mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Im în speranţa de a îmbunătăţi sistemul meu laptop pentru jocuri!

Reply

Thread Tools
Old 20 Sep 2007, 16:39
Noile state Group

Default Im în speranţa de a îmbunătăţi sistemul meu laptop pentru jocuri!

Deoarece mi-am luat laptop, un HP Compaq presario C300, până acum, am fost foarte fericit cu performanţa. Cu toate acestea am inceput recent joc jocuri în reţea sau MMOs. Aceasta a avut un mare efect asupra mea 1gig RAM, 120GB hard drive, Intel veritabil (R) Dual Core 160Ghz, 160 Ghz System (săraci grafica, mai lent de răspuns, rată scăzută de sarcină). Ive căutat să îmbunătăţească sistemul meu, cu toate acestea nu am înţeles sau necesare pentru a înţelege cum, prin cumpararea placă grafică sau modernizarea meu Ram. Meu de conexiune la internet este la fel de bine ca am ajuns aici, în Irlanda.

Poate cineva te rog, spune-mi dacă 3 gigs de RAM va face nici o diferenţă şi de ceea ce ar putea fi i cautam, atunci când cumpără un im placă grafică (ceas ori)

De asemenea, ive fost pe mai multe site-uri de căutat pentru sfaturi, iar unele au posturi de a spune că 3 gigs de RAM obiceiul face orice pentru a-mi schimba viteza, cu excepţia cazului în care im scăzut la memorie, dar întotdeauna ive predat mai multe Ram u-a merge mai repede.

mulţumesc
Old 20 Sep 2007, 16:58
Grupul de donator

Uita despre utilizarea 3GB de RAM.
2 GB de RAM in dual canal va performant 3GB.Assuming vă sprijină Laptop dual channel.
Rapide computere sunt de repede, pentru că de o combinaţie de factori.
Actualizarea componentelor într-un laptop este costisitoare şi nu întotdeauna este posibil.
Puteţi adăuga mai multă memorie şi care vă va ajuta, dar pentru jocuri noi vă procesor este relativ lent şi grafică la bord nu sunt de gând să-l tai.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 20 Sep 2007, 17:26
Noile state Group

presupunând că aşa i pot sprijini dual canal, care bolnav afla cât de curând ştiu cum, şi-ar sugera să cumpere o 2gig upgrade şi ar fi o carte de grahics meu cel mai bun opion?
Old 20 Sep 2007, 18:29
Grupul de donator

Da asta ar fi cea mai bună opţiune, dar este posibil chiar să faceţi upgrade de grafică în Compaq Presario C300?
I cant găsi orice informaţii cu privire la modernizarea acestuia.
Old 20 Sep 2007, 20:58
Grupul de donator

Nu, nu a existat o scurta flirt cu efectuarea unui upgrade criterii uniforme pentru lappy scris în formă de MXM. Dar niciodată nu a decolat. Prea multe probleme cu producătorii de şasiu "care doresc să merg diferite trasee cu machete şi alte probleme.

Singurul brand-am cunoscut pentru a oferi o (ele nu acum) sunt Alienware, Dell si Rock. Asta a fost în jur de o pereche de an în urmă că acestea etape opţiunea afară.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 21 Sep 2007, 06:49
Noile state Group

deci, cu alte cuvinte ive-am dat un computer i cant upgrade?
Old 21 Sep 2007, 07:00
Grupul de donator

este foarte greu pentru a face upgrade laptop-uri .... De obicei, acestea au o placă grafică la bord (cred că ceea ce sa numit thats) şi este, de fapt, procesor de pe placa de bază (sensul tine cant lua-o) ... dar ai putea upgrade de RAM pentru a îmbunătăţi viteza de calculatoare
Acesta este motivul pentru obtinerea Sunt un desktop, precum şi un laptop aşa cum vreau să faceţi upgrade la nevoie

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 21 Sep 2007, 12:09
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de kevinmcnicholas View Post
deci, cu alte cuvinte ive-am dat un computer i cant upgrade?

Ai putea eventual upgrade de procesor, dar ar avea nevoie pentru a confirma setarea de răcire se pot ocupa de extra deşeuri de căldură şi de faptul că ar putea oferi lappy destul de tensiune. Asta nu este un important loc de muncă, dar, din nou, ar trebui verificat înainte de instalare.

Aţi putea să faceţi upgrade la un HDD mai rapid, dar ar beneficia doar de încărcare jocuri prin reducerea încărcăturii ori.

Adăugarea extra RAM va ajuta, atunci când multitasking ca Cred că aveţi o soluţie grafică integrată deci adăugând extra ram nu va ajuta cu faptul că, astfel cum aceasta este Sustrage RAM resurselor din sistemul de RAM, deci va fi probabil în maxed oricum, indiferent dacă sunt sau nu adăugaţi mai multe.

Deşi nu trebuie să aruncaţi o privire în BIOS-ul pentru a vă asigura că GPU este alocarea sine valoarea maximă a memoriei RAM.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje