![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Будући да ја је добио мој лаптоп је ХП компаније Цомпак пресарио Ц300, био сам до сада јако срећан са својом најбоље,. Међутим недавно сам почео свирати мрежне игре или ММОс. То је имало велики утицај на мој 1гиг Рам, 120ГБ хард диск, оригинални Интел (Р) Дуал Цоре 160Гхз, 160 ГХз Сыстем (сиромашни графика, спорији одзив, ниска стопа оптерећења). Иве био хандсоме за побољшање мој систем, ипак ЈА никада разумети или је потребно да схвате како је, уз куповину графичке картице или надоградњу моје РАМ. Мој интернет веза је као добар као што ми се овде у Ирској. Може ли неко молим реците мене ако наступе 3 од овна, учиниће све разлике, а што би могло бити и када им у потрази за куповину графичке картице (сат времена) Такође иве био на многим локацијама у потрази за савет, а неке су постс рекавши да наступе у Рам 3 обичај направити никакве промјене у моје брзине, осим ако им ниске на меморију, али имам још увек учио у Рам је добио брже иде. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заборавите помоћу 3ГБ РАМ-а.
2ГБ РАМ у дуал канал ће вам надиграти 3ГБ.Ассуминг Лаптоп подржава дуал канал. Брзи рачунара брзо због комбинације фактора. Надоградња компоненте у лаптоп је скупа и није увек могуће. Можете додати више меморије, те да ће помоћи, али за нове игре ваш процесор је релативно спор и онбоард графика се неће смањити га. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| тако да ја могу претпостављив суппорт дуал канала који болестан сазнати чим знам како би у предлажемо куповину 2гиг надоградити и који би једног грахицс картице бити мој најбољи опион? |
|
| |||
| |||
| Да то би била најбоља опција, али је то још могуће надоградити графику у предузећа Цомпак Пресарио Ц300? Ја лицемјерје наћи било који инфо ал̌урирате на њега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе, ту је кратки флерт са израде јединствене критеријуме за надоградњу лаппы'с у облику МКСМ. Али то никада није скинула. Превише проблема са произвођачима шасије 'желе да иду са различитих праваца изгледа и друга питања. Једини марки зна да сам га (не сад) су Алиенуаре, Делл и роцка. То је било око пар година пре да фазама опцију оут.
|
| |||
| |||
| тако и у другим ријечима Иве гот рачунару тата и цант упграде? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
врло је тешко надоградити лаптоп .... Они обично имају онбоард графичке картице (ја мислити тај што његова зове), а заправо је процесор на матичној плочи (што значи да га не могу искључити) ... али ти би могао надоградити рам у побољшању брзине рачунара То је разлог зашто сам узимајући десктоп као лаптоп, као и желите надоградити по потреби Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Могло би потенцијално упграде ЦПУ, али би требало да потврди хлађења сетуп може носити са помоћним отпадна топлина и да ће обезбедити довољно лаппы напон. То није велики посао, али опет, треба цхецкинг оут пре инсталације. Могло би надоградите на ХДД брже него би само корист учитава игре смањивањем оптерећења пута. Додавање додатног РАМ-а ће помоћи при вишезадаћност као Вјерујем имате интегрисано решење графика екстра рам додајући да неће помоћи са тим јер то је ован стеалс ресурса из система рам, тако да ће вероватно бити максед оут Аныуаы, без обзира да ли или не ако додате више. Иако имају поглед у БИОС-у да ли је ГПУ расподјели сама максимална количина РАМ-а.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. | тхаулл | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 9. јула 2009 12:09 |
| Гаминг Лаптоп | јеыстоне | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 10 јануар 2009 01:56 |
| Гаминг Лаптоп | адамјм | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 11. сеп 2008 12:08 |
| Најбољи гаминг лаптоп за под 450 | мксмад32 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 58 | 17 новембар 2007 15:52 |
| Надајући неко може помоћи | ацгиллиб | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 23. јуна 2007 08:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |