manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Im 'obličje za tablet ...

Reply

Thread Tools
Old 21 rujan 2008, 07:25
Member Group

Default Im 'obličje za tablet ...

Moj trenutni laptop je sada 4 godine, te je brzo pogorsava. Ona jedva može pokrenuti programe paketa Office 2007 u isto vrijeme kao iTunes, a broj oštećenih sektora na hard-disk raste geometrijski. Ergo, Trebam novi.

Ive 'bio obličje at HP tablet. Naime, član TX2500 serije, link slijedi. Ja sam izabrao ovu seriju za više razloga, ne najmanje od kojih je moj trenutni status kao student. Ja sam studirao inženjerstvo, pa i crtanje dijagrama manipulacija i struktura je važan, i tablet će dopustiti mene za napraviti bilješke s tipkovnice, a zatim skica dijagrami prema potrebi.

Što Sok savjetovati? Trebam li odustati na moje snove tableta dovoljno snažan da teče programi (igre) na otprilike-desktop razini i dalje biti koristan tableta za inženjering, i dobiti high-end laptop?

HP TX2500 serija laptopa -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Oprostite link složenosti, mislio sam da TinyURL bi mogao biti problem, u slučaju da je veže uz neugodne stranice.
Old 4. listopad 2008, 13:58
Donatorska Grupa

Ja bih rekao da će zavisiti koliko je više važno za vas, ako ste posvetio svoj coursework itd. onda nećete morati krvariti milijuna funti za nVidias najskuplja grafička kartica, no mislim da će trebati prilično pristojan jedan za trčanje 3D modela itd.

Ali stvarno, svojim korisnicima izbor, ako želite gledati HD filmove i igrati većinu igara powerhungry, onda da, dobiti više skup posvećen laptop, ali ako skretanje više prema ste raditi, youll 'dobiti maslaca studiranje iskustvo, i uštedite nešto novca.

Osobno moje top opcija će biti dva. Ja bih idealno imati laptop za rad / s studiranja, te radna površina za bilo što drugo, ali onda pitanja novca.
Old 4. listopada 2008, 14:25
Donatorska Grupa

Ja ne mogu rememebr viđenje ovaj post prije, na taj način žalostan za kasni odgovor. Rekao bih isto kao i 4D (Fordy (Ford) Ollie uglavnom, ako je novije igre vas žele igrati na ploču, to neće dogoditi, tablete su za crtanje itd. Da možete dobiti prilično dobar sam sebe, ali su osvojili 't biti ništa poput PC-a. Ali onda opet, ako dobijete povisok kraj laptop, ona još uvijek neće biti ista kao i radna površina. Osobno sam ono što namjeravate napraviti (nadam se počinju Uni u godinu dana) je dobiti dobar PC kupio (oko prosinca ish kada nova procesora izaći) onda bi jeftin (ish) ploča za rad na, kao što sam i sam u nadi da ne tečaj inženjering.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 5. listopada 2008, 06:42
Donatorska Grupa

Jeste li još u lov za tableta? Ako je tako što o tu? http://tinyurl.com/3mq78n

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 5. listopad 2008, 06:52
Member Group

Quote:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Jeste li još u lov za tableta? Ako je tako što o tu? http://tinyurl.com/3mq78n
1 humor, -10 korisna: P No, baš ono što mi je trebalo danas, hvala.

Hvala onima koji nisam odgovorio. Ne svira novi (post 2007) igre, ja nemam monstruozan radna površina za to, ali jednostavno trčanje starije igre kao da sam se koristiti dok je daleko do dugo sata između pronaći nešto korisno učiniti.

[Uredi] Zato sam izbjeći tinyurls: P
Old 5. listopada 2008, 07:06
Donatorska Grupa

Na više korisna bilješku, i ja očekujem ću dobiti oborila za ovaj, ali ste se smatra mac?

Imam jedan u državama i volim mina! Vrlo brzo i veliki događaj za mnogo crtanje / CAD funkcionirati. A s korisni programi taj dogoditi se sa MAC-a, pod nazivom bootcamp, možete uvesti koga u službu XP na potpuno posebnu particiju koju možete dignuti kao i kad se treba ako želite igrati igre.

Da biste koristili bootcamp trebate vlastitu verziju XP ipak. JA isto tako nađi prema taj moj MAC-a, radi XP bolji od prozora moj laptop na neki način! (Iako laptop je vrlo stara, dok MacBook nije).
Old 5. listopada 2008, 07:11
Member Group

Ja zapravo imaju smatrati mac, protiv svih instinkt i bolje prosudbe. Stvar je, znam kako doći XP i Vidik trčanje točno onako kako želim, glatka kao što to može biti ... većinu vremena, a ja pribjegavaju Kubuntu kada sve ostalo ne ide wahoonie obliku.
JA dont 'imati vremena u ovom trenutku da biste saznali kako dobiti potpuno novi OS pleše u moje vrijeme, a ja vjerojatno neće imati vremena, rekao je za dobar dugo vrijeme. Kao što to stoji, što premjestiti na samostalan vidik će biti dovoljno zastrašujuće, ja sam naučena na zamjene, OSS na virtualni strojevi za ispravljanje pogrešaka.
Old 5. listopada 2008, 07:23
Donatorska Grupa

Fairy onjušiti, ali ja bih stil visoko reommend mac. Baterija je daleko superiorniji od bilo kojeg prozora laptop sam prije vidio - mogu dobiti oko 5 sati od mina.

Oni također ponovo iz stanja čekanja LOT brže.
Old 5. listopad 2008, 07:24
Donatorska Grupa

Ali iz onoga što sam vidio nema Mac tablete, ja mogu biti u krivu, ali samo ono što ja mogu sjetiti. I kao što ne igraju bilo kakve igre iz nakon 07, standardni laptop / razumno dobru tabletu treba činiti dobro. oni neće igrati kao top desktop kraju, ali ništa neće, što je razlog zašto ljudi još uvijek koriste računalima.
Old 5. listopad 2008, 07:26
Member Group

Ja Spavati zimski san, nema čekanja rasipanje snage za mene:) I moram malo cool app na ovaj laptop koji značajno povećava vijek trajanja baterije. Mogu 'to pristaje na drugi laptop sa lakoćom i malo tinkering. Ovaj laptop je 4 godina star, a ja još uvijek dobiti oko 4 sata iz baterije kad I'm just pregledavanje 'mreža.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Toshiba M400 tablet olovkom neće se priznati tlaka metalface Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 22. svibanj 2009 17:23
Tablet PC vs tradicionalne Notebook caggles Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 28. veljača 2008 10:33
Hoće pisanja desigend tableta za XP radi na Macu tjpearson General Hardware Chat 1 2. siječanj 2008 19:20
Tablet! coleshill Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 24. studeni 2007 06:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.