az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Im oyun için dizüstü geliştirmek için umut!

Reply

Konu Araçları
Old 20. Eylül 2007, 16:39
Yeni Üye Grubu

Default Im oyun için dizüstü geliştirmek için umut!

Çünkü benim dizüstü bilgisayar, HP Compaq Presario C300 var, ben şimdiye kadar çok performansı ile mutlu oldu. Ancak ben son ağ oyunlar veya MMOs çalmaya başladı. Bu) Çift Çekirdekli 160Ghz, 160 Ghz Sistemi (kötü grafikleri, yavaş tepki yükün, düşük oranı) Benim 1gig Ram, 120GB sabit disk, Intel orijinal (R büyük bir etkisi olmuştur. Ive benim sistem geliştirmek için, ancak ben anladım hiç arıyordum veya anlamak için nasıl bir grafik kartı satın alma veya Ram yükseltildikten. Biz burada İrlanda bin Benim internet bağlantısı kadar iyidir.

Birisi eğer RAM 3 Gb'lik bir ayırım yapmak ve ne zaman sohbet bir grafik kartı (saat kere satın alma için) arıyor olabilir söyle lütfen

Ayrıca ive birçok site tavsiye arayan hayatı ve bazı mesajlar sürece Sohbet bellek miktarı düşük olduğu Ram alışmış 3 indir benim hızını, herhangi bir değişiklik yaparsanız, ama ive her zaman daha fazla Ram U öğretti mi gidiyor hızlı söyleyerek var.

teşekkürler
Old 20. Eylül 2007, 16:58
Bağış Grubu

3GB Ram kullanarak unut.
2GB RAM, çift kanal size Dizüstü çift kanallı destekler 3GB.Assuming performans.
Hızlı bilgisayarlar hızlı faktörlerin bir birleşimi nedeniyle vardır.
Dizüstü bileşenleri güncellenmesi ve her zaman mümkün değildir pahalı.
Daha fazla bellek ekleyebilirsiniz ve yardımcı olacaktır ama yeni oyunlar için işlemci nispeten yavaş ve Teknede grafik Kesmeye devam değildir.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 20. Eylül 2007, 17:26
Yeni Üye Grubu

Bunu varsayarak ben kötü bir an nasıl, u bir 2gig yükseltme satın alma ve öneriler bir grahics kartı en iyi opion olacağını biliyorum öğrenmek çift kanal destek alabilirim?
Old 20. Eylül 2007, 18:29
Bağış Grubu

Evet, en iyi seçenek olabilir ancak bu bile Compaq Presario C300 yılında grafik yükseltme mümkündür?
Bunu yükseltmek herhangi bir bilgi bulmak cant.
Old 20. Eylül 2007, 20:58
Bağış Grubu

Hayır, orada lappy MXM şeklinde's için bir üniforma yükseltme kriterleri yaparken ile kısa bir macera oldu. Ama çıkardım asla. Ve şasi 'düzenleri ve diğer konuları farklı rotalar gitmek isteyen ve üreticileri ile çok fazla sorun.

Ben bilinen sonra tek marka teklif için (bunlar var şimdi) Alienware, Dell ve Rock vardır. Bu yıl önce bu seçeneği çıkışı aşamalı's bir çift civarında oldu.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 21. Eylül 2007, 06:49
Yeni Üye Grubu

Bunu başka bir deyişle ive i cant yükseltme bir bilgisayar dat var mı?
Old 21. Eylül 2007, 07:00
Bağış Grubu

çok .... dizüstü bilgisayarlar yükseltme zor genellikle bir Teknede grafik kartına sahip (i anakart) ve işlemci aslında üzerine ne denir that (bunu çıkarmak cant anlamı) düşünüyorum ... ama siz bilgisayar hızını artırmak için bellek yükseltme olabilir
Bu nedenle ben gerektiğinde yükseltme istiyorum Neden yanı sıra bir dizüstü bir masaüstü elde am

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 21. Eylül 2007, 12:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by kevinmcnicholas View Post
Bunu başka bir deyişle ive i cant yükseltme bir bilgisayar dat var mı?

Bunlar potansiyel, ancak CPU yükseltme ve ekstra atık ısı hallederim bu lappy yeterli gerilim sağlayacaktır Soğutma ayarı onaylamak için gerekir. Bu büyük bir iş değil, daha önceden kurulum için kontrol gerekir.

Bir hızlı HDD ama sadece yük kere azaltarak oyunlar yükleme yararı olacağını yükseltmek olabilir.

İlave RAM ekleme zaman sana böylece olarak belleğe kaynakları sistem RAM's from çaldı yardım değil, bu yüzden büyük olasılıkla zaten ne olursa olsun dışarı maxed olacak ek RAM ekleyerek bir entegre grafik çözümü düşünüyorsanız olarak çok yardımcı olacak olsa da olmasa da daha ekleyin.

Bu GPU kendisini RAM maksimum tutarı tahsis emin olmak için BIOS bir göz rağmen yapmak.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından