менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Im надії поліпшити свій ноутбук для ігор!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 вересня 2007, 16:39
Нові члени групи

Default Im надії поліпшити свій ноутбук для ігор!!

Оскільки я отримав ноутбук, HP Compaq Presario C300, я до сих пір дуже задоволений своєї роботи. Проте нещодавно я почав грати в ігри або мережі спостерігачів за морських ссавців. Вона мала великий вплив на мою 1gig RAM, 120GB Hard Drive, Intel справжніх (R) Dual Core 160Ghz, 160 ГГц система (бідні графіка, повільне реагування, низький рівень навантаження). Ive шукали поліпшити свої системи, однак я ніколи не розумів або необхідно зрозуміти, яким чином, купуючи відеокарту або модернізації мого Рам. З'єднання з Інтернетом так добре, як ми сюди потрапили в Ірландії.

Може хтось будь ласка, скажіть мені, якщо 3 Концерти пам'яті буде байдуже і що я міг би відшукати при покупці їм відеокарта (Times години)

Крім того, Ів була на багатьох сайтах шукайте поради і деякі з них говорили, що посади 3 гігабайтами оперативної Рам звичку робити будь-які зміни до моєї швидкості, якщо їм вистачає пам'яті, але Мені завжди вчили більш Рам U Got тим швидше вона йде.

спасибо
Old 20 вересня 2007, 16:58
Донор групи

Забудьте про використання 3 Гб оперативної пам'яті.
2 Гб оперативної пам'яті в двоканальному буде ефективніше 3GB.Assuming вас ноутбук підтримує двоканальну.
Швидко комп'ютерів швидко через поєднання ряду факторів.
Оновлення компонентів у ноутбуці є дорогою і не завжди можливо.
Ви можете додати більше пам'яті і, що допоможе, але і для нових ігор процесор досить повільний і бортового графіка не буде різати.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 20 вересня 2007, 17:26
Нові члени групи

Передбачаючи таке я можу підтримати Dual Channel, який жорстокого з'ясувати, як тільки я знаю, як би у запропонувати покупку 2gig оновлення і буде grahics карта буде моїм найкращим opion?
Old 20 вересня 2007, 18:29
Донор групи

Та це було б кращим варіантом, але це можливо навіть для модернізації графіки в Compaq Presario C300?
Я нахиляє знайти будь-яку інформацію про її оновлення.
Old 20 вересня 2007, 20:58
Донор групи

Ні, там було коротким флірт з прийняттям єдиних критеріїв для оновлення lappy у вигляді MXM. Але він ніколи не зняли. Занадто багато проблем з виробниками шасі бажаючі йти різними шляхами з макетами та інших питань.

Бренди тільки я знав запропонувати її (не зараз) є Alienware, Dell і Рок. Це було приблизно в парі рік тому, що вони поетапним варіантом Out.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 21 вересня 2007, 06:49
Нові члени групи

так само в інших словах Ive Got комп'ютер DAT Я нахиляє оновлення?
Old 21 вересня 2007, 07:00
Донор групи

це дуже важко модернізувати ноутбуки .... Зазвичай вони мають інтегрованих графічних карт (я думаю, що своє Thats називається) і процесор насправді на системній платі (тобто ви нахиляє Take It Off) ... але ви могли б підвищити RAM для поліпшення швидкості комп'ютери
Це причина, чому я отримую робочому столі, а також ноутбуків, як я хочу, коли необхідно оновлення

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 21 вересня 2007, 12:09
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав kevinmcnicholas View Post
так само в інших словах Ive Got комп'ютер DAT Я нахиляє оновлення?

Ви могли б потенційно оновлення процесора, але необхідно, щоб підтвердити установку охолодження може впоратися з додатковою відпрацьованого тепла, і що lappy б забезпечити достатню напругу. Це не основною роботою, але, знову ж таки, буде потрібно Checking Out до установки.

Ви можете перейти на швидкий жорсткий диск, але тільки піде на користь завантаженні ігор за рахунок зниження навантаження рази.

Додавання додаткових баран допоможе в багатозадачних середовищах, як я вважаю, що ви комплексного вирішення графічних тому додавання додаткових ОЗУ не допоможе з тим, як він вкрав RAM ресурсів з оперативної пам'яті, так що, ймовірно, буде максимізуючи будь-якому випадку, незалежно від того, чи ні Ви додати більше.

Хоча є подивитися в BIOS, щоб переконатися в ГПУ виділяє собі максимальний об'єм оперативної пам'яті.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. thaull Генеральний обладнання чат 2 9 липня 2009 12:09
Ігровий ноутбук jeystone Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 10 січня 2009 01:56
Ігровий ноутбук adamjm Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 11 вересня 2008 12:08
Краща гра для ноутбуків під 450 mxmad32 Ноутбуки, КПК & Mobiles 58 17 листопада 2007 15:52
Сподіваючись хтось може допомогти acgillib Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 23 червня 2007 08:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.