по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Търся таблет ...

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви септември, 2008, 07:25
Член Група

Default Търся таблет ...

Текущата ми лаптоп е 4 години, и бързо се влошава. Тя може да тече едва Канцелария 2007 програми в същото време да имате, както и броя на корумпирани сектори на твърдия диск се увеличава геометрично. Ergo, имам нужда от нов.

Аз бях гледаш на НР таблетката. По-конкретно член на серията TX2500, звено за подражание. Аз бях избран за тази серия по ред причини, не на последно място от които е текущия ми статут на студент. Аз съм учи инженерство, така рисуване и манипулиране на диаграми и структури е важно, и таблетката ще ми позволи да се отбелязва с клавиатура, а след това скица диаграми, както е необходимо.

Какво прави сок посъветва? Трябва ли да се откажа от мечтите на таблетка достатъчно мощна, за да стартират програми (игри) на работния плот грубо ниво и все още да е полезен таблетка за инженеринг, и ще получите високо лаптоп края?

HP TX2500 серия преносими компютри -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Сложност Извинете връзка, мислех, че TinyURL може да бъде проблем, в случай, че се свързва с неприятни места.
Old 4 октомври 2008, 13:58
Номер на групата

Default Търся таблет ...

Бих казал, че ще зависи какъв по-важно за вас, ако сте посветен на курсовата си и т.н. Тогава няма да имате нужда да вилица милиони лири за nVidias най-скъпата графична карта, но предполагам ще се нуждаят от една доста прилична за движение 3D модели др

Но наистина, неговите потребителски избор, ако искате да гледате HD филми и да играе на най-powerhungry игри, тогава да, вземи си по-скъпо, посветена лаптоп, но ако ти обръщам повече към сте работа, вие ще получите масло изучаване опит, а спестите малко пари.

Лично моята най вариант би бил двете. Бих в идеалния случай трябва лаптоп за работа / с изучаване, и компютъра за нещо друго, но след това въпросите на пари.
Old 4-ти Октомври 2008, 14:25
Номер на групата

Default Търся таблет ...

Не мога да rememebr тъй като този пост и преди, така че съжалявам за късното отговор. Бих казала същото като 4D (Fordy (Форд) Оли основно, ако това е по-новите игри искат игра на таблетка, това няма да се случи, таблетки са направени за изготвяне и т.н. Да можете да получите доста добри такива, но те няма ми се нещо подобно на компютър. Но тогава пак, ако имате високо лаптоп края, тя все още няма да е същото като десктоп. Лично аз съм това, което смяташ да правиш (надявам се започне Uni във времето една година) е получите добър компютър купи (около декември Иш нови процесора, когато излезе), след това получи евтини (ISH) таблетка за работа, както аз съм също така се надява да направи един курс инженеринг.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 5-ти октомври, 2008, 06:42
Номер на групата

Default Търся таблет ...

Все още ли си на лов за таблетка? Ако е така какво става тук? http://tinyurl.com/3mq78n

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 октомври 2008, 06:52
Член Група

Default Търся таблет ...

Цитат:
Първоначално Публикувано от tomthedrummer1992 View Post
Все още ли си на лов за таблетка? Ако е така какво става тук? http://tinyurl.com/3mq78n
1 хумор, -10 полезен: P Но точно това, което имах нужда днес, благодаря.

Благодаря на тези, които сте отговорили. Не играя новите (след 2007) игри, имам едно чудовищно работния плот за това, но просто движение старите игри, че ми харесва да използвате за дълго време далеч от часовете между намиране нещо полезно да се направи.

[Редактиране] Ето защо аз се избегне tinyurls: P
Old 5-ти октомври, 2008, 07:06
Номер на групата

Default Търся таблет ...

На по-полезно, бележка, и аз очаквам аз ще ви свалят за това, но ви смята за Mac?

Имам една от държавите, и аз обичам моя! Много бързо и много за това много от привличане / CAD работа. И с полезността, която идва с Mac нарича Bootcamp, можете да инсталирате XP на напълно отделно подразделение, което можете да обувка в, както и когато трябва да се, ако искате да играете игри.

За да използвате Bootcamp ви е нужно собствените си виждания за XP все пак. Аз също, че ми Mac XP работи по-добре от моя прозорец лаптоп в някои отношения! (Въпреки че на лаптопа е много стара като има предвид, MacBook не е).
Old 5-ти октомври, 2008, 07:11
Член Група

Default Търся таблет ...

Имам действително смята за Mac, срещу всички инстинкт и по-добро решение. Работата е там, знам как да получите XP и Vista работи точно така, както аз искам да, гладка, както може да се ... през повечето време, и аз се прибягва до Kubuntu, когато всичко върви wahoonie форма.
Аз нямам време в момента, за да научите как да получите напълно новата операционна система танцува ми мелодия, и аз вероятно няма да имат каза време за добро дълго време. Такъв, какъвто е, което прави преминаването към самостоятелен изглед ще бъде достатъчно страшно, аз съм за смяна на операционни системи на виртуални машини за поправяне на грешки.
Old 5-ти октомври, 2008, 07:23
Номер на групата

Default Търся таблет ...

Приказен емфие, но бих стил силно reommend един Mac. Батерията е далеч превъзхожда всички прозорци лаптоп съм виждал преди - мога да получа около 5 часа от моята.

Те също възобнови от режим на готовност МНОГО по-бързо.
Old 5 октомври 2008, 07:24
Номер на групата

Default Търся таблет ...

Но от това, което съм видял там няма никакви Мак таблетки, аз може да бъде наред, но само от това, което аз мога да си спомня. И тъй като не се играят игри от всички след 07, стандартен лаптоп / сравнително добро таблетка, трябва да се справяш. те няма да играят, както и най компютъра края, но нищо няма, поради което хората все още използват настолни компютри.
Old 5 октомври 2008, 07:26
Член Група

Default Търся таблет ...

Аз заспиване, няма готовност губи мощност за мен:) И аз на хладно малък апартамент на този лаптоп, който значително увеличава живота на батерията. Не мога да го пристанище към друг лаптоп с лекота и малко бърникането. Този лаптоп е 4 години, а аз все още се около 4 часа от батерия, когато съм просто да сърфирате в "чист.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Toshiba M400 таблетка няма да признае писалка налягане metalface Лаптопи, Mobiles & текст 0 22 май 2009 г. 17:23
Tablet PC спрямо традиционните Бележник caggles Лаптопи, Mobiles & текст 5 28 Feb 2008 10:33
Ще пишете таблетка desigend XP за работа на Mac tjpearson Общи Хардуер Чат 1 2-ро Jan 2008 19:20
Таблетка! coleshill Лаптопи, Mobiles & текст 5 24 ноември 2007 06:15
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc