פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

אני מחפש / ת Tablet ...

Reply

שרשרת כלים
Old 21 ספטמבר 2008, 07:25
חבר קבוצת

Default אני מחפש / ת Tablet ...

הנייד הנוכחי שלי הוא כיום בן 4 שנים, והיא במהירות deteriorating. הוא בקושי יכול להפעיל תוכניות של Office 2007 במקביל Itunes, ומספר סקטורים פגומים על הכונן הקשיח הוא הגדלת geometrically. Ergo, אני צריך אחד חדש.

אני כבר מסתכל על HP-Tablet. ליתר דיוק, חבר של TX2500 סדרה, הקישור בצע. ביצעתי סדרה זו נבחרה בשל מספר סיבות, לא פחות מ מהם הוא כמו המצב הנוכחי שלי סטודנט. אני לומד הנדסה, כך הציור ו מניפולציה של תרשימים ו מבנים הוא חשוב, וכן Tablet יאפשר לי לעשות הערות עם מקלדת, ואז לשרטט תרשימים לפי הצורך.

מה המשמעות של מיץ לייעץ? אני צריך לוותר על החלומות שלי של Tablet חזקים מספיק כדי להפעיל תוכניות (משחקים) בערך ב-Desktop רמת ועדיין להיות שימושי עבור Tablet הנדסה, ולקבל-high-end הנייד?

סדרת המחשבים הניידים של HP TX2500 -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

סלח הקישור מורכבות, חשבתי tinyurl עשוי להיות הבעיה, במקרה הייתי מקושרת אתרים לא נעים.
Old 4 אוקטובר 2008, 13:58
קבוצת תורמים

הייתי אומר שזה יהיה תלוי מה יותר חשוב לך, אם אתה המוקדש coursework שלך וכו 'ואז לא תצטרך לצאת מזלג מיליוני פאונד עבור nVidias כרטיס המסך הכי יקר, עם זאת אני presume תזדקק די הגון אחד להפעלת מודלים 3D וכו '

אבל באמת, את המשתמש ברירה, אם אתה רוצה HD לצפות בסרטים ולשחק במשחקים powerhungry ביותר, אז כן, לקבל יותר יקר מוקדש הנייד, אך אם לסטות יותר לכיוון אתה עובד, תקבל חמאה לומד ניסיון, ולשמור קצת מזומנים.

אישית את הדף אפשרות יהיה שני. באופן אידיאלי הייתי צריך מחשב נייד לעבודה / לימודים עם, ועל שולחני לכל דבר אחר, אבל אז את הבעיות כסף.
Old 4 אוקטובר 2008, 14:25
קבוצת תורמים

אני לא יכול לראות rememebr לכתוב לפני זה, כל כך מצטערת על האיחור בתשובה. הייתי אומר זהה 4d (Fordy (פורד) אולי בעיקר, אם הוא חדש יותר המעוניין לשחק במשחקים לך על גלולה, זה לא הולך לקרות, לוחות מבוצעים לציור וכו 'כן אתה יכול להשיג די הטובות, אבל הם זכו לא יהיה שום דבר כמו מחשב. אבל אז שוב, אם אתה מקבל גבוה סוף הנייד, זה עדיין לא יהיה כמו של שולחן העבודה. אישית מה שאני מתכנן לעשות (אני מקווה החל חד בתוך שנה של פעם) הוא לקבל קנה מחשב טוב (בסביבות דצמבר כאשר איש חדש של CPU יצא) ואז לקבל בזול (איש) Tablet לעבודה על, כמו גם אני מקווה לעשות את הקורס של ההנדסה.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 5 אוקטובר 2008, 06:42
קבוצת תורמים

האם אתה עדיין ב Hunt עבור Tablet? אם כך מה לגבי כאן? http://tinyurl.com/3mq78n

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל Q6600
לוח האם:
MSI P6N SLI v2
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
כרטיס מסך (S):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
כרטיס קול:
משולבת של ערוץ 8
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
כונן אופטי (S):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake סופרן & Toughpower 750W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
מערכת הפעלה (S):
מערכת Windows XP Professional SP3
Old 5 אוקטובר 2008, 06:52
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomthedrummer1992 View Post
האם אתה עדיין ב Hunt עבור Tablet? אם כך מה לגבי כאן? http://tinyurl.com/3mq78n
1 הומור, מועיל -10: P אבל רק את מה שאני צריך היום, תודה.

תודה למי כבר הגיב. לא משחק חדש (הודעה 2007) משחקים, יש לי את שולחן העבודה מפלצתי בשביל זה, אלא פשוט להופיע במשחקים ישנים, כי אני רוצה להשתמש כדי בעת במרחק של שעות ארוכות בין מוצאים משהו מועיל לעשות.

[Edit] לכן אני להימנע tinyurls: P
Old 5 אוקטובר 2008, 07:06
קבוצת תורמים

ביום יותר מועיל הערה, ואני מצפה אני אקבל זריקה למטה בשביל זה, אבל יש לך נחשבת Mac?

יש לי אחד במדינות ואני אוהבת את שלי! מהר מאוד גדול לעשות הרבה ציור / CAD עבודה. ובעזרת כלי השירות שמגיע עם Mac קרא bootcamp, אתה יכול להתקין XP על מחיצה נפרדת לחלוטין שבה תוכל לאתחל לתוך כפי וכאשר אתה צריך אם אתה רוצה לשחק משחקים.

כדי להשתמש bootcamp אתה צריך לעשות בעצמך את הגירסה של XP למרות. אני גם למצוא את זה שלי Mac פועל טוב יותר מאשר XP Windows הנייד שלי בכמה דרכים! (למרות הנייד הוא מאוד ישן בעוד macbook היא לא).
Old 5 אוקטובר 2008, 07:11
חבר קבוצת

יש לי ממש נחשב Mac, כנגד כל חוש טבעי וטוב יותר שיפוט. העניין הוא, שאני יודע איך להשיג XP ו Vista פועל בדיוק כפי שאני רוצה, חלקה כפי שניתן ... רוב הזמן, ואני לפנות אל Kubuntu כאשר כל השאר הולך wahoonie בצורת.
אין לי זמן ברגע זה כדי ללמוד כיצד להשיג מערכת הפעלה חדשה לגמרי לרקוד מנגינה שלי, ואני ככל הנראה לא תהיה אמר זמן טוב זמן רב. כפי שהיא עומדת, כדי לבצע את המעבר העצמאי Vista יהיה מפחיד מספיק, אני משמש להחליף OSs מכונות וירטואליות על מנת לתקן טעויות.
Old 5 אוקטובר 2008, 07:23
קבוצת תורמים

פיה למות אבל הייתי stil מאוד reommend Mac. המצבר עדיף בהרבה על כל החלונות הנייד ראיתי לפני - אני יכול להסתובב 5 שעות מתוך שלי.

הם גם לחדש ממצב המתנה מאוד מהר.
Old 5 אוקטובר 2008, 07:24
קבוצת תורמים

אבל ממה ראיתי שאין בלוחות מאק, אני יכול להיות לא בסדר, אבל רק ממה שאני יכול לזכור. וכפי שאתה לא משחק בכל המשחקים מ אחרי 07, רגיל Laptop / Tablet סביר טוב צריך לעשות בסדר. הם לא לשחק וכן הדף סוף שולחן העבודה, אבל שום דבר לא יהיה, וזה למה אנשים עדיין משתמשים שולחנות עבודה.
Old 5 אוקטובר 2008, 07:26
חבר קבוצת

אני מצב שינה, המתנה לא מבזבז לי כוח:) וגם יש לי מעט מאוד מגניב App על זה הנייד אשר מגדילה באופן משמעותי את חיי הסוללה. האם 'יציאה זה אחר הנייד בקלות ו קצת tinkering. זה הנייד הוא בן 4 שנים, ואני עדיין מקבל בערך 4 שעות של הסוללה כאשר אני רק גלישה 'נטו.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Toshiba M400 Tablet לא להכיר עט הלחץ metalface מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 22 מאי 2009 17:23
Tablet PC המסורתי vs Notebook caggles מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 -28 פברואר 2008 10:33
האם כותבים עבור XP Tablet desigend עובד על מאק tjpearson כללי חומרה צ 'אט 1 2nd ינואר 2008 19:20
Tablet! coleshill מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 24 נובמבר 2007 06:15
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.