![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kadangi aš turiu savo laptopa, HP Compaq Presario C300, aš iki šiol labai mielai su savo efektyvumą. Tačiau aš pastaruoju metu pradėjo žaisti tinklo žaidimus arba MMOs. Ji turėjo didelės įtakos mano 1gig Ram, 120GB Hard Drive, Intel tikrųjų (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz sistemos (prasta grafika, lėtesnė reakcija, žemu apkrovos). Ive, kurie nori patobulinti savo sistemos, tačiau aš niekada suprato, arba reikia suprasti, kaip, perkant grafikos plokštę ar modernizavimo mano atminties. Mano internetas yra tokia gera, kaip mes čia Airijoje. Can someone please tell me jei 3 koncertai RAM bus koks nors skirtumas ir ką galėčiau ieškote, kai jiems perkant graphics card (laikrodis kartų) Ive, taip pat daugelyje vietų ieško patarimo, o kai kurios pareigybės sakydamas, kad 3 koncertai iš Ram įpratęs atlikti bet kokius pakeitimus savo greičio, nebent jiems mažai atminties, tačiau IVE visada mokė daugiau atminties u got greičiau ji eina. ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamirškite apie naudojant 3GB RAM.
2GB RAM Dual Channel, bus efektyvesnis 3GB.Assuming jums Laptop palaiko dual channel. Greitai kompiuterius greitai, nes dėl įvairių veiksnių derinys. Atnaujinimas komponentai nešiojamas yra brangus ir ne visada įmanoma. Jūs galite pridėti daugiau atminties, ir kad padės, bet ir nauji žaidimai tavo procesorius gana lėtai, ir laive grafika nesiruošia mažinti jį. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| taip tariant, galiu paremti Dual Channel, kuris serga sužinoti, kuo aš žinau, kaip, u would pasiūlyti pirkti 2gig atnaujinimo ir būtų grahics kortelė bus mano geriausias opion? |
|
| |||
| |||
| Taip, tai būtų geriausias variantas, bet tai dar galima tobulinti ir Compaq Presario C300 grafika? I cant find bet informacijos apie ją atnaujinti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, ten buvo trumpas flirtas su priėmimo vienodas atnaujinti kriterijus lappy's į MXM forma. Tačiau ji niekada išskrido. Per daug problemų, susijusių su gamintojų važiuoklė "nori pereiti skirtingus maršrutus su maketų ir kitais klausimais. Tik Brands I've known pasiūlyti jį (juos ne dabar) yra Alienware, Dell ir Rokas. Tai buvo maždaug nuo metų atgal, kad jie palaipsniui galimybė atlikti pora.
|
| |||
| |||
| tai kitaip tariant ive got kompiuteris dat i cant upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Labai sunku pereiti nešiojamieji kompiuteriai .... Paprastai jie Borto graphics card (I think thats ką jos vadinamos), ir procesorius yra realiai plokštę (ty jums Cant Take It Off) ... bet galima patobulinti RAM pagerinti kompiuterių greitis Tai yra priežastis, kodėl aš gaunu darbalaukyje, taip pat nešiojamas, kaip aš noriu atnaujinti, kai reikia Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Jums galėtų atnaujinti CPU, tačiau reikia patvirtinti aušinimo nustatymus galima valdyti papildoma atliekų šilumai ir kad lappy būtų pakankamai įtampos. Tai nėra pagrindinis darbas, tačiau vėl reikės patikrinti iš anksto į montavimo. Galite pereiti prie greitesnio hdd, bet tai tik į naudą pakrovimo žaidimai mažinant apkrovos metu. Pridėjus papildomų RAM padės kai multitasking, kaip aš manau, jūs integruotas grafinis sprendimas taip įtraukdama papildomus avinas negali padėti, kad ji pavogs tai RAM ištekliai iš RAM, tad ji tikriausiai bus maxed out bet kokiu atveju, nepriklausomai nuo to, ar ne pridėsite daugiau. Nors jie turi į BIOS atrodo įsitikinti GPU yra skirti pati didžiausia suma RAM.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Modernizavimas "My Computer", skirtame žaidime. | thaull | General Hardware Chat | 2 | 9 liepa 2009 12:09 |
| GeForce Go | jeystone | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 10 sausis 2009 01:56 |
| GeForce Go | adamjm | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 11 rugsėjis 2008 12:08 |
| Geriausi žaidimų nešiojamas kompiuteris už pagal 450 | mxmad32 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 58 | Lapkritis 17, 2007 15:52 |
| Tikėdamiesi kas gali padėti | acgillib | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Birželis 23, 2007 08:27 |
| Temos įrankiai | |
| |