mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Im tikėdamiesi pagerinti savo nešiojamojo žaidimų!!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 20, 2007, 16:39
Naujas Narys

Default Im tikėdamiesi pagerinti savo nešiojamojo žaidimų!!

Kadangi aš turiu savo laptopa, HP Compaq Presario C300, aš iki šiol labai mielai su savo efektyvumą. Tačiau aš pastaruoju metu pradėjo žaisti tinklo žaidimus arba MMOs. Ji turėjo didelės įtakos mano 1gig Ram, 120GB Hard Drive, Intel tikrųjų (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz sistemos (prasta grafika, lėtesnė reakcija, žemu apkrovos). Ive, kurie nori patobulinti savo sistemos, tačiau aš niekada suprato, arba reikia suprasti, kaip, perkant grafikos plokštę ar modernizavimo mano atminties. Mano internetas yra tokia gera, kaip mes čia Airijoje.

Can someone please tell me jei 3 koncertai RAM bus koks nors skirtumas ir ką galėčiau ieškote, kai jiems perkant graphics card (laikrodis kartų)

Ive, taip pat daugelyje vietų ieško patarimo, o kai kurios pareigybės sakydamas, kad 3 koncertai iš Ram įpratęs atlikti bet kokius pakeitimus savo greičio, nebent jiems mažai atminties, tačiau IVE visada mokė daugiau atminties u got greičiau ji eina.

ačiū
Old Rugsėjis 20, 2007, 16:58
Donorų grupės

Pamirškite apie naudojant 3GB RAM.
2GB RAM Dual Channel, bus efektyvesnis 3GB.Assuming jums Laptop palaiko dual channel.
Greitai kompiuterius greitai, nes dėl įvairių veiksnių derinys.
Atnaujinimas komponentai nešiojamas yra brangus ir ne visada įmanoma.
Jūs galite pridėti daugiau atminties, ir kad padės, bet ir nauji žaidimai tavo procesorius gana lėtai, ir laive grafika nesiruošia mažinti jį.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 20, 2007, 17:26
Naujas Narys

taip tariant, galiu paremti Dual Channel, kuris serga sužinoti, kuo aš žinau, kaip, u would pasiūlyti pirkti 2gig atnaujinimo ir būtų grahics kortelė bus mano geriausias opion?
Old Rugsėjis 20, 2007, 18:29
Donorų grupės

Taip, tai būtų geriausias variantas, bet tai dar galima tobulinti ir Compaq Presario C300 grafika?
I cant find bet informacijos apie ją atnaujinti.
Old Rugsėjis 20, 2007, 20:58
Donorų grupės

Nope, ten buvo trumpas flirtas su priėmimo vienodas atnaujinti kriterijus lappy's į MXM forma. Tačiau ji niekada išskrido. Per daug problemų, susijusių su gamintojų važiuoklė "nori pereiti skirtingus maršrutus su maketų ir kitais klausimais.

Tik Brands I've known pasiūlyti jį (juos ne dabar) yra Alienware, Dell ir Rokas. Tai buvo maždaug nuo metų atgal, kad jie palaipsniui galimybė atlikti pora.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 21, 2007, 06:49
Naujas Narys

tai kitaip tariant ive got kompiuteris dat i cant upgrade?
Old Rugsėjis 21, 2007, 07:00
Donorų grupės

Labai sunku pereiti nešiojamieji kompiuteriai .... Paprastai jie Borto graphics card (I think thats ką jos vadinamos), ir procesorius yra realiai plokštę (ty jums Cant Take It Off) ... bet galima patobulinti RAM pagerinti kompiuterių greitis
Tai yra priežastis, kodėl aš gaunu darbalaukyje, taip pat nešiojamas, kaip aš noriu atnaujinti, kai reikia

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Rugsėjis 21, 2007, 12:09
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by kevinmcnicholas View Post
tai kitaip tariant ive got kompiuteris dat i cant upgrade?

Jums galėtų atnaujinti CPU, tačiau reikia patvirtinti aušinimo nustatymus galima valdyti papildoma atliekų šilumai ir kad lappy būtų pakankamai įtampos. Tai nėra pagrindinis darbas, tačiau vėl reikės patikrinti iš anksto į montavimo.

Galite pereiti prie greitesnio hdd, bet tai tik į naudą pakrovimo žaidimai mažinant apkrovos metu.

Pridėjus papildomų RAM padės kai multitasking, kaip aš manau, jūs integruotas grafinis sprendimas taip įtraukdama papildomus avinas negali padėti, kad ji pavogs tai RAM ištekliai iš RAM, tad ji tikriausiai bus maxed out bet kokiu atveju, nepriklausomai nuo to, ar ne pridėsite daugiau.

Nors jie turi į BIOS atrodo įsitikinti GPU yra skirti pati didžiausia suma RAM.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Modernizavimas "My Computer", skirtame žaidime. thaull General Hardware Chat 2 9 liepa 2009 12:09
GeForce Go jeystone Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 10 sausis 2009 01:56
GeForce Go adamjm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 11 rugsėjis 2008 12:08
Geriausi žaidimų nešiojamas kompiuteris už pagal 450 mxmad32 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 58 Lapkritis 17, 2007 15:52
Tikėdamiesi kas gali padėti acgillib Sound, Speakers & MP3 Players 3 Birželis 23, 2007 08:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.