![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že aj môj notebook, HP Compaq Presario C300, som bol až doteraz veľmi spokojný s jeho výkonom. Avšak aj nedávno začal hrať sieťové hry alebo MMOs. To má veľký vplyv na môj 1GIG Ram, 120gigabajt pevný disk, Intel skutočné (R) Core 160Ghz Duální, 160 Ghz systému (zlá grafika, pomalšie reakcie, nízka miera zaťaženia). Ive hledal na zlepšenie môjho systému, však jsem nikdy rozumieť, alebo potrebné na pochopenie, ako by kúpu grafickej karty alebo modernizácie môj Ram. Moje pripojenie k internetu je tak dobré, ako sme sa tu v Írsku. Môže niekto, prosím, povedzte mi, jestli 3 koncerty RAM bude nejaký rozdiel, a čo by mohlo byť aj keď hľadáte im kúpu grafickej karty (hodiny krát) IVE bol tiež na mnohých miestach hľadajú radu a niektoré príspevky, že 3 koncerty RAM zvyknutý vykonávať žiadne zmeny na mojej rýchlosti, ak im málo pamäte, ale IVE vždycky učil viac Ram a dostal rýchlejšie to chodí. vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zabudnite na použitie 3gigabajt RAM.
2 GB RAM v duálnym kanálom bude prekonať 3GB.Assuming ste Laptop podporuje duální kanál. Rýchle počítačov sa rýchlo vďaka kombinácii rôznych faktorov. Aktualizácia komponent v notebooku je drahé a nie vždy je to možné. Môžete pridať viac pamäte a že pomôže, ale na nové hry vášho procesora je pomerne pomalý, grafika je na palube, a nebudem ju znížiť. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| tak aj za predpokladu môže podporovať duálny kanál, ktorý zle zistiť, akonáhle som vedieť, ako by u navrhnúť kúpu 2giga a upgrade by grahics karty je môj najlepší opion? |
|
| |||
| |||
| Áno, že by bolo najlepšie riešenie, ale je to ešte možné upgradovať grafiku na Compaq Presario C300? I cant nájsť žiadne info o modernizáciu to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, bol stručný flirtovania s vytváranie jednotných kritérií pre upgrade Lappy to vo forme MXM. Ale nikdy sa nevypne. Príliš veľa problémov s výrobcami podvozku 'chcú ísť rôznych trasách sa schém a ďalších otázkach. Jedinou značiek jsem je známe, že ponuka je (ne hned) sa Alienware, Dell a Rock. To bolo asi pred pár rokmi roka, že sa postupne možnosť von.
|
| |||
| |||
| takže inými slovami IVE dostal počítač dát i cant upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
je veľmi ťažké upgrade notebooky .... zvyčajne majú na palube s grafickou kartou (aj to je myslím to, čo nazýva svoje) a procesor je skutočne na základnej doske (teda vás dotírat brať ho) ... ale mohli ste upgrade ram na zlepšenie rýchlosti počítačov To je tiež dôvod, prečo som sehnat desktopu i notebooku, ako som chcel upgrade v prípade potreby Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Ty by mohli potenciálne upgrade procesora, ale museli by potvrdiť chladenie nastavenie zvládne extra odpadové teplo, a že by Lappy poskytovať dostatok napätia. To však nie je hlavné zamestnanie, ale opäť by bolo potrebné mimo kontroly pred inštaláciou. Tie by mohli prejsť na rýchlejší hdd, ale bude iba využívať ložnej hry znížením zaťaženia krát. Pridanie extra ram pomôže pri multitasking, ako som presvedčený, že máte integrované grafické riešenie, tak pridaním extra ram nebude pomôžu s tým, že kradne je to ram prostriedky zo systému ram, tak to bude pravdepodobne maxed von tak ako tak bez ohľadu na to, či budete pridávať ďalšie. Hoci to sa pozrieť v BIOSu, aby sa ubezpečil, že GPU je prideľuje sama maximálne množstvo pamäte RAM.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |