάρι πόρους από το σύστημα RAM, οπότε πιθανότατα θα maxed ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το αν ή δεν να προστεθούν περισσότερα. Αν το κάνετε ρίξτε μια ματιά στο BIOS για να βεβαιωθείτε ότι η κατανομή gpu είναι ίδια, το ανώτατο ποσό της μνήμης RAM.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |