![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Текущата ми лаптоп е 4 години, и бързо се влошава. Тя може да тече едва Канцелария 2007 програми в същото време да имате, както и броя на корумпирани сектори на твърдия диск се увеличава геометрично. Ergo, имам нужда от нов. Аз бях гледаш на НР таблетката. По-конкретно член на серията TX2500, звено за подражание. Аз бях избран за тази серия по ред причини, не на последно място от които е текущия ми статут на студент. Аз съм учи инженерство, така рисуване и манипулиране на диаграми и структури е важно, и таблетката ще ми позволи да се отбелязва с клавиатура, а след това скица диаграми, както е необходимо. Какво прави сок посъветва? Трябва ли да се откажа от мечтите на таблетка достатъчно мощна, за да стартират програми (игри) на работния плот грубо ниво и все още да е полезен таблетка за инженеринг, и ще получите високо лаптоп края? HP TX2500 серия преносими компютри -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974 Сложност Извинете връзка, мислех, че TinyURL може да бъде проблем, в случай, че се свързва с неприятни места. |
|
| |||
| |||
| Бих казал, че ще зависи какъв по-важно за вас, ако сте посветен на курсовата си и т.н. Тогава няма да имате нужда да вилица милиони лири за nVidias най-скъпата графична карта, но предполагам ще се нуждаят от една доста прилична за движение 3D модели др Но наистина, неговите потребителски избор, ако искате да гледате HD филми и да играе на най-powerhungry игри, тогава да, вземи си по-скъпо, посветена лаптоп, но ако ти обръщам повече към сте работа, вие ще получите масло изучаване опит, а спестите малко пари. Лично моята най вариант би бил двете. Бих в идеалния случай трябва лаптоп за работа / с изучаване, и компютъра за нещо друго, но след това въпросите на пари.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мога да rememebr тъй като този пост и преди, така че съжалявам за късното отговор. Бих казала същото като 4D (Fordy (Форд) Оли основно, ако това е по-новите игри искат игра на таблетка, това няма да се случи, таблетки са направени за изготвяне и т.н. Да можете да получите доста добри такива, но те няма ми се нещо подобно на компютър. Но тогава пак, ако имате високо лаптоп края, тя все още няма да е същото като десктоп. Лично аз съм това, което смяташ да правиш (надявам се започне Uni във времето една година) е получите добър компютър купи (около декември Иш нови процесора, когато излезе), след това получи евтини (ISH) таблетка за работа, както аз съм също така се надява да направи един курс инженеринг.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все още ли си на лов за таблетка? Ако е така какво става тук? http://tinyurl.com/3mq78n
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря на тези, които сте отговорили. Не играя новите (след 2007) игри, имам едно чудовищно работния плот за това, но просто движение старите игри, че ми харесва да използвате за дълго време далеч от часовете между намиране нещо полезно да се направи. [Редактиране] Ето защо аз се избегне tinyurls: P |
|
| |||
| |||
| На по-полезно, бележка, и аз очаквам аз ще ви свалят за това, но ви смята за Mac? Имам една от държавите, и аз обичам моя! Много бързо и много за това много от привличане / CAD работа. И с полезността, която идва с Mac нарича Bootcamp, можете да инсталирате XP на напълно отделно подразделение, което можете да обувка в, както и когато трябва да се, ако искате да играете игри. За да използвате Bootcamp ви е нужно собствените си виждания за XP все пак. Аз също, че ми Mac XP работи по-добре от моя прозорец лаптоп в някои отношения! (Въпреки че на лаптопа е много стара като има предвид, MacBook не е). |
|
| |||
| |||
| Имам действително смята за Mac, срещу всички инстинкт и по-добро решение. Работата е там, знам как да получите XP и Vista работи точно така, както аз искам да, гладка, както може да се ... през повечето време, и аз се прибягва до Kubuntu, когато всичко върви wahoonie форма. Аз нямам време в момента, за да научите как да получите напълно новата операционна система танцува ми мелодия, и аз вероятно няма да имат каза време за добро дълго време. Такъв, какъвто е, което прави преминаването към самостоятелен изглед ще бъде достатъчно страшно, аз съм за смяна на операционни системи на виртуални машини за поправяне на грешки. |
|
| |||
| |||
| Приказен емфие, но бих стил силно reommend един Mac. Батерията е далеч превъзхожда всички прозорци лаптоп съм виждал преди - мога да получа около 5 часа от моята. Те също възобнови от режим на готовност МНОГО по-бързо. |
|
| |||
| |||
| Но от това, което съм видял там няма никакви Мак таблетки, аз може да бъде наред, но само от това, което аз мога да си спомня. И тъй като не се играят игри от всички след 07, стандартен лаптоп / сравнително добро таблетка, трябва да се справяш. те няма да играят, както и най компютъра края, но нищо няма, поради което хората все още използват настолни компютри. |
|
| |||
| |||
| Аз заспиване, няма готовност губи мощност за мен:) И аз на хладно малък апартамент на този лаптоп, който значително увеличава живота на батерията. Не мога да го пристанище към друг лаптоп с лекота и малко бърникането. Този лаптоп е 4 години, а аз все още се около 4 часа от батерия, когато съм просто да сърфирате в "чист. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Toshiba M400 таблетка няма да признае писалка налягане | metalface | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 22 май 2009 г. 17:23 |
| Tablet PC спрямо традиционните Бележник | caggles | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 28 Feb 2008 10:33 |
| Ще пишете таблетка desigend XP за работа на Mac | tjpearson | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро Jan 2008 19:20 |
| Таблетка! | coleshill | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 24 ноември 2007 06:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |