mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Im cer uzlabot savu klēpjdatoru spēļu!!

Reply

Thread Tools
Old Septembris 20, 2007, 16:39
New Member Group

Tā i got my laptop, HP compaq PRESARIO C300, es līdz šim bija ļoti apmierināti ar savu sniegumu. Tomēr es nesen sāka spēlēt tīklā spēles vai MMOs. Tā ir bijusi liela ietekme uz manu 1gig Ram, 120GB Hard Drive, Intel patiesu (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz System (slikta grafika, lēnāka reakcija, zems slodzes). IVE bijis vēlas uzlabot savu sistēmu, taču man nekad nav saprotams, vai vajadzīgas, lai izprastu, kā, pērkot grafikas karti vai modernizāciju manu Ram. Mans interneta savienojums ir tik labi, kā mēs šeit Īrijā.

Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, ja 3 gigs RAM dos jebkāda starpība, un ko varētu man to, ko meklē, ja im pērkot grafikas karti (pulkstenis reizes)

Arī IVE bijis daudzās vietās meklē padomus un daži amati, sakot, ka 3 gigs RAM paradis izdarīt jebkādas izmaiņas manu ātrumu, ja vien im zema atmiņa, bet negatīva vienmēr māca vairāk Ram u got ātrāk tas notiek.

pateicība
Old Septembris 20, 2007, 16:58
Donors Group

Aizmirstiet par izmantojot 3GB RAM.
2GB Ram divkāršā kanālā būs labāki 3GB.Assuming jums Laptop atbalsta dual channel.
Fast datori ir ātri, jo faktoru kombinācijas.
Upgrading sastāvdaļas klēpjdators ir dārgs un ne vienmēr ir iespējama.
Jūs varat pievienot vairāk atmiņas, un ka tas palīdzēs, bet par jaunu spēles jūsu procesors ir salīdzinoši lēni un borta grafikas tās neplāno samazināt to.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Septembris 20, 2007, 17:26
New Member Group

to pieņemot, i var atbalstīt divu kanālu, kas slikti uzzināt, cik drīz vien es zināt kā būtu u iesaka iegādāties 2gig uzlabot un būtu grahics karte ir mans labākais opion?
Old Septembris 20, 2007, 18:29
Donors Group

Jā tas būtu labākais risinājums, bet tas pat iespējams uzlabot ar Compaq Presario C300 grafika?
Nevaru atrast nevienu info par modernizācijas to.
Old Septembris 20, 2007, 20:58
Donors Group

Nē, tur bija īss flirts ar centieniem panākt vienotu uzlabot kritērijus lappy's in veidā MXM. Bet tas nekad novilka. Pārāk daudz problēmu ar ražotājiem, šasijas, kas vēlas doties dažādos maršrutos ar shēmām un citiem jautājumiem.

Tikai no zīmoliem man zināms, piedāvāt to (tās nav tagad) ir Alienware, Dell un Roks. Tas bija apmēram pāris gadu atpakaļ, ka tie pakāpeniski iespēju out.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 21, 2007, 06:49
New Member Group

tik citiem vārdiem ive got datora dat i cant uzlabot?
Old Septembris 21, 2007, 07:00
Donors Group

tas ir ļoti grūti uzlabot laptops .... parasti tie ir uz kuģa, grafikas karti (I think thats ko tā sauc) un procesors ir faktiski uz mātesplatē (tas nozīmē, Jūs nevar ņemt to off) ... bet jūs varētu uzlabot ram uzlabot datoru ātrums
Tas ir iemesls, kāpēc es esmu saņemt darbvirsmu, kā arī klēpjdatoru, cik vēlos, lai uzlabotu kad tas ir nepieciešams

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Septembris 21, 2007, 12:09
Donors Group

Quote:
Originally Posted by kevinmcnicholas View Post
tik citiem vārdiem ive got datora dat i cant uzlabot?

Jūs, iespējams, varētu uzlabot CPU, taču būtu nepieciešams apstiprināt dzesēšanas uzstādīšanas var rīkoties ar papildu siltuma pārpalikuma un ka lappy nodrošinātu pietiekamu spriegumu. Tas nav galvenais darbs, bet, atkal, nepieciešams pārbaudes veic pirms uzstādīšanas.

Jūs varētu uzlabot, lai ātrāk hdd, bet tikai labumu iekraušana spēles, samazinot slodzi reizes.

Pievienojot papildus ram palīdz kad vairākuzdevumu kā es uzskatu jums integrēto grafikas risinājumu, lai, pievienojot papildus ram nepalīdzēs ar to kā tas nozog tas ram resursus sistēmas ram, tāpēc, iespējams, būs izsmelts jebkurā gadījumā neatkarīgi no tā, vai jums pievienot vairāk.

Kaut arī viņiem ir savas skatās BIOS, lai pārliecinātos, GPU ir sadalīt pati maksimālā summa RAM.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.