мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Им надају да побољшају мој лаптоп за гаминг!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. сеп 2007, 16:39
Нови члан групе

Default Им надају да побољшају мој лаптоп за гаминг!

Будући да ја је добио мој лаптоп је ХП компаније Цомпак пресарио Ц300, био сам до сада јако срећан са својом најбоље,. Међутим недавно сам почео свирати мрежне игре или ММОс. То је имало велики утицај на мој 1гиг Рам, 120ГБ хард диск, оригинални Интел (Р) Дуал Цоре 160Гхз, 160 ГХз Сыстем (сиромашни графика, спорији одзив, ниска стопа оптерећења). Иве био хандсоме за побољшање мој систем, ипак ЈА никада разумети или је потребно да схвате како је, уз куповину графичке картице или надоградњу моје РАМ. Мој интернет веза је као добар као што ми се овде у Ирској.

Може ли неко молим реците мене ако наступе 3 од овна, учиниће све разлике, а што би могло бити и када им у потрази за куповину графичке картице (сат времена)

Такође иве био на многим локацијама у потрази за савет, а неке су постс рекавши да наступе у Рам 3 обичај направити никакве промјене у моје брзине, осим ако им ниске на меморију, али имам још увек учио у Рам је добио брже иде.

хвала
Old 20. сеп 2007, 16:58
Донаторска Група

Заборавите помоћу 3ГБ РАМ-а.
2ГБ РАМ у дуал канал ће вам надиграти 3ГБ.Ассуминг Лаптоп подржава дуал канал.
Брзи рачунара брзо због комбинације фактора.
Надоградња компоненте у лаптоп је скупа и није увек могуће.
Можете додати више меморије, те да ће помоћи, али за нове игре ваш процесор је релативно спор и онбоард графика се неће смањити га.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 20. сеп 2007, 17:26
Нови члан групе

тако да ја могу претпостављив суппорт дуал канала који болестан сазнати чим знам како би у предлажемо куповину 2гиг надоградити и који би једног грахицс картице бити мој најбољи опион?
Old 20. сеп 2007, 18:29
Донаторска Група

Да то би била најбоља опција, али је то још могуће надоградити графику у предузећа Цомпак Пресарио Ц300?
Ја лицемјерје наћи било који инфо ал̌урирате на њега.
Old 20. сеп 2007, 20:58
Донаторска Група

Нопе, ту је кратки флерт са израде јединствене критеријуме за надоградњу лаппы'с у облику МКСМ. Али то никада није скинула. Превише проблема са произвођачима шасије 'желе да иду са различитих праваца изгледа и друга питања.

Једини марки зна да сам га (не сад) су Алиенуаре, Делл и роцка. То је било око пар година пре да фазама опцију оут.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 21. сеп 2007, 06:49
Нови члан групе

тако и у другим ријечима Иве гот рачунару тата и цант упграде?
Old 21. сеп 2007, 07:00
Донаторска Група

врло је тешко надоградити лаптоп .... Они обично имају онбоард графичке картице (ја мислити тај што његова зове), а заправо је процесор на матичној плочи (што значи да га не могу искључити) ... али ти би могао надоградити рам у побољшању брзине рачунара
То је разлог зашто сам узимајући десктоп као лаптоп, као и желите надоградити по потреби

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 21. сеп 2007, 12:09
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы кевинмцницхолас View Post
тако и у другим ријечима Иве гот рачунару тата и цант упграде?

Могло би потенцијално упграде ЦПУ, али би требало да потврди хлађења сетуп може носити са помоћним отпадна топлина и да ће обезбедити довољно лаппы напон. То није велики посао, али опет, треба цхецкинг оут пре инсталације.

Могло би надоградите на ХДД брже него би само корист учитава игре смањивањем оптерећења пута.

Додавање додатног РАМ-а ће помоћи при вишезадаћност као Вјерујем имате интегрисано решење графика екстра рам додајући да неће помоћи са тим јер то је ован стеалс ресурса из система рам, тако да ће вероватно бити максед оут Аныуаы, без обзира да ли или не ако додате више.

Иако имају поглед у БИОС-у да ли је ГПУ расподјели сама максимална количина РАМ-а.

-Каноакавирус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. тхаулл Генерал Хардуаре Цхат 2 9. јула 2009 12:09
Гаминг Лаптоп јеыстоне Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 10 јануар 2009 01:56
Гаминг Лаптоп адамјм Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 11. сеп 2008 12:08
Најбољи гаминг лаптоп за под 450 мксмад32 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 58 17 новембар 2007 15:52
Надајући неко може помоћи ацгиллиб Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 23. јуна 2007 08:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц