![]() |
|
| |||
| |||
| מאז יש לי הנייד שלי, של HP Compaq presario C300, היה עד עכשיו אני מאוד שמח עם הביצועים שלה. עם זאת אני לאחרונה התחלתי לשחק משחקים ברשת או MMOs. יש לו היתה השפעה גדולה על 1gig שלי ראם, כונן קשיח 120GB, Intel אמיתי (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz המערכת (גרפיקה ירודה, תגובה איטית יותר, שיעור נמוך של עומס). Ive היה מסתכל על מנת לשפר את המערכת, אך מעולם לא הבין או צורך להבין כיצד, על ידי רכישת כרטיס המסך שלי או שדרוג ראם. חיבור האינטרנט שלי הוא טוב כמו שאנו מקבלים כאן באירלנד. מישהו יכול בבקשה לומר לי אם 3 gigs של רם יהפכו כל הבדל ומה אני יכול להיות מחפש IM בעת רכישת כרטיס המסך (שעון פעמים) כמו כן היה ive על אתרים רבים מחפשים ייעוץ וכמה הודעות יש אומרים כי 3 gigs RAM של הרגל לבצע כל שינוי מהירות שלי, אלא אם IM נמוך על הזיכרון, אבל תמיד לימד את ive יותר ראם U יש את אותו הולך במהירות. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שכח באמצעות 3GB של ראם.
ב-2GB של ראם הכפול יהיה ערוץ outperform 3GB.Assuming אתה תומך Laptop ערוץ כפול. מהיר מחשבים מהר בגלל שילוב של גורמים. שדרוג מחשב נייד של רכיבים הוא יקר ולא תמיד אפשרי. אתה יכול להוסיף עוד זיכרון וזה יעזור אבל משחקים חדשים עבור המעבד שלך הוא יחסית איטי ו onboard גרפיקה לא הולך לחתוך את זה. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| זאת בהנחה שאני יכול לתמוך ערוץ כפולה, אשר חולה לברר ברגע שאני יודע איך, היה U ממליצים לקנות 2gig מעוניין לשדרג ו א grahics כרטיס opion להיות הכי טוב שלי? |
|
| |||
| |||
| כן זה יכול להיות האפשרות הטובה ביותר, אבל זה גם אפשרות לשדרג את הגרפיקה של Compaq Presario C300? אני צביעות למצוא מידע על כל שדרוג זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, היה פלירט קצר עם ביצוע השדרוג אחידה של קריטריונים lappy בצורת MXM. אבל זה אף פעם לא לקחו ממני. יותר מדי בעיות עם יצרנים של שסי 'המבקשים לעבור נתיבים שונים עם פריסות ועוד בעיות. רק מותגים אני כבר ידועים להציע את זה (לא שהם עושים עכשיו) הם Alienware, Dell ו רוק. זה היה בסביבות כמה שנה לפני שהם phased אפשרות לצאת.
|
| |||
| |||
| אז במילים אחרות יש ive אני לשפע המחשב DAT לשדרג? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
זה קשה מאוד לשדרג מחשבים ניידים .... בדרך כלל יש להם onboard של כרטיס המסך (אני חושב thats את מה שנקרא) לבין המעבד בפועל על לוח האם (כלומר אתה צביעות לקחת אותה) ... אבל אתה יכול לשדרג ראם כדי לשפר את מהירות המחשב זוהי הסיבה מדוע אני מקבל את שולחן העבודה, כמו גם מחשב נייד כמו שאני רוצה לשדרג בעת הצורך המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| אתה יכול לשדרג את פוטנציאל CPU, אבל היה צריך לאשר את תוכנית ההתקנה של הקירור יכול לטפל מיותרים לבזבז חום וכי lappy יספק מספיק מתח. זה לא עבודה רצינית אבל, שוב, לא הייתי צריך לבדוק לפני ההתקנה. אתה יכול לשדרג את מהירות HDD אבל היו רק לטובת טוען משחקים ע"י הקטנת עומס פעמים. הוספת תוספת ראם יעזור כאשר multitasking כמו שאני מאמין שיש לך פתרון משולב גרפיקה כדי להוסיף תוספת ראם לא יסייע עם זה כפי steals זה ראם המשאבים של מערכת ראם, אז זה כנראה יהיה להיות maxed החוצה ללא קשר לשאלה האם בכל זאת או לא אתה מוסיף יותר. אף כי יש לראות ב-BIOS כדי לוודא את gpu עצמה היא מקצה את הסכום המקסימלי של ראם.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג המחשב שלי כדי לשפר משחקים. | thaull | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 9th יולי 2009 12:09 |
| משחקים Laptop | jeystone | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | -10 ינואר 2009 01:56 |
| משחקים Laptop | adamjm | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th ספטמבר 2008 12:08 |
| המשחק הנייד הטוב ביותר מתחת ל 450 | mxmad32 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 58 | -17 נובמבר 2007 15:52 |
| מקווה שמישהו יכול לעזור | acgillib | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 23 יוני 2007 08:27 |
| שרשרת כלים | |
| |