![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mióta van a laptop, a HP Compaq Presario C300, én eddig nagyon elégedett a teljesítményét. A közelmúltban indult játszott hálózati játékok vagy MMOs. Ez nagy hatással volt az én 1gig RAM, 120GB merevlemez, Intel valódi (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz Rendszer (rossz grafika, lassabb válasz, alacsony terhelés). Ive keresett javítása my rendszer azonban soha nem értette, vagy szükséges, hogy megértse, hogyan, vásárolnak egy grafikus kártya vagy korszerűsítés én RAM. Saját internet-kapcsolat, mint mi itt, Írország. Tud valaki legyen szíves mondja meg, ha 3 koncertek RAM fog-e különbség, és mit tehettem volna, ha keres, im buying egy grafikus kártya (óra-szor) Szintén ive sok oldalak keres tanácsot, és néhány hozzászólás van, mondván, hogy 3 koncertek RAM szokás, hogy bármilyen változás az én sebesség, kivéve, ha kevés a memória im, de ive mindig oktatott annál Ram és megvan a gyorsabb megy. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Felejtsd el a segítségével 3GB RAM.
2GB RAM kettős csatorna teljesítenek, akkor 3GB.Assuming Laptop támogatja kétcsatornás. Gyors számítógépek gyorsan, mert a következő tényezők. Upgrading alkatrészek laptop drága és nem mindig lehetséges. Felveheti több memóriát, és segít, de az új játékok a processzor viszonylag lassú és fedélzeti grafika nem fognak kivágni. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Azt feltételezve, hogy így tudja támogatni kétcsatornás, amely rosszul találja el, amint tudom, hogyan, és azt sugallják, hogy a felvásárlási 2gig korszerűsítése és a grahics-kártya lesz a legjobb opion? |
|
| |||
| |||
| Igen az lenne a legjobb megoldás, de ez még lehetséges, hogy frissítse a grafikus a Compaq Presario C300? Én vidám talál info korszerűsítés azt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem volt egy rövid flört az, hogy egységes kritériumokat upgrade lappy's in the form of mxm lakberendezés. De ez soha nem vette le. Túl sok a probléma a gyártók az alváz "akarnak menni a különböző útvonalak elrendezések és más kérdésekről. Az egyedüli márka már ismert, hogy azt (nem most) az Alienware, a Dell és a Rock. Ez körülbelül egy-két évvel ezelőtt, hogy az fokozatosan az opció ki.
|
| |||
| |||
| tehát más szóval ive kapott egy számítógépet dat i cant upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ez nagyon kemény frissíteni laptopok .... Általában azokat a fedélzeten grafikus kártya (azt hiszem, amit mi annak nevezett) és a processzor valójában az alaplap (ami neked cant take it off) ... de te is upgrade ram javítása számítógépek sebessége Ez az oka annak, hogy én kapok egy asztali, valamint egy laptop, mint szeretném, ha frissítésre van szükség My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ön potenciálisan frissítést a CPU, de nem kell megerősíteni a hűtési beállítás kezeli az extra hő-és, hogy a lappy lenne elég feszültség. Ez nem egy nagy munkát, de újra meg kellene ellenőrzés előtt a telepítést. Lehet, hogy frissítse a gyorsabb hdd de ez csak a rakodási játékok csökkenti a terhelést alkalommal. Adding extra ram segít multitasking, mint én, ha úgy gondolja, hogy egy integrált grafikus megoldást így további extra ram nem fog segíteni, hogy mivel ez labdaszerzés ram forrásokat a rendszer RAM, így valószínűleg maxed ki egyébként függetlenül attól, hogy Ön még. Bár van egy pillantást a BIOS-ban, hogy az a GPU kiosztása is maximális ram.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Frissítés My Computer javítása játék. | thaull | Általános fémáru Chat | 2 | 9. július 2009 12:09 |
| Gaming Laptop | jeystone | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 10. január 2009 01:56 |
| Gaming Laptop | adamjm | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 11 Sep 2008 12:08 |
| Best Gaming laptop alapján 450 | mxmad32 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 58 | 17. november 2007 15:52 |
| Remélve, valaki tud segíteni | acgillib | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 23. június 2007 08:27 |
| Téma eszközök | |
| |