mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Ieškau tabletė ...

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 21, 2008, 07:25
Narys

Default Ieškau tabletė ...

Mano dabartinis nešiojamas dabar 4 metai, ir jis sparčiai prastėja. Jis vos gali paleisti "Office 2007" programų tuo pačiu metu, kaip iTunes, ir sugadintas sektorių skaičius kietajame diske didėja geometriškai. ERGO, turiu dar vieną.

Aš ieškau ne HP Tabletės. Tiksliau, apie TX2500 serijos, ryšio sekti narys. Aš pasirinko dėl daugelio priežasčių, ne mažiau kai kurios serijos yra mano dabartinę būklę kaip studentas. I'm studying engineering, kad rengiant ir manipuliavimo diagramas ir struktūros yra svarbus, ir Tabletės leis man pateikti pastabas su klaviatūra, tada eskizas diagramas, kiek reikia.

Ką Sultys patarti? Ar galiu atsisakyti mano svajones tabletė pakankamai galinga, kad paleisti programas (žaidimus) per grubiai Desktop lygiu ir vis dar būti naudingas tabletė inžinerijos, ir gauti aukštos klasės nešiojamasis kompiuteris?

HP TX2500 series laptops -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Atsiprašome nuorodą sudėtingumą, aš maniau tinyurl gali būti problema, jei aš susiejimas, kad nemalonus svetainėse.
Old Spalis 4, 2008, 13:58
Donorų grupės

Norėčiau pasakyti, kad tai priklausys Kas Jums svarbiausia, jei dedame savo kursinių ir tt tada Jums nereikės Bulić milijonus svarų sterlingų už nVidias brangiausių grafikos plokštę, tačiau man atrodo tau reikia gana padoraus vienas veikia 3D modelius ir tt

Bet iš tikrųjų, savo vartotojo pasirinkimas, jei norite žiūrėti HD filmus ir žaisti labiausiai powerhungry žaidimų, tai taip, gauna brangiau, skirtas nešiojamasis kompiuteris, bet jei daugiau pakrypti link jūsų darbo, Jūs gausite sviesto studijuoti patirties, ir sutaupyti šiek tiek pinigų.

Asmeniškai mano top variantas būtų dvi. Man geriausia, darbo Laptop / nagrinėjimui, ir kam nors kitam kompiuteryje, bet tada klausimų pinigus.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Spalis 4, 2008, 14:25
Donorų grupės

Negaliu rememebr pamatyti šį pranešimą anksčiau, taigi atsiprašome už pavėluotus atsakymus. Sakyčiau, kaip 4D tas pats (Fordy (Ford) Ollie iš esmės, jei ji naujesnė žaidimus nori žaisti ant tabletė, ji nesiruošia taip atsitiktų, tabletes, skirtos piešimo ir tt Taip, galite gauti labai gerų, bet jie laimėjo 't būti kažkas panašaus kompiuterio. Beje, jei jūs gaunate aukščiausios klasės nešiojamas, jis vis tiek nebus kaip darbalaukio tas pats. Asmeniškai man, ką ketina daryti (tikimasi pradėti Uni metus laiko) yra gauti gerą kompiuterį nusipirko (maždaug gruodis ish kai nauja procesoriaus išeina), tada gauti pigius (ish) tabletės, skirtos darbui, nes aš taip pat tikiuosi, kad tai technikos kursą.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 5, 2008, 06:42
Donorų grupės

Ar Jūs vis dar už tabletę medžioti? Jei taip apie ką čia? http://tinyurl.com/3mq78n

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Spalis 5, 2008, 06:52
Narys

Citata:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Ar Jūs vis dar už tabletę medžioti? Jei taip apie ką čia? http://tinyurl.com/3mq78n
1 humor, -10 naudinga: P Bet ką man reikia šiandien, ačiū.

Ačiū tiems, kurie jau atsiliepė. Ne žaidimo nauja (po 2007), žaidimus, aš turiu išsigimęs Desktop, kad, bet tiesiog rodyti senesnius žaidimus, kurie man patinka naudotis tolumoje ilgas valandas, susirasti kažką naudingo nuveikti.

[Taisyti] Štai kodėl aš išvengti tinyurls: P
Old Spalis 5, 2008, 07:06
Donorų grupės

Dėl daugiau naudinga pastaba, ir tikiuosi gausiu nušautas už tai, bet jūs nutarėte Mac?

Turiu viena narės ir myliu mano! Labai greitai ir patogu daryti daug piešimo / CAD darbą. Ir su nauda, kuris ateina su mac vadinamas Bootcamp galite įdiegti XP, visiškai atskiras disko kurį galite atsisiųsti į, kaip ir kada jums reikia, jei norite žaisti žaidimus.

Naudoti Bootcamp jums reikia savo versiją XP nors. Man taip pat, kad mano XP, Mac veikia geriau nei mano "Windows nešiojamas tam tikrais būdais! (Nors nešiojamas kompiuteris yra labai senas kadangi MacBook nėra).
Old Spalis 5, 2008, 07:11
Narys

Aš faktiškai laikomas mac, prieš visus instinktas ir geresnio sprendimo. Dalykas yra, žinau, kaip pasiekti, XP ir Vista veikia tiksliai taip, kaip aš noriu, sklandžiai, kaip gali būti ... didžiąją dalį laiko, ir aš pasinaudoti Kubuntu, kai visi kiti išeina wahoonie formos.
I don't have metu laiku sužinoti, kaip visiškai nauja OS šoka mano melodija, ir aš tikriausiai nebus jau sakiau laiko gera ilgai. Koks jis yra, todėl perkelti į autonominį Vista bus pakankamai baisu, I'm used to Swapping OS virtualios mašinos ištaisyti klaidas.
Old Spalis 5, 2008, 07:23
Donorų grupės

Fairy uostomasis bet norėčiau stil labai reommend Mac. Baterija yra daug geresnės nei bet kuriame Windows nešiojamas mačiau anksčiau - galiu gauti apie 5 valandas iš mano.

Jie taip pat atnaujinti Telefonui veikiant budėjimo rešimu LOT greičiau.
Old Spalis 5, 2008, 07:24
Donorų grupės

Tačiau iš to, ką aš mačiau, ten nėra jokių Mac Lentelės, galiu klysti, bet tik iš to, ką aš galiu prisiminti. Ir kaip jūs nesate žaisti visus žaidimus iš po 07, standartinis Laptop / pakankamai gerai tabletę reikia daryti gerai. jie negali žaisti taip gerai, kaip viršutinis darbalaukyje, bet nieko bus, o tai, kodėl žmonės vis dar naudoja kompiuterius.
Old Spalis 5, 2008, 07:26
Narys

I hibernate, ne budėjimo galia išsekimo man:) Ir aš truputį atvėsti APP šis nešiojamas kurios gerokai padidina akumuliatoriaus. Ar "uosto į kitą lengvai nešiojamas ir mažai skardinimo. Šis nešiojamas kompiuteris yra 4 metai, o aš vis dar apie 4 valandas iš akumuliatoriaus, kai aš tiesiog Browse "neto.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.