![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τρέχουσα lap-top μου είναι τώρα 4 ετών, και επιδεινώνεται ραγδαία. Είναι μόλις και μετά βίας μπορεί να τρέξει τα προγράμματα του Office 2007 κατά την ίδια στιγμή που Itunes, και ο αριθμός των κατεστραμμένων τομέων σχετικά με το σκληρό δίσκο αυξάνεται γεωμετρικά. Ergo, χρειάζομαι ένα νέο.
Έχω ψάξει σε ένα HP Tablet. Συγκεκριμένα, ένα μέλος της σειράς TX2500, σύνδεση να ακολουθήσει. Έχω επιλέξει αυτή τη σειρά για διάφορους λόγους, αν μη τι άλλο των οποίων είναι η τρέχουσα κατάσταση μου ως φοιτητής. Είμαι σπουδές μηχανικού, μέχρι την κατάρτιση και την χειραγώγηση των διαγραμμάτων και των δομών είναι σημαντική, και ένα Tablet θα μου επιτρέψετε να κρατήσει σημειώσεις με ένα πληκτρολόγιο, τότε σκίτσο διαγράμματα, όπως απαιτείται. Τι σημαίνει Juice συμβουλεύει; Πρέπει να εγκαταλείψει τα όνειρά μου ένα δισκίο αρκετά ισχυρό ώστε να τρέξει προγράμματα (παιχνίδια) σε περίπου-desktop επίπεδο και εξακολουθεί να είναι ένα χρήσιμο δισκίο για μηχανική, και να πάρετε μια high-laptop τέλος; HP σειρά φορητών υπολογιστών TX2500 -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974 Δικαιολογία πολυπλοκότητα σύνδεση, σκέφτηκα tinyurl θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα, σε περίπτωση που ήμουν σύνδεση σε δυσάρεστες τοποθεσίες. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είχα πει ότι θα εξαρτηθεί από whats πιο σημαντικό σε σας, αν είστε αφιερωμένη στην παρακολούθηση μαθημάτων κ.λπ. σας, τότε δεν θα χρειαστεί να πιρούνι από εκατομμύρια λίρες για nVidias πιο ακριβή κάρτα γραφικών, όμως υποθέτω ότι θα χρειαστείτε αρκετά αξιοπρεπή ένα για τη λειτουργία 3D μοντέλων, κλπ.
Αλλά πραγματικά, το χρήστη του-επιλογή, αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες HD και να παίξει το πιο powerhungry παιχνίδια, τότε ναι, να πάρετε μια πιο ακριβό ειδικό φορητό υπολογιστή, αλλά αν γυρίζω περισσότερο προς την κατεύθυνση είστε δουλειά, θα πάρετε ένα βούτυρο σπουδές εμπειρία, και να σώσει κάποια μετρητά. Προσωπικά κορυφαία επιλογή μου θα είναι δύο. Θα έχουν ιδανικά ένα laptop για εργασία / μελέτη με, και έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για οτιδήποτε άλλο, αλλά στη συνέχεια τα χρήματα τα θέματα.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν μπορώ να rememebr βλέπουν αυτή τη θέση πριν, έτσι συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Θα ήθελα να πω το ίδιο με 4D (Fordy (Ford) Ollie κυρίως, εάν είναι νεότερα παιχνίδια που επιθυμούν παιχνίδι στην πλάκα, δεν πρόκειται να συμβεί, δισκία γίνονται για την κατάρτιση, κλπ. Ναι μπορείτε να πάρετε αρκετά καλές, αλλά κέρδισε 'ναι κάτι σαν ένα PC. Αλλά και πάλι, αν έχετε ένα υψηλό laptop τέλος, ακόμα δεν θα είναι το ίδιο με έναν υπολογιστή γραφείου. Προσωπικά, αυτό που θέλω να κάνω τον προγραμματισμό (αρχής γενομένης αισίως Uni σε έναν χρόνο) είναι έχουμε έναν καλό υπολογιστή αγόρασα (γύρω στο Δεκέμβριο ish όταν νέων CPU της βγαίνουν) και μετά σε πιάνει μια φθηνή (ish) δισκίο για εργασία, όπως είμαι, επίσης, ελπίζοντας να κάνει μια πορεία μηχανική.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είστε ακόμη στο κυνήγι για ένα δισκίο; Αν ναι, τι γίνεται εδώ; http://tinyurl.com/3mq78n
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ όσους έχω απαντήσει. Δεν παίζει νέο (μετά το 2007) τα παιχνίδια, έχω ένα τερατώδες για την επιφάνεια εργασίας, αλλά απλώς εκτελεί μεγάλα παιχνίδια που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω για να μακριά, ενώ οι πολλές ώρες μεταξύ διαπίστωση κάτι χρήσιμο να κάνουμε. [EDIT] Γι 'αυτό αποφεύγεται tinyurls: P |
|
|
|||
|
|||
|
Σε μια πιο χρήσιμη γνώση, και περιμένω θα πάρω καταρρίφθηκε για αυτό, αλλά πρέπει να θεωρηθεί ως mac?
Πήρα μία στις πολιτείες και αγαπώ δικό μου! Πολύ γρήγορα και πολύ για να γίνει πολλά για την κατάρτιση / CAD εργασίας. Και με το βοηθητικό πρόγραμμα που έρχεται με ένα mac που ονομάζεται bootcamp, μπορείτε να εγκαταστήσετε XP σε ένα εντελώς ξεχωριστό διαμέρισμα το οποίο μπορείτε να εκκινήσετε σε κατάσταση όπως και όταν χρειάζεται να αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια. Για να χρησιμοποιήσετε bootcamp χρειάζεστε τη δική σας έκδοση των XP όμως. Θεωρώ επίσης ότι mac τρέχει μου XP καλύτερα από τα παράθυρα lap-top μου κατά κάποιο τρόπο! (Αν και το laptop είναι πολύ παλιά ενώ το MacBook δεν είναι). |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω πράγματι θεωρείται mac, εναντίον όλων ένστικτο και την καλύτερη απόφαση. Πράγμα είναι, ξέρω πώς να πάρει XP και Vista λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να, ομαλή όπως μπορεί να είναι ... τις περισσότερες φορές, και θα καταφύγουν σε Kubuntu όπου όλα είχαν πάει wahoonie σχήμα.
Δεν έχω το χρόνο αυτή τη στιγμή για να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα που χορεύουν στο μελωδία μου, και πιθανόν δεν θα έχουν πει ώρα για μια πολύ καλή στιγμή. Ως έχει, καθιστώντας τη μετάβαση σε αυτόνομο Vista θα είναι αρκετά τρομακτικό, είμαι χρησιμοποιείται για την εναλλαγή OSs σε εικονικές μηχανές για να διορθώσει τα λάθη. |
|
|
|||
|
|||
|
Ταμπάκο Fairy αλλά θα ήθελα να stil ιδιαίτερα reommend ένα mac. Η μπαταρία είναι πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή παράθυρα που έχω ξαναδεί - μπορώ να πάρω περίπου 5 ώρες από το ορυχείο.
Επίσης, την επαναφορά από την κατάσταση αναμονής A LOT γρηγορότερα. |
|
|
|||
|
|||
|
Αλλά από ό, τι έχω δει δεν υπάρχουν Mac Tablets, θα μπορούσα να κάνω λάθος αλλά μόνο από αυτό που μπορώ να θυμηθώ. Και όπως γνωρίζετε δεν παίζει κανένα από τα παιχνίδια μετά από 07, ένα πρότυπο Laptop / αρκετά καλές δισκίο θα πρέπει να κάνει μια χαρά. δεν θα παίξει, καθώς και μια κορυφαία επιφάνεια εργασίας τέλος, αλλά τίποτα δεν θα, που είναι γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές γραφείου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Η αδρανοποίησης, δεν αναμονή σπατάλη ενέργειας για μένα:) Και έχω ένα δροσερό μικρό app για αυτό το laptop το οποίο θα αυξήσει σημαντικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λιμένα μπορεί να άλλο φορητό υπολογιστή με ευκολία και λίγο χάνουμε. Αυτό το laptop είναι 4 ετών, και εξακολουθώ να πάρει περίπου 4 ώρες από την μπαταρία όταν είμαι την ώρα μόνο το δίχτυ ".
|