kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

I'm looking for a tabletta ...

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 21, 2008, 07:25
Csoport tagja

Default I'm looking for a tabletta ...

Jelenlegi laptop már 4 éves, és gyorsan romlik. It is alig futtatni az Office 2007 programot egy időben, mint az iTunes, és hány hibás szektor a merevlemez-meghajtót növekszik geometriailag. Ergo, kell egy újat.

Már néztem a HP Tabletta. Pontosabban tagja a TX2500 sorozat, link, hogy kövesse. Én választottam ezt a sorozatot számos okból, nem utolsósorban az, ami a mostani állapot, mint a diák. Tanulok mérnöki, hogy rajz és manipuláció az ábrák és struktúrák fontos, és egy tábla lehetővé teszi számomra, hogy hívja fel a billentyűzet, majd vázlatot diagramokat, ha szükséges.

Mit jelent Juice tanácsol? Adjam fel az álmaimat a tabletta egy elég erős programok futtatására (játék) nagyjából-desktop szinten, és még hasznos tabletta mérnöki, és kap egy csúcskategóriás laptop?

A HP TX2500 sorozatú notebookok -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Bocsásson link bonyolultsága, gondoltam tinyurl lehet probléma, ha én összekötő kellemetlen telek.
Old Október 4 2008, 13:58
Donor Group

Azt mondanám, hogy ez függ izé fontosabb számodra, ha szentelt a tanfolyam, stb akkor nem kell villa ki több millió fontot nVidias legdrágább videokártya, de gyanítom szüksége lesz egy Egész jól fut egy a 3D-s modellek, stb

De tényleg, a felhasználó által kiválasztott, ha meg szeretné nézni HD-filmek és játék a legtöbb powerhungry játékokat, akkor igen, kap egy drágább dedikált laptop, de ha inkább lazít maga munkáját, akkor kap egy vajjal tanul tapasztalat, és mentse kis pénz.

Személy szerint én top alternatíva lehetne a kettő. Szeretnék ideális esetben egy laptop a dolgozó / tanuló tesz, és egy asztali bármi másra, de aztán a problémák pénzt.
Old Október 4, 2008, 14:25
Donor Group

Nem tudom rememebr látta ezt a hozzászólást előtt, elnézést a késői válasz. Én azt mondanám ugyanaz, mint 4D (Fordy (Ford) Ollie főleg, ha az újabb játékokkal meg akarja játszani a tablettát, ez nem fog megtörténni, tabletta készül a rajz, stb igen lehet kapni egész jó is, de nyert Nem kell semmi, mint egy PC. De aztán megint, ha kap egy high end laptop, de még mindig nem lesz ugyanaz, mint egy asztali. Személy szerint én mit tervez csinálni (remélhetőleg Uni kezdve egy éven belül) a kap egy jó PC vásárolt (kb. december ish amikor az új CPU-kijön), akkor kap egy olcsó (ish) tabletta dolgozik, mint én vagyok, azt is remélve, hogy nem egy mérnöki tanfolyamot.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 5, 2008, 06:42
Donor Group

Még mindig a vadászat a tabletta? Ha igen mi van itt? http://tinyurl.com/3mq78n

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 5 2008, 06:52
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Még mindig a vadászat a tabletta? Ha igen mi van itt? http://tinyurl.com/3mq78n
1 humor, -10 hasznos: P De éppen erre volt szükségem ma, köszönöm.

Köszönet azoknak, akik már válaszolt. Nem játszik az új (2007 utáni) játékot, nekem van egy hatalmas asztalra, de csak futó régebbi játékok, hogy én szeretném használni, míg el a hosszú óra között találni valami hasznosat csinálni.

[Edit] Azért ne tinyurls: P
Old Október 5, 2008, 07:06
Donor Group

Egy további hasznos jegyzetet, és azt hiszem, lesz lelőtték erre, de akkor tekinthető-fi?

Van még egy az Egyesült Államokban, és nagyon szeretem az enyém! Nagyon gyors és nagy adódik a sok-sok rajz / CAD munkát. És a típus-amit jön-val egy-fi nevű bootcamp, telepíthet XP egy teljesen külön partíció, mely akkor a gépet, ahogy és amikor kell, ha szeretne játszani.

Ahhoz, hogy használni bootcamp Önnek szüksége saját verzióját XP mégis. Én is úgy találják, hogy a Mac-emet fut XP-m Windows jobb, mint a laptop bizonyos szempontból! (Bár a laptop nagyon régi míg a MacBook nem).
Old Október 5, 2008, 07:11
Csoport tagja

Én valóban tekinthető-fi, szemben minden ösztön és a jobb ítéletet. Dolog van, tudom, hogy hogyan lehet XP és Vista fut pontosan úgy, ahogy szeretném, sima amint az ... a legtöbb időt, és én kénytelen Kubuntu ha már minden más megy wahoonie alakú.
Nincs az az időpont, a pillanat, hogy megtanulják hogyan lehet egy teljesen új operációs rendszer tánc dallam az én, és én valószínűleg nem lesz azt mondta ideje egy jó hosszú ideig. Ebben a formában, így az átállást az önálló kilátás lesz elég ijesztő, nem vagyok használt operációs swapping a virtuális gépeket, hogy kijavítsuk a hibákat.
Old Október 5, 2008, 07:23
Donor Group

Tündér tubák de én nagyon stil reommend egy mac. Az akkumulátor messze meghaladja az esetleges ablakok laptop láttam azelőtt - találok kb 5 óra meg az enyém.

Azt is készenléti állapotból történő visszatérés SOK gyorsabb.
Old Október 5 2008, 07:24
Donor Group

De abból, amit láttam, nincs semmilyen Mac tabletta, én lehet, hogy tévedek, de csak attól, amit az eszemet tudom. És ahogy te nem játszik olyan játékokat követően 07, egy standard Laptop / meglehetősen jó tablettát nem finom. nem fognak játszani, valamint a felső asztalon, de semmi sem lesz, ami miatt az emberek még mindig asztali használatra.
Old Október 5 2008, 07:26
Csoport tagja

Én Hibernálás, készenléti állapotban, nem vesztegeti számomra:) És van egy hűvös kis app ezen a laptop, amely jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát. Nem port, hogy egy másik laptop könnyedén és egy kis bütykölés. Laptop 4 éves, és még mindig körülbelül 4 órát kap ki az akkumulátort, amikor én csak nézelődöm a "net.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása metalface Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 22. május 2009 17:23
Tablet PC vs hagyományos notebook caggles Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 28. február 2008 10:33
Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac tjpearson Általános fémáru Chat 1 2. Jan 2008 19:20
Tabletta! coleshill Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 24. november 2007 06:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.