![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ponieważ mam mój laptop, HP Compaq Presario C300, do tej pory byłem bardzo zadowolony z jego wyników. Jednak ostatnio zaczął grać gier sieciowych lub MMOs. To miało duży wpływ na moje 1gig RAM, 120GB dysk twardy, Intel prawdziwej (R) Dual Core 160Ghz, 160 GHz System (słabe grafiki, wolniej odpowiedzi, niski poziom obciążenia). Ive Been Looking poprawy mojego systemu, jednak nigdy nie rozumie lub potrzebnych do zrozumienia sposobu, w zakupie karty graficznej lub modernizacji mojej pamięci RAM. Moje połączenie z internetem jest tak dobre, jak mamy tu w Irlandii. Czy ktoś proszę mi powiedzieć, jeśli 3 koncerty RAM będzie żadnej różnicy, a co być może i szuka im przy zakupie karty graficznej (zegar razy) Również ive był w wielu miejscach szukają porad i niektóre posty, że 3 koncerty RAM wont dokonać jakichkolwiek zmian do mojej prędkości, chyba że im brakować pamięci, ale zawsze nauczał ive bardziej Ram i dostałem szybciej to idzie. dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapomnij o korzystaniu z 3GB pamięci RAM.
2GB RAM w Dual Channel, uzyska lepsze wyniki 3GB.Assuming jest Laptop obsługuje Dual Channel. Szybkie komputery szybko z powodu kombinacji czynników. Aktualizacja komponentów w laptopach jest drogie i nie zawsze jest możliwe. Możesz dodać więcej pamięci oraz, że pomoże, ale nowe gry procesora jest stosunkowo powolny i grafiki na pokładzie nie będzie go wyciąć. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I tak przy założeniu mogą wspierać Dual Channel, który źle dowiedzieć się tak szybko, jak wiem, jak będzie u sugerują zakup 2gig upgrade i stanowiłoby grahics karta jest moją najlepszą opion? |
|
| |||
| |||
| Tak, że byłby najlepszym rozwiązaniem, ale jest to jeszcze możliwe uaktualnienia grafiki w Compaq Presario C300? I cant znaleźć żadnych informacji o jej modernizacji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie był krótki flirt z dokonaniem aktualizacji jednolitych kryteriów lappy's w formie mxm. Ale nigdy nie nabrał rozpędu. Zbyt wiele problemów z producentami z podwozia ", którzy chcą iść różnymi drogami z układów i inne kwestie. Jedynym I've znanych marek, aby zaproponować mu (nie teraz) są Alienware, Dell oraz Rock. To było około kilku rok temu, że możliwość stopniowej obecnie.
|
| |||
| |||
| to innymi słowy ive got komputera dat i cant uaktualnienia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Bardzo trudno jest uaktualnienie laptopów .... zazwyczaj mają na pokładzie karty graficznej (i think thats what its called) i procesora jest faktycznie na płycie głównej (czyli you cant take it off) ... ale można uaktualnić barana do poprawy szybkości komputerów dlatego ja dostaję pulpit jak również laptopa jak chcę uaktualnić w razie potrzeby My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Można potencjalnie upgrade procesora, ale musiałaby potwierdzić chłodzenia konfiguracji może obsługiwać dodatkowe ciepła odpadowego oraz że lappy stanowiłyby wystarczający napięcia. To nie jest poważne zadanie, ale znowu musiałby sprawdzić przed instalacją. Można uaktualnić do szybszego hdd ale tylko korzyści ładowanie gry poprzez zmniejszenie obciążenia razy. Dodanie dodatkowych barana pomoże przy multitasking jak wierzę masz zintegrowane rozwiązanie grafiki tak dodając barana nie pomoże z tym jak kradnie to barana środków z systemu barana, więc będzie prawdopodobnie maxed obecnie i tak niezależnie od tego, czy można dodać więcej. Chociaż nie ma się w systemie BIOS, aby upewnić się, że GPU jest przydzielanie sobie maksymalną ilość pamięci RAM.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |