kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Im reméltem, hogy javítsa az én laptop a játékélményt!

Reply

Téma eszközök
Old 20. Sep 2007, 16:39
Új tag Csoport

Default Im reméltem, hogy javítsa az én laptop a játékélményt!

Mióta van a laptop, a HP Compaq Presario C300, én eddig nagyon elégedett a teljesítményét. A közelmúltban indult játszott hálózati játékok vagy MMOs. Ez nagy hatással volt az én 1gig RAM, 120GB merevlemez, Intel valódi (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz Rendszer (rossz grafika, lassabb válasz, alacsony terhelés). Ive keresett javítása my rendszer azonban soha nem értette, vagy szükséges, hogy megértse, hogyan, vásárolnak egy grafikus kártya vagy korszerűsítés én RAM. Saját internet-kapcsolat, mint mi itt, Írország.

Tud valaki legyen szíves mondja meg, ha 3 koncertek RAM fog-e különbség, és mit tehettem volna, ha keres, im buying egy grafikus kártya (óra-szor)

Szintén ive sok oldalak keres tanácsot, és néhány hozzászólás van, mondván, hogy 3 koncertek RAM szokás, hogy bármilyen változás az én sebesség, kivéve, ha kevés a memória im, de ive mindig oktatott annál Ram és megvan a gyorsabb megy.

köszönöm
Old 20. Sep 2007, 16:58
Donor Group

Felejtsd el a segítségével 3GB RAM.
2GB RAM kettős csatorna teljesítenek, akkor 3GB.Assuming Laptop támogatja kétcsatornás.
Gyors számítógépek gyorsan, mert a következő tényezők.
Upgrading alkatrészek laptop drága és nem mindig lehetséges.
Felveheti több memóriát, és segít, de az új játékok a processzor viszonylag lassú és fedélzeti grafika nem fognak kivágni.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old 20. Sep 2007, 17:26
Új tag Csoport

Azt feltételezve, hogy így tudja támogatni kétcsatornás, amely rosszul találja el, amint tudom, hogyan, és azt sugallják, hogy a felvásárlási 2gig korszerűsítése és a grahics-kártya lesz a legjobb opion?
Old 20. Sep 2007, 18:29
Donor Group

Igen az lenne a legjobb megoldás, de ez még lehetséges, hogy frissítse a grafikus a Compaq Presario C300?
Én vidám talál info korszerűsítés azt.
Old 20. Sep 2007, 20:58
Donor Group

Nem volt egy rövid flört az, hogy egységes kritériumokat upgrade lappy's in the form of mxm lakberendezés. De ez soha nem vette le. Túl sok a probléma a gyártók az alváz "akarnak menni a különböző útvonalak elrendezések és más kérdésekről.

Az egyedüli márka már ismert, hogy azt (nem most) az Alienware, a Dell és a Rock. Ez körülbelül egy-két évvel ezelőtt, hogy az fokozatosan az opció ki.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old 21. Sep 2007, 06:49
Új tag Csoport

tehát más szóval ive kapott egy számítógépet dat i cant upgrade?
Old 21. Sep 2007, 07:00
Donor Group

ez nagyon kemény frissíteni laptopok .... Általában azokat a fedélzeten grafikus kártya (azt hiszem, amit mi annak nevezett) és a processzor valójában az alaplap (ami neked cant take it off) ... de te is upgrade ram javítása számítógépek sebessége
Ez az oka annak, hogy én kapok egy asztali, valamint egy laptop, mint szeretném, ha frissítésre van szükség

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old 21. Sep 2007, 12:09
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by kevinmcnicholas View Post
tehát más szóval ive kapott egy számítógépet dat i cant upgrade?

Ön potenciálisan frissítést a CPU, de nem kell megerősíteni a hűtési beállítás kezeli az extra hő-és, hogy a lappy lenne elég feszültség. Ez nem egy nagy munkát, de újra meg kellene ellenőrzés előtt a telepítést.

Lehet, hogy frissítse a gyorsabb hdd de ez csak a rakodási játékok csökkenti a terhelést alkalommal.

Adding extra ram segít multitasking, mint én, ha úgy gondolja, hogy egy integrált grafikus megoldást így további extra ram nem fog segíteni, hogy mivel ez labdaszerzés ram forrásokat a rendszer RAM, így valószínűleg maxed ki egyébként függetlenül attól, hogy Ön még.

Bár van egy pillantást a BIOS-ban, hogy az a GPU kiosztása is maximális ram.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Frissítés My Computer javítása játék. thaull Általános fémáru Chat 2 9. július 2009 12:09
Gaming Laptop jeystone Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 10. január 2009 01:56
Gaming Laptop adamjm Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 11 Sep 2008 12:08
Best Gaming laptop alapján 450 mxmad32 Laptopok, PDA-k & Mobiles 58 17. november 2007 15:52
Remélve, valaki tud segíteni acgillib Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 23. június 2007 08:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.