![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Оскільки я отримав ноутбук, HP Compaq Presario C300, я до сих пір дуже задоволений своєї роботи. Проте нещодавно я почав грати в ігри або мережі спостерігачів за морських ссавців. Вона мала великий вплив на мою 1gig RAM, 120GB Hard Drive, Intel справжніх (R) Dual Core 160Ghz, 160 ГГц система (бідні графіка, повільне реагування, низький рівень навантаження). Ive шукали поліпшити свої системи, однак я ніколи не розумів або необхідно зрозуміти, яким чином, купуючи відеокарту або модернізації мого Рам. З'єднання з Інтернетом так добре, як ми сюди потрапили в Ірландії. Може хтось будь ласка, скажіть мені, якщо 3 Концерти пам'яті буде байдуже і що я міг би відшукати при покупці їм відеокарта (Times години) Крім того, Ів була на багатьох сайтах шукайте поради і деякі з них говорили, що посади 3 гігабайтами оперативної Рам звичку робити будь-які зміни до моєї швидкості, якщо їм вистачає пам'яті, але Мені завжди вчили більш Рам U Got тим швидше вона йде. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забудьте про використання 3 Гб оперативної пам'яті.
2 Гб оперативної пам'яті в двоканальному буде ефективніше 3GB.Assuming вас ноутбук підтримує двоканальну. Швидко комп'ютерів швидко через поєднання ряду факторів. Оновлення компонентів у ноутбуці є дорогою і не завжди можливо. Ви можете додати більше пам'яті і, що допоможе, але і для нових ігор процесор досить повільний і бортового графіка не буде різати. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Передбачаючи таке я можу підтримати Dual Channel, який жорстокого з'ясувати, як тільки я знаю, як би у запропонувати покупку 2gig оновлення і буде grahics карта буде моїм найкращим opion? |
|
| |||
| |||
| Та це було б кращим варіантом, але це можливо навіть для модернізації графіки в Compaq Presario C300? Я нахиляє знайти будь-яку інформацію про її оновлення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, там було коротким флірт з прийняттям єдиних критеріїв для оновлення lappy у вигляді MXM. Але він ніколи не зняли. Занадто багато проблем з виробниками шасі бажаючі йти різними шляхами з макетами та інших питань. Бренди тільки я знав запропонувати її (не зараз) є Alienware, Dell і Рок. Це було приблизно в парі рік тому, що вони поетапним варіантом Out.
|
| |||
| |||
| так само в інших словах Ive Got комп'ютер DAT Я нахиляє оновлення? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
це дуже важко модернізувати ноутбуки .... Зазвичай вони мають інтегрованих графічних карт (я думаю, що своє Thats називається) і процесор насправді на системній платі (тобто ви нахиляє Take It Off) ... але ви могли б підвищити RAM для поліпшення швидкості комп'ютери Це причина, чому я отримую робочому столі, а також ноутбуків, як я хочу, коли необхідно оновлення Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви могли б потенційно оновлення процесора, але необхідно, щоб підтвердити установку охолодження може впоратися з додатковою відпрацьованого тепла, і що lappy б забезпечити достатню напругу. Це не основною роботою, але, знову ж таки, буде потрібно Checking Out до установки. Ви можете перейти на швидкий жорсткий диск, але тільки піде на користь завантаженні ігор за рахунок зниження навантаження рази. Додавання додаткових баран допоможе в багатозадачних середовищах, як я вважаю, що ви комплексного вирішення графічних тому додавання додаткових ОЗУ не допоможе з тим, як він вкрав RAM ресурсів з оперативної пам'яті, так що, ймовірно, буде максимізуючи будь-якому випадку, незалежно від того, чи ні Ви додати більше. Хоча є подивитися в BIOS, щоб переконатися в ГПУ виділяє собі максимальний об'єм оперативної пам'яті.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. | thaull | Генеральний обладнання чат | 2 | 9 липня 2009 12:09 |
| Ігровий ноутбук | jeystone | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 10 січня 2009 01:56 |
| Ігровий ноутбук | adamjm | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 вересня 2008 12:08 |
| Краща гра для ноутбуків під 450 | mxmad32 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 58 | 17 листопада 2007 15:52 |
| Сподіваючись хтось може допомогти | acgillib | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 23 червня 2007 08:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |