![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Budući da ja je dobio moj laptop je HP tvrtke Compaq presario C300, bio sam do sada jako sretan sa svojom izvedbom. Međutim nedavno sam počeo svirati mrežne igre ili MMOs. To je imalo velik utjecaj na moj 1gig Ram, 120GB hard disk, originalni Intel (R) Dual Core 160Ghz, 160 GHz System (siromašni grafika, sporiji odziv, niska stopa opterećenja). Ive bio obličje za poboljšanje moj sistem, ipak JA nikada razumjeti ili je potrebno da shvate kako je, uz kupnju grafičke kartice ili nadogradnju moje RAM. Moj internet veza je kao dobar kao što mi se ovdje u Irskoj. Može li netko molim recite mene ako nastupe 3 od ovna, učinit će sve razlike, a što bi moglo biti i kada im u potrazi za kupnju grafičke kartice (sat vremena) Također ive bio na mnogim lokacijama u potrazi za savjet, a neke su posts rekavši da nastupe u Ram 3 običaj napraviti nikakve promjene u moje brzine, osim ako im niske na memoriju, ali imam još uvijek učio u Ram je dobio brže ide. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaboravite koristeći 3GB RAM-a.
2GB RAM u dual kanal će vam nadigrati 3GB.Assuming Laptop podržava dual kanal. Brzi računala brzo zbog kombinacije faktora. Nadogradnja komponente u laptop je skupa i nije uvijek moguće. Možete dodati više memorije, te da će pomoći, ali za nove igre vaš procesor je relativno spor i onboard grafika se neće smanjiti ga. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| tako da ja mogu pretpostavljiv support dual kanala koji bolestan saznati čim znam kako bi u predlažemo kupnju 2gig nadograditi i koji bi jednog grahics kartice biti moj najbolji opion? |
|
| |||
| |||
| Da to bi bila najbolja opcija, ali je to još moguće nadograditi grafiku u tvrtke Compaq Presario C300? Ja licemjerje nađi prema bilo koji info nadograđujete na njega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, tu je kratki flert s izrade jedinstvene kriterije za nadogradnju lappy's u obliku MXM. Ali to nikada nije skinula. Previše problema s proizvođačima šasije 'žele ići sa različitih pravaca izgleda i druga pitanja. Jedini brandovi zna da sam ga (ne sad) su Alienware, Dell i rocka. To je bilo oko par godina prije da fazama opciju out.
|
| |||
| |||
| tako iu drugim riječima Ive got računalu tata i cant upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
vrlo je teško nadograditi laptop .... Oni obično imaju onboard grafičke kartice (ja misliti taj što njegova zove), a zapravo je procesor na matičnoj ploči (što znači da ga ne mogu isključiti) ... ali ti bi mogao nadograditi ram u poboljšanju brzine računala To je razlog zašto sam uzimajući desktop kao laptop, kao i želite nadograditi po potrebi My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Moglo bi potencijalno upgrade CPU, ali bi trebao potvrditi hlađenja setup može nositi s pomoćnim otpadna toplina i da će osigurati dovoljno lappy napon. To nije veliki posao, ali opet, treba checking out prije instalacije. Moglo bi nadogradite na hdd brže nego bi samo korist učitava igre smanjivanjem opterećenja puta. Dodavanje dodatnog RAM-a će pomoći pri višezadaćnost kao Vjerujem imate integrirano rješenje grafika extra ram dodajući kako neće pomoći s tim jer to je ovan steals resursa iz sustava ram, tako da će vjerojatno biti maxed out anyway, bez obzira da li ili ne ako dodate više. Iako imaju pogled u BIOS-u da li je GPU raspodjeli sama maksimalna količina RAM-a.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upgrading to Poboljšati My Computer Gaming. | thaull | General Hardware Chat | 2 | 9. srpnja 2009 12:09 |
| Gaming Laptop | jeystone | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 10 siječanj 2009 01:56 |
| Gaming Laptop | adamjm | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 11. Ruj 2008 12:08 |
| Najbolji gaming laptopa za pod 450 | mxmad32 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 58 | 17. studeni 2007 15:52 |
| Nadajući netko može pomoći | acgillib | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 23. lipnja 2007 08:27 |
| Thread Tools | |
| |