![]() |
|
| |||
| |||
| Tā i got my laptop, HP compaq PRESARIO C300, es līdz šim bija ļoti apmierināti ar savu sniegumu. Tomēr es nesen sāka spēlēt tīklā spēles vai MMOs. Tā ir bijusi liela ietekme uz manu 1gig Ram, 120GB Hard Drive, Intel patiesu (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz System (slikta grafika, lēnāka reakcija, zems slodzes). IVE bijis vēlas uzlabot savu sistēmu, taču man nekad nav saprotams, vai vajadzīgas, lai izprastu, kā, pērkot grafikas karti vai modernizāciju manu Ram. Mans interneta savienojums ir tik labi, kā mēs šeit Īrijā. Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, ja 3 gigs RAM dos jebkāda starpība, un ko varētu man to, ko meklē, ja im pērkot grafikas karti (pulkstenis reizes) Arī IVE bijis daudzās vietās meklē padomus un daži amati, sakot, ka 3 gigs RAM paradis izdarīt jebkādas izmaiņas manu ātrumu, ja vien im zema atmiņa, bet negatīva vienmēr māca vairāk Ram u got ātrāk tas notiek. pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aizmirstiet par izmantojot 3GB RAM.
2GB Ram divkāršā kanālā būs labāki 3GB.Assuming jums Laptop atbalsta dual channel. Fast datori ir ātri, jo faktoru kombinācijas. Upgrading sastāvdaļas klēpjdators ir dārgs un ne vienmēr ir iespējama. Jūs varat pievienot vairāk atmiņas, un ka tas palīdzēs, bet par jaunu spēles jūsu procesors ir salīdzinoši lēni un borta grafikas tās neplāno samazināt to. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| to pieņemot, i var atbalstīt divu kanālu, kas slikti uzzināt, cik drīz vien es zināt kā būtu u iesaka iegādāties 2gig uzlabot un būtu grahics karte ir mans labākais opion? |
|
| |||
| |||
| Jā tas būtu labākais risinājums, bet tas pat iespējams uzlabot ar Compaq Presario C300 grafika? Nevaru atrast nevienu info par modernizācijas to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tur bija īss flirts ar centieniem panākt vienotu uzlabot kritērijus lappy's in veidā MXM. Bet tas nekad novilka. Pārāk daudz problēmu ar ražotājiem, šasijas, kas vēlas doties dažādos maršrutos ar shēmām un citiem jautājumiem. Tikai no zīmoliem man zināms, piedāvāt to (tās nav tagad) ir Alienware, Dell un Roks. Tas bija apmēram pāris gadu atpakaļ, ka tie pakāpeniski iespēju out.
|
| |||
| |||
| tik citiem vārdiem ive got datora dat i cant uzlabot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
tas ir ļoti grūti uzlabot laptops .... parasti tie ir uz kuģa, grafikas karti (I think thats ko tā sauc) un procesors ir faktiski uz mātesplatē (tas nozīmē, Jūs nevar ņemt to off) ... bet jūs varētu uzlabot ram uzlabot datoru ātrums Tas ir iemesls, kāpēc es esmu saņemt darbvirsmu, kā arī klēpjdatoru, cik vēlos, lai uzlabotu kad tas ir nepieciešams Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Jūs, iespējams, varētu uzlabot CPU, taču būtu nepieciešams apstiprināt dzesēšanas uzstādīšanas var rīkoties ar papildu siltuma pārpalikuma un ka lappy nodrošinātu pietiekamu spriegumu. Tas nav galvenais darbs, bet, atkal, nepieciešams pārbaudes veic pirms uzstādīšanas. Jūs varētu uzlabot, lai ātrāk hdd, bet tikai labumu iekraušana spēles, samazinot slodzi reizes. Pievienojot papildus ram palīdz kad vairākuzdevumu kā es uzskatu jums integrēto grafikas risinājumu, lai, pievienojot papildus ram nepalīdzēs ar to kā tas nozog tas ram resursus sistēmas ram, tāpēc, iespējams, būs izsmelts jebkurā gadījumā neatkarīgi no tā, vai jums pievienot vairāk. Kaut arī viņiem ir savas skatās BIOS, lai pārliecinātos, GPU ir sadalīt pati maksimālā summa RAM.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |